• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

vilcim kesinlikle al katı meyve sıkacağını. şimdiden alki sonra araya başka şeyler giriyor bitmiyor ihtiyaçlar. hatta ben yoğurt yapma makinesi yumruta pişirme makinesi vede bebek maması robotu istiyorum . büyük kolaylık sağlayacak şeyler kolaylıktan geçtim sağlıklı besinler yemeleri için kuzuların.
mesela hazır yoğurt tüketmek sitemiyorum kendim yaparsam sıcaklığını ayarlayamassam kötü baktewriler üreyip zaRARLI HALE GELİRMİŞ BAZEND ETABİ OLMAMA olasılığıda olurmuş. bebek maması robotuda hem haşlıyor gıdaları vitamin değerini yitirmeden hem doğruyor hemde çözdürüyormuş dondurucudan çıkınca. şimdiden al yani uygun gördüğün şeyleri.

canancım tüh ne olduki inşallah uyanmazlar derin derin uyurlar

yavrukirpi canım ye bence canın ne istiyorsa . progesteron takviyesi dediğin progestan hap mı ? ben kullanmıştım bi kutu .

süt yoğurdumuz köyden geliyo hiç hazır almam ben kayınvalidemler sağolsun getirirler yada göndeririler ama katı meyva sıkacağı şart birde bebk mamsı robotu demişsin onuda araştırayım sağol tavsiyelerin için canım..Bu devirde sağlıklı gıda bulmak zor iyisimi kendimiz hazırlayalım

ıyiyim canım ne olsun işte yatıp yatıp duruyorum. Sen neler yapıyorsun kızların pek gelesi yok galiba

geçmiş olsun diyen tüm arkdaşlarıma teşekkür ederim kusura bakmayın yazamadım

geç geldim doktordan sonrada yemek vs. kardeşim canım çok sıkıldı abla sinemaya gidelim dedi
tmm dedim çocukları anneme sattık valla bugün hakkını yiyemem hep baktı çocuklara
eve gidince tepe sersemi olacağım...

bu arada sinemaya gidebilen hamişlere şiddettle eyvah eyvahı öneririm harika bir filim belden aşağa vurmayak güldüren ender filimlerden biri olmuş..çokk güldüm deşarj oldum valla

doktor işine gelince ...ben 6 ayda bir kızlar b12 ve kan ,demir,şeker değerlerimi baktırım
gebelikte çok kansızlık yaşadım çünki.kan takıldı bana neyse
bu sefer geniş bi tahlil istedim tsh lardan tutunda geçmiş şekerime kadar bakıldı
bazı değerlerimde aşırı yükseklik görüldü ...bazılarında düşüklük..
neyse bende hemen doktora gidemediğim için netten üye olduğum doktorlar sitesinde bir dahiliye doktoruna msj attım ....bana bu değerler sonucunda metabolik sendrom olduğumu söyledi
önemsemedim beni başından savdığını düşündüm açıkcası
hayatta duymamışım böyle bişey ,sonra mayıs annelerinden bir arkdaşım
dırım netten bi araştır bakalım neymiş bu dedi...
hemen baktım aboooo bütün belirtiler bende mevcut
ve şuan genç olduğum için ileride vereceği sorunları orta yaşlarımda yaşamam çok yüksek risk faktöründeyim yani...şeker,kalp,tansiyon hastası olma olasılığım yüksek
neyse hemen dahiliyeye gittim baktı herşey yaptırmışsın ama insilün direncine bakacağız dedi
onun için kan verdim.sonra diyetisyene gitttim oda dahileyi beklememiz gerektiğini onun vereceği ilaçlarla diyete başlamamızın başarı oranını yükselteceğini söyledi...
bakalım şimdi herşey çarşamba günü belli olacak :)

dalin cnm çokkk geçmiş olsun cnm yanlız yanlış anlamadıysam suyun gelmiş öylemi cnm

cnm korkma mayıs annelerinde bir arkadaşım vardı onunda böyle erken zamanda suyu gelmeye başladı
doktoru hatta 20 haftalarda bebeğini kaybetme olasılığın yüksek demişti
ama 38 haftasında valla doğurdu ama hep dinlendi cnm yattı yattıııı
sende yat dinlen allahın izni ile hayırlısı ile alırsın kuzularını kucağına

ARTVİNLİ cnm şimdi tablona baktımda amanın yaaa daha dün gibi senin ben hamişim yada tedaviye giriyoruz dediğin şimdi yolun yarısındasın kuzum maşallahh sana maşllahh

cook saolun gecmıs olsun dıyen herkese cok tskr edıorum allah basa vermesın ıns ama cokk korktum doguruorum dıye dr amnıyon sıvısı yeterlı dedı cok fazla kayıp yok dedı korkulcak bısın yok de4dı tuvalet harıcı kalkma yerınden banyoyada tek gırme tansıyonun dusuk su senı yorar dedı ben sımdı hep kocamlamı cımıcem yaaa :bbo: ama neysekı bebekler gayet ıyı ultrason resmını bı gorsenız bır tanesı ole seker ole tatlıkı agzı burnu dudakalrı ellerı artık cok net secılıor 10 santımı gecıor boyları masallah ama ultrasona cok guzel poz verdı amuda kalkmıs bebek resmen poposunu dayamıs kesesıne gobek kordonunu tutmus uyuyordu kucuk olan bebegım dıgerıde yuz ustu yatıordu allahım ne guzel duygular ılk kez bukadar net gordum bebekelrımı hele o dudakalrı bı gorsenız yumuk yumuk ya yersınız top gıbı burnu yeersınız teyzelerı neyse cok konustum kocayı ıse yolladım uykuda tutmadı bır gıreyım deıdm:dance:

günaydınn, iyi haftalar kızlarrr,

dalincim iyi olmana çok sevindim, amniyos sıvısı zaten kendini durmadan yeniliyor, kısa bir sürede eksik de tamamlanacaktır inşallah.

bende görmek istiyorum artık ööle net neett

ıns yavru kırpıcım senın 3 uzler nasıl

iyilerdir umarım, bu sefer 3 hafta ara ile gidicem ya doktora, ara ara endişeleniyoruum bir terslik varmıdır diye ama. ben ilk geldiim zamanlarki senin hallerindeyim. baş dönmesi, hipotansiyon, hemen yorulma filan. ne zman geçer bunlar ne dersin?

günaydınlar nasılsınız bakim...dalinciğim iyi olduğuna sevindim cnm
benim kocam geliyo bugün kızlar ...şimdiliğk öptüm sizi

merhabalar kızlar

güzel bir hafta olur inşallah

biz iyiyiz.. kızlarımın hareketleri değişti artık daha güçlü hissediyorum :)

bide sürekli midem kazınıyo benim :)

merhabalar kızlar

güzel bir hafta olur inşallah

biz iyiyiz.. kızlarımın hareketleri değişti artık daha güçlü hissediyorum :)

bide sürekli midem kazınıyo benim :)

Fatoscuumm konya'da neredesin?

ben de 18 yıl orada yaşadım üniversiteyi kazanınca Ankara'ya geldim, geliş o geliş. ben senden 9 hafta geri halimle hiç doymuyorum, seninki normaldir herhalde. ama işin kötüsü hem sürekli açım, hem de canım bişe istemiyor :(

iyi günler kızlar .kimsecikler yok bugün .inşallah herkez iyidir
ben pek iyi deyilim niye böyleyimde bilmiyorum mutsuz ve yorgunum kaç gündür bilgisayarı bile gözüm göresi yok herşey batıyor agrılarımda var bunalımamaı giriyorum nedir offffffffffffffff .bu yazıyı yazmak bile zor geliyor bana .dün makinaya bulaşıkları zor yerleştirdim sırtımın agrısından bide oturup agladım bir güzel zoruma gidiyor bu agırlık gelecek aylardan çok endişeediyorum heralde bu endişeler beni bu hale getiriyor.mafoldumben

Hayırlı günler kızlar.........nasılsınız......Biz iyiyiz çok şükür.DR.aradık haftaya çarşamba şeker yüklemesi için randevu aldık.

DIRIMCIM çok şükür büyüyor yavrularım.zaman nasılda geçiyor dimi,ne sıkıntılarla gelirdim size,derdimki hep acaba banada kısmet olacakmı diye,şimdi bak 22 haftalık olduk.
Sanada çok geçmiş olsun canım.inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın tedavi sürecini.

Nefescim canım hamilelikte psikolejimizin böyle inişli çıkışlı olması çok normal.bendede oluyor kaygılarımız bizi etkiliyor bence.inan ben ilk ikiz hamileliğimde çok daha rahattım.çünkü cahilce geçirdim hamilelik dönemimi,bazaen hiç birşey bilmemek çok daha iyi bence.
Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah.yavrularımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.

nefes cnm gebelik hormon şenliği olan bir süreç tamamen bundan
pc görmek istemiyorsan başka şeylerle uğraş
bak ben hep yatmak zorunda kaldım ...6 haftada başlayan kusmalarla
yanlız başıma annemin yatak odasında hep yatarak geçirdikm gebeliğimi ve ben
kimse ile sohbet edemiyordum ,,,,,inan bana misafir gelmesin die dua ediyordum
çok kustuğumdan kusup uyuyordum yemek bile yemezdim ..tek besin kaynağım uyku
birde pc vardı yatağımda sesiz deşarj olma ortamım kk idi ...
böyle süren 6,5 ay sonrası şenlik olan hastane hayatı oldu işte...
şimdide ilk fırsatta fellik fellik geziyorum sıkılma üzülme...yat iş güç yapma derim..

Back