• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nefes cnm gebelik hormon şenliği olan bir süreç tamamen bundan
pc görmek istemiyorsan başka şeylerle uğraş
bak ben hep yatmak zorunda kaldım ...6 haftada başlayan kusmalarla
yanlız başıma annemin yatak odasında hep yatarak geçirdikm gebeliğimi ve ben
kimse ile sohbet edemiyordum ,,,,,inan bana misafir gelmesin die dua ediyordum
çok kustuğumdan kusup uyuyordum yemek bile yemezdim ..tek besin kaynağım uyku
birde pc vardı yatağımda sesiz deşarj olma ortamım kk idi ...
böyle süren 6,5 ay sonrası şenlik olan hastane hayatı oldu işte...
şimdide ilk fırsatta fellik fellik geziyorum sıkılma üzülme...yat iş güç yapma derim..

dırımcım sagol canım benim.evet acayip inişli çıkışlı bir dönem .bide evde bir çocuk olunca dahada karmaşıklıklar yaşıyorsun zaten hafta içi yok akşama kadar kreşte hafta sonu bir evde bide onla istedigim gibi ilgilenememek daha çok yıkıyor beni işimi yapmak ismide yapmak istiyorum tabi bir taraftan oda yarım yamalak .eşim bir kadın bul haftad 3 gün gelsin ondanda sinir oluyorsun daha çok diyor bende inatediyorum ben daha ölmedimmmmm yaparım diyorum yediremiyorum açıkçası ilk hamileligimi arıyorum o enerjiyi ama malesef .şimdi duşa girdim saçları fönledim hem hava alayım hemde şu tedonoz aşımı vurdurayım dedim belki iyi gelir biraz hava almak .kaydirigubbakcemile2 belki dönüşte bu şekilde gelirim .opuyorumnanaktan

herkese merhaba nasılsınız kıslar..ben iyiyim..gece çok korktum ama ya bi kalktım karnımın bi tarafı dağ gibi olmuş taş gibi sert gzindim bişiler yedim ovdum wcye gittim geçmedi...hareketinide hissedemedim bebğin çok korktum eşimi kaldırdım biras daha bekledik sonra minik tekmelerini hissettim çok şükür rabbime deyip yattım ama uyuyamadım...

herkese merhaba nasılsınız kıslar..ben iyiyim..gece çok korktum ama ya bi kalktım karnımın bi tarafı dağ gibi olmuş taş gibi sert gzindim bişiler yedim ovdum wcye gittim geçmedi...hareketinide hissedemedim bebğin çok korktum eşimi kaldırdım biras daha bekledik sonra minik tekmelerini hissettim çok şükür rabbime deyip yattım ama uyuyamadım...

vill senin doğum ne zaman 37'ye de girmişsin, nekkadar oldu minişler?

ya kızlar nolur bana yardımm edin, küçük tansiyonum 5 civarı seyrediyor hep, bi riski var mıdır? yaşadınız mı hiç bu durumu? devamlı başım dönüyor, tedirgin ediyor bu durum beni.

cok saol eylulcum dırımcım gozun aydın
yawrukirpim ben 12 ıncı haftaya geldıgımde gercekten sıp dıe gectı belırtılerım ne bulantı ne bas odnmesı ne baska bısey sadece arada bır kabızlık sıkıntım oluor okadar endıselenıodum belırtıler kayboldu bebekelrıme bısymı oldu dıe tospalarımda gayet saglıklılar 3 haftaya kadar sendede bısey kalmaz canım

kızlar ayşenur güngör kırkız facede ekleyın benı ama once msjla nıklerını soleyın yoksa kabul etmem haa :)))) beklıorum cankuslarzemuszemus

selam kızlar,baya yazılmış maşallah,ama yeni arkadaşları da ilk sayfamızdaki listeye eklemek istiyorum huuuu,
bunun için bana ilk sayfada listede istenen bilgileri özelden yazıverin,listemiz uzasııınnn

medinecim,isminden tahmin ettim,ekledim ben de,
çok sağol güzel sözlerin için canım,maşallah iyi denebilecek yavrularım var teyzesi,
bak bu haftalara ulaştın,sağlıkla sen de al yavrularını inşallah,seni de ziyaret edelim Medikalde demi,,

dalin çok geçmiş olsun canım,
dikkatli ve kontrol altında seyreden bir gebelikte çok rahat durduralabiliyor merak etme,
ben de 31-32. haftalarda aşağı yukarı aynı şikayetlerle hastanede yatmıştım,38. de doğurdum sonra maşallah,
benim sana göre biraz daha ilerdeydi ama aynı durum senin için de geçerli olabilir..

yavrukirpi canım küçük tansiyonun hep mi böyle seyrediyor ani bir düşüşmü oldu,
ikisi de çok önemli çünkü...

pamuk şekerim bi meyvesuyumuz eksikti,onları da oooh ooohh miss misss götürürsek bizi nereye götürsünler yaaw,
ben gittikçe artan iştahıma dur diyemiyorumm,

dırım maşallah gezmişin yine,ben se kafamı dışarı çıkarmayı özledim,kaldım kızlarımla ppööööffff...

vil,fatoş, aklıma gelmeyen yeni canlar nasılsınız,

ben eklerim canımm,adım nickime benziyor,anlarsın,,

bu arada facede bir gurup mu kursak yaaaww.......

bencede aklıma gelmedı deıl coktandır dsunuorum bır grup kumayı acaba kursam uye gelırmı dıe dusundum hep soralım bakalım kızlar grup kursam facede katılırmısınızzzz

iyi günler kızlar .kimsecikler yok bugün .inşallah herkez iyidir
ben pek iyi deyilim niye böyleyimde bilmiyorum mutsuz ve yorgunum kaç gündür bilgisayarı bile gözüm göresi yok herşey batıyor agrılarımda var bunalımamaı giriyorum nedir offffffffffffffff .bu yazıyı yazmak bile zor geliyor bana .dün makinaya bulaşıkları zor yerleştirdim sırtımın agrısından bide oturup agladım bir güzel zoruma gidiyor bu agırlık gelecek aylardan çok endişeediyorum heralde bu endişeler beni bu hale getiriyor.mafoldumben

nefesim yok öyle pes etmek çok şükür bak hamileliğin sonuna kadar yatmak zoruda kalanlar var onları düşün bir de bu bebeklere sahip olmak için neler yaşıyo insanlar onları düşün benim bebekler doğal yolla oldu ama ondan öne de bi düşük yaşadım ne kadar üzülmüştüm ki bi de yıllarca sahip olmak isteyenleri aklına getir tabiki haklısın senin bir evladın daha var ama az kaldı tatlım sabırrrrrrrrrrrrr

Back