• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dalin cok sevindim canim bi sorun olmamasina cok sevindim hep dinlen

acer canim rabbim kolaylik versin yakin zamanda yaninda olurlar lns

günaydın iyi pazarlar kızlar,,,,,,nasılsınz iyimisiniz ??????

dalin cnm çok geçmiş olsun ilk mesajında çok üzüldüm ama sonrada çok sevindim cnm aman dikkat kalkma yerinden sadece vc yeter ona göre.....

günaydın iyi pazarlar kızlar,,,,,,nasılsınz iyimisiniz ??????

dalin cnm çok geçmiş olsun ilk mesajında çok üzüldüm ama sonrada çok sevindim cnm aman dikkat kalkma yerinden sadece vc yeter ona göre.....

günaydın nerocuum :)

sabah sabah bi sen bi ben gözümüzü açar açmaz buraya gelmişiz

gunaydin kizlar oglen olmus ama ben gece dortde kadar ayakta oldugum icin
herkes iyidir ins Şeniz

Hayırlı günler kızlar........ Herkes iyidir inşallah.
Medinecim maşallah 32.haftan bitmiş bile.zafere çok azkalmış.

Hayırlı günler kızlar........ Herkes iyidir inşallah.
Medinecim maşallah 32.haftan bitmiş bile.zafere çok azkalmış.

canim hqmd olsun rabbim ins sizlerede nasip etwin ins ne kadar zor olsada geldik bugune biraz daha sabretmeleri gerek

sen nasilsin nasil gidio bu haftalar

vilcim sanada hayirli pazarlar sen nasilsin zorlanmaya basladin dimi

kızlar herkeze ıyı pazarlar...19.haftama gırmeme az kaldı ama ben hala hıc bır hareket hıssetmıyorum ya korkuyorum bu yuzden dr gıtmemede daha 10 gunu var sız nezaman hıssettınız ve nasıl bı duyguydu bazen ara ara sancı gıbı gırıp cıkıyo omudur acaba dıyorum kendı kendıme..

canim hqmd olsun rabbim ins sizlerede nasip etwin ins ne kadar zor olsada geldik bugune biraz daha sabretmeleri gerek

sen nasilsin nasil gidio bu haftalar

vilcim sanada hayirli pazarlar sen nasilsin zorlanmaya basladin dimi

Medinecim iyi gidiyor çok şükür.benim minikler kasıklarımda resmen,yürürken çok zorlanıyorum,ağırlaşıyorum.evdeyken çok farkına varmıyorum ama dışarı çıkıp iki adım atıyım 5 dk.sonra çok yoruluyorum.

kızlar herkeze ıyı pazarlar...19.haftama gırmeme az kaldı ama ben hala hıc bır hareket hıssetmıyorum ya korkuyorum bu yuzden dr gıtmemede daha 10 gunu var sız nezaman hıssettınız ve nasıl bı duyguydu bazen ara ara sancı gıbı gırıp cıkıyo omudur acaba dıyorum kendı kendıme..

canım daha erken hareketlerini hissetmen için,ama merak etme 1,2 haftaya kadar sende hissedersin tekmeleri,hemde biri başlar tekmelemeye diğerinide yoldan çıkartır,ikişer ikişer hissedersain tekemeleri.

Medinecim iyi gidiyor çok şükür.benim minikler kasıklarımda resmen,yürürken çok zorlanıyorum,ağırlaşıyorum.evdeyken çok farkına varmıyorum ama dışarı çıkıp iki adım atıyım 5 dk.sonra çok yoruluyorum.

canım daha erken hareketlerini hissetmen için,ama merak etme 1,2 haftaya kadar sende hissedersin tekmeleri,hemde biri başlar tekmelemeye diğerinide yoldan çıkartır,ikişer ikişer hissedersain tekemeleri.

Artvinli merhaba canım, senin kasıklarında hissetmen için erken değil mi biras?
ya benim de birkaç gündür çamaşırımda iltihabi akıntılar var, sarımsı hafif kötü kokulu, yaşadınız mı hiç nası bi enfeksiyon acaba? idrarda yanma filan yok, o sebep idrar yolu enfeksiyonu değildir sanıyorum ama emin olamadım bitürlü. yaşayan var mı?

Artvinli merhaba canım, senin kasıklarında hissetmen için erken değil mi biras?
ya benim de birkaç gündür çamaşırımda iltihabi akıntılar var, sarımsı hafif kötü kokulu, yaşadınız mı hiç nası bi enfeksiyon acaba? idrarda yanma filan yok, o sebep idrar yolu enfeksiyonu değildir sanıyorum ama emin olamadım bitürlü. yaşayan var mı?

Merhaba canım.valla bende bilmiyorum,dr.rahim boyun iyi dedi,ölçüm yaptı herşey normal dedi.ama benim bacaklarımın üst kısmı yani kasıklarıma yakın kısmı yürüdüğümde çok zorlanıyor.

canım bendede olmuştu,sarı akıntı ,kötü kokuluysa idrarda yanma olmasa bile idrar yolu enfeksiyonu olabilir,bende mantar çıkmıştı,fitil ve krem kullandım geçti.

ah bilmezmiyim ben hamileligi boyunca yatan biri olarak cok iyi biliyorum sende masaallah 22lere geldin hayirlisi olsun ins

Artvinlii beni facede ekleyen sen miydin canım

yaz yaz vil ciimm,
bunlar senin son etkinliklerin hahahahah,
sen nasılsın canım?

benim bugün kaynanamlar bendeydi,
eltim hamileymiş,onu söylüyor bana,
onunda iki kızı vardı,kendince ailede erkeği tutturan gümüşlenecek sanki..

aman nerden belli oğlan olacağı boşversene :) ewt canım ya son etkinliklerim bugün eşim dışarı çıkaardı biras snırım son gezmelerin diyo gülerek :)

Back