• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhabalar kızlar

güzel bir hafta olur inşallah

biz iyiyiz.. kızlarımın hareketleri değişti artık daha güçlü hissediyorum :)

bide sürekli midem kazınıyo benim :)

hissetmek güzel değilmi,acıkmak bence bünye ile alakalı ben hiç çok acıkmadım mesela fatocğm

iyi günler kızlar .kimsecikler yok bugün .inşallah herkez iyidir
ben pek iyi deyilim niye böyleyimde bilmiyorum mutsuz ve yorgunum kaç gündür bilgisayarı bile gözüm göresi yok herşey batıyor agrılarımda var bunalımamaı giriyorum nedir offffffffffffffff .bu yazıyı yazmak bile zor geliyor bana .dün makinaya bulaşıkları zor yerleştirdim sırtımın agrısından bide oturup agladım bir güzel zoruma gidiyor bu agırlık gelecek aylardan çok endişeediyorum heralde bu endişeler beni bu hale getiriyor.mafoldumben

cnm ya o sırt ağrısı bende de var her akşam eşime sırtımı ovalatıyorm ama yok yok çok ağrıyor özelliklede sağ kısım sende de tek taraflımı sırt ağrısı?

selam kızlarrr
dalin geçmiş olsun canım Allah bida göstermesin canım
acer gözün aydın tez zamanda bebelerin kollarında evlerine gelsinler inşallah ömrübillah ayrılma hiç bidaha
bebek diye bi arkadaş gelmiş şekerle ilgili ama ben göremedim cevapta yazamadım canım kusura bakma ben insülin 4 ünite kullanıyorum günde 3 kez ama sana bi tavsiye ben ilk zamanlar aç kalkıyoum yemiyodum korkumdan yükselmesin diye ama yemeklerini ye dr unun belirlediği diyet varsa onu uygula daha az yersem daha iyi gibi düşünme açlıkta şekeri yükseltiyo ve en önemlisi öğünlerini sakın atlama çok düzenli ol rejimden çok daha önemli bu inan zamanla kendinde görüceksin zaten günde ben 3 kez ölçüm yapıorum tatlı yemenin değil öğün atlamanın daha çok yükselttiğini gördüm başka bişi varsa yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla

kızlar bebişlerimin odası geldi havalanma döneminde şuan çok tatlı oldu eşyalarını yıkıyorum ufak ufak yıkama işlemi bitince ütülenme işlemleri ay yaklaşıyo zaman Allahım sağsalim versin kucağımıza yaa çok heyecanlanıyorum günler yaklaştıkça

vill senin doğum ne zaman 37'ye de girmişsin, nekkadar oldu minişler?

ya kızlar nolur bana yardımm edin, küçük tansiyonum 5 civarı seyrediyor hep, bi riski var mıdır? yaşadınız mı hiç bu durumu? devamlı başım dönüyor, tedirgin ediyor bu durum beni.

ay canım tansiyona dikkat et ben yaşamadım da düşük tansiyon yaşayan arkadaşlar vardı burda yanlış hatırlamıyosam medine de aynı şeyleri yaşamıştı..Benim minişlerin gelmeye gönülleri yok galiba :) doktor 37 ye girelim dedi bakalım pazartesiye kadar gelmezlerse biz çağırıcaz sanırım şimdilik tam belli değil sıradaki benim yanii...

hymarrycim iyiiz sağol sen nasılsınn baştaki listeye benim kızlarımı yazarmı ısın Hymaryy teyzesi cinsiyetleri belli değildi eklediğinde :emir_bebek:

Kızlar Facede bir gurup kurdum buyurunn isimlerimizle ve resimlerimizle tanışalımm..

KK ıkiz anneleri-ıkiz anne adayları | Facebook

vil cim seninle berabaer yeni gelen tüm arkadaşlar,sırasıyla,

Son adet tarihiniz,
hamile kalma yönteminiz,
Muhtemel doğum tarihiniz,haftayı da belirterek lütfen,
cinsiyetler

listeleyerek bana mesaj atarsanız sizi listeye ekleyeyim,

lütfen mesaj atın,çünkü buraya yazınca sayfalar akıyor,geçmişten bulamuıyorummm...

vill senin doğum ne zaman 37'ye de girmişsin, nekkadar oldu minişler?

ya kızlar nolur bana yardımm edin, küçük tansiyonum 5 civarı seyrediyor hep, bi riski var mıdır? yaşadınız mı hiç bu durumu? devamlı başım dönüyor, tedirgin ediyor bu durum beni.
canım ben ilk hamileligimdede şimdide 8 5 tansiyonla geziyorum ama sıkma sakın kendini yüksek olmasından daha iyi benim dr. öyle diyor.
hatta biraz evel ana saglıga gittim tetanoz aşısı için tansiyonumu bir ölçtü 8 2,5 ben şok tabi hemşirede yanlışmı oldu dedi bidaha ölçtü yine aynı ama garip birşey ayakta dolanıyorum o tansiyonla .ama sen dr. herşeyden haberdar et tabi

nefesim yok öyle pes etmek çok şükür bak hamileliğin sonuna kadar yatmak zoruda kalanlar var onları düşün bir de bu bebeklere sahip olmak için neler yaşıyo insanlar onları düşün benim bebekler doğal yolla oldu ama ondan öne de bi düşük yaşadım ne kadar üzülmüştüm ki bi de yıllarca sahip olmak isteyenleri aklına getir tabiki haklısın senin bir evladın daha var ama az kaldı tatlım sabırrrrrrrrrrrrr
evet eylülcüm haklısın arada salıveriyorum kendimi dedigin gibi ne yatanlar var hiç kalkmadan şükürler olsun .bende o yıllarca sahip olamayanlardanım canım 8 yıl bekledim ilk oğlumu ama allahıma şükürler olsun okadar bekleyişten sonra allahım dogal yolla sahip etti beni bunlarda öyle .allahım olmayan arayan herkeze çifter çifter versin inşallah .

hissetmek güzel değilmi,acıkmak bence bünye ile alakalı ben hiç çok acıkmadım mesela fatocğm

cnm ya o sırt ağrısı bende de var her akşam eşime sırtımı ovalatıyorm ama yok yok çok ağrıyor özelliklede sağ kısım sende de tek taraflımı sırt ağrısı?
nero canım yok canım ya ne tek tarafı iki taraf hatta kople delirtiyor önden kaburgalar acıtıyor bide tam kabus yani karın büyüdükçemi sırta baskı yapıyor anlamadım ki
allahım yardımcımız olsun bu kadarla kalsın inşallah

bi bak canım istersen siteye
üye olmak çok kolay,
şimdiden muhabbet başladı..

bi bak canım istersen siteye
üye olmak çok kolay,
şimdiden muhabbet başladı..

arkadaşlar 18 haftalık olduk Allahın izniyle ve gece kramplarım başladı iki gündür.sizce normalmi yoksa erkenmi?

selam kızlar nasılsınız uzun zmandır girmediğim için takip edemedim kimsecikleri.. kayra doğum yapmışşş hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün.. burçinden haberim olmadı geçmişide okuyamadım.. muhtemelen oda doğurmuşdur hayırlı olsun....
ben şimdilik iyim uzun süre yatmak zorunda kaldım bebeklerimden birinin plesentası aşağıdaydı kanamam oldu şu an maşallah yukarı çımaya başlamış dedi dr umuz.... artvinli yide merak ediyorum.. hepinizi çokkk öptüm.....

kıslar neden kımse benle konusmuyor yenıyım dıyemı çok uzuldum:(((

Ahanda bir kırılgan hamilemiz daha,hoşgeldin canım.
canım benim sorumu sordun kimse yanıtlamadı,oluyor bazen üzüme sakın.
bu aralar benim ve bazı arkadaşların ruh hali dengesiz ondan gözden kaçmıştır.
bu arada gurubun en çıtırı sensin galibaopuyorumnanaktan

oyy canım olmaz burda öyle şey düşünme... hoşgeldin...

kızlar nabersiniz? gelremiom çok yaww, özledim sizi,,
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz..opuyorumnanaktan

Evet kevsercim gelmiyorsun,gerçi kimse gelmiyor artıkmafoldumben

Ben hep derdim herkes doğurup gidiyor ben en küçüğünüzüm kimse kalmıyacak diye,haklı çıktım.gerçi yeni gelenler oldu ama herkes bir selam veriyor hooop çıkmış.:gitme:

Dırım ben burdayım merak etme derdi hep,bak oda yok :gitme:

melisesra hoşgeldin canım kimse konuşmaz olurmu bazen böyle oluyo hamişliği ilerleyen arkadaşlar ağrılarıyla doğum yapanlarda bebişeleriyle....

artvinli kuzum ben buradayım merak etme takipdeyim sesizliğime aldanma
bu ara dantele sardım kızz havlu kenaRI yapıyom
haha

Back