• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

benim bugün kaynanamlar bendeydi,
eltim hamileymiş,onu söylüyor bana,
onunda iki kızı vardı,kendince ailede erkeği tutturan gümüşlenecek sanki..

o niyet olursa hicte olmaz sanki kizla erkek arasinda fark var ikiside candandan ote ayh sinir olurum ben hele bana desinler yuzunu gostermem aklinialirimsmile

iyiyiz vil sen nasilsin canim

ewt ya ne kadar sinir bozucu evlat evlattır Allah hayırlısını versin

ayyy kayra gelmiş hoşgeldin taze annecik asıl sen nasılsın zulal ile şevval nasıll

abla hosgeldin biz iyiyiz sen nasilsin kizceler nasil
facede resimleri gordum cokcok guzeller masaallah opuyorumnanaktan

ay ne güzel heyecanlandım şimdi .... iyiyz bizde işte kasılmalarım oluyo ara ara düzenli değil ama bakalım ne zman gelecek kızçelerimm

medinecim seninde aramıza katılman dün gibi maşallah 32 hafta olmuşsunuz

evet abla hatta cok zor gunlerim burda gecti rabbim herkese nasip etsin boyle guzellikleri :Saruboceq:

amin cumlesine ins sanada allah kolaylik versin

Son düzenleme:
Medine, Vil maşallah canlarım sizde epey sona yaklaştınız sağlıkla gelsin kuzularınız .

acer sende sağlıkla büyüt inşalalh.

dirimcim geçmiş olsun.

Hymarry aman oğlan kız ne farkeder zamanı gelince anlarlar onlarda Allahım hayırlı evlat eylesin hepsini.
Artvinli sende en altın çağındasın ha maşallah şimdi hiiç geçmez gibi geliyordur sana kaydirigubbakcemile2

Kayra canım maşallah en hızlı toparlananlardansın eee tabii tecrübeli anneee yüzbin kere maşallaaah

kuzusunu uyutan geliyor ohh ohhhhh bende uyuttum ek gıdayada geçtik çok zevkli bişeymiş elelrinle onlara bişeyler hazırlamak. havuç elma suyu sıktım bayıla bayıla içtiler bide ben bakıyım tadına dedimdi aaa mis gibiymiş hazır karışık meyve sularıda neyin ensiymiş yanında ohh misss :)

uyumuyolar bunlar yaaa deli edecekler beniii sabah 8 den beri ayaktalar en uzun uykuları 10 dk sürdü oğlanı yıkadım rahatlasın diye kremledim masajladım anca uyuduu gece nasıl olcaz acabaaaa

ya kızlar ben kaç. gecedir genelde rüyamda hep açık büfe başındayım ve durmadan yiyorum, genelde de tatlı. aceba aç tavuk kendini darı ambarında görür muhabbeti mi nedir? yatmadan bişeyler mi yesem ne dersiniz? bu arada progesteron takviyesini tablet olarak alan oldu mu aranızda, çok uyku ve şişkinlik yapıyor yahu.günde 3 tane 200 mg içiyorum.

Medine, Vil maşallah canlarım sizde epey sona yaklaştınız sağlıkla gelsin kuzularınız .

acer sende sağlıkla büyüt inşalalh.

dirimcim geçmiş olsun.

Hymarry aman oğlan kız ne farkeder zamanı gelince anlarlar onlarda Allahım hayırlı evlat eylesin hepsini.
Artvinli sende en altın çağındasın ha maşallah şimdi hiiç geçmez gibi geliyordur sana kaydirigubbakcemile2

Kayra canım maşallah en hızlı toparlananlardansın eee tabii tecrübeli anneee yüzbin kere maşallaaah

kuzusunu uyutan geliyor ohh ohhhhh bende uyuttum ek gıdayada geçtik çok zevkli bişeymiş elelrinle onlara bişeyler hazırlamak. havuç elma suyu sıktım bayıla bayıla içtiler bide ben bakıyım tadına dedimdi aaa mis gibiymiş hazır karışık meyve sularıda neyin ensiymiş yanında ohh misss :)
ohh yarasın kuzulara...bizde bugün dışarı çıktık biras katı meyve sıkacağı baktım ama kararsız kaldım çocuklar için gerekli olucak sanırım almak lazım galiba

Back