• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 2 kese göründü. Perşembe günü de kalp atışlarını duymak için gideceğiz bakalım. Benim bugünlerde canım bişey yemek istemiyor zorla yemeye çalışıyorum ve biçok şeyden tiksiniyorum başka sıkıntım yok. Sizin bu şikayetleriniz ne kadar sürdü acaba.
Bebeklerinizin cinsiyeti belli mi cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendinz bende merakla bekliyorum. Tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi sizinkiler. Çok korkuyorum bişey olacak diye ikiz daha riskli bir gebelikmiş. Ben aşılama ile hamile kaldım ailemde ikiz yok.
Herkese güzel hamilelikler Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah

kızlar ben az önce wc den gelirken popo üstü düştüm.. heryeri yıkamışlar yerler ıslaktı

korkumdan titredim ağladım

nolur bişey olmamıştır diyin mafoldumben
canım korkma doktoruna bi danış ama Allah korusun bi şey olsa en azından şikayetin olmaz mı
selam kızlar kuzuların kalp atısını duyduk cok sukur ınsallah Allahım kucagımızada nasıp eder
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Tunaydıınn arkadaşlarr zemuszemus Nasıl geçiyor hamilelikler ? Saglık ocagından bana tetanoz aşısı vurunacaksın dediler. Doktorumda gerek yok dedi. Sizler ne yaptınız arkadaşlar

günaydııınnnnnnn yine tenha buralarr

anacığm valla kimse gelmiyor artık buralara

Tunaydıınn arkadaşlarr zemuszemus Nasıl geçiyor hamilelikler ? Saglık ocagından bana tetanoz aşısı vurunacaksın dediler. Doktorumda gerek yok dedi. Sizler ne yaptınız arkadaşlar

ben vurundm cnm dr vurunabilirsin dedi hatta,,

ya kızlar size bişe sormak istiyorumm

ben bu ara banyoda çok fena oluyorum, hele şaşıp göçüp aç girersem fenalaşıyorum resmen. ama tokken bile midem bulanıyo bi tuhaf çıkıyorum korkar oldum. ya bi de devamlı aç gibiyim, kan şekerim mi düşük nedir, elim ayağım titriyo acıkınca. offf ne çok şey sordumm

kızlar hepinize iyi günlerrrr

canım ben oldum aşılarımı hamileyken iki kere oluyosun sanırım hamilelikten sonra da 3 taneydi bunları olduktan sonra seni ömür boyu koruyor ben zaten olmuştum doıktorum da iyi yapmışsın dedi sonuçta tetanoz için seni koruyor

ben bu ara banyoda çok fena oluyorum, hele şaşıp göçüp aç girersem fenalaşıyorum resmen. ama tokken bile midem bulanıyo bi tuhaf çıkıyorum korkar oldum. ya bi de devamlı aç gibiyim, kan şekerim mi düşük nedir, elim ayağım titriyo acıkınca. offf ne çok şey sordumm

canım çok geçmiş olsun böyle olunca tansiyonunu hiç ölçtün mü

Günaydın kızlar..........biz bugün kuzularımla 12 de uyandıkmirmirmirmir.çok uykucu olduk bu aralar ya.
Bugün ayrıntılı ultrasyonumuz var.çok dua edin bize teyzeleri.

Yeni gebelerimize sağlıklı keyifli gebelikler diliyorum..Artvinli canım kızının ne güzel ismi varmış,bayıldım..kaydirigubbakcemile3çok güzel isimleri ikisininde..isimlerine layık evlatlar olsunlar inşallah...ınan stickerına her baktığımda şaşırıyorum..maşallah:nazar:,haftaların çok ilerlemiş..Medical Park'a devam ediyormusun?Ayrıntılıyı düşününce heyecanlandım şimdi...Güzel haberlerini bekliyorum..:1hug:

merhaba herkese...Biz dün akşam kontrole gittik akşam biras moralim bozuktu eve gelir gelmez yattım bu sabahta hastaneye gittik bazı tetkikler yapıldı.Dün akşamki ultrasonda kuzucuklarımın arasında büyük fark çıktı kilo olarak doktorumuz yanılma payı var sabah hastanede bakalım birde dedi.Sabahı sabah ettim.Sabahtan gittik renkli doppler ultrason kan idrar nst yapıldı.Sonuçlar çok güzel çıktı.kiloların arasındada büyük fark yok.çok sevindim tbi.Artık günlerimizde azaldı.Biraz daha bekliyelim dedi doktorumuz 10 gün sonra bidaha bakalım dedi tabi bu arada doğum belirtileri olursa hemen alıcak hastaneye ...bakalım kuzucuklarım ne zaman gelmeye karar vericekler :)bizden böyle sizlerden ne var ne yok...Fatoşcum yeni okudum dün düşmüşsün korkma bence doktoruna sor yinede için rahatlar ama bebişlerimiz amniyoz sıvısının içinde korunmadaalr zaten..

ewt kaswacım az kaldı tarih vermedi bi 10 ün daha bekliyelim dedi bakalım kızlarım 10 gün bekliecklermi...Sen napıyon nasıl kuzucukların.

gecmısı okudum fatoscum korkma bıseycık olmaz bende 8 haftalık hamıleyken tuvaletten cıktım kut dıe dustum popo ustu hıc bıseycık omadı bırde ustelık dusuk rıskım oldugu halde rabbım koruyor cnaım sıkma canını

canım bunlar normal şeyler daha sen başındasın. ama tabiki banyo yaparken oturarak yapmnaya çalış mümkünse. ben de senin gibi oluyodum. kendimi hep aç hissediyodum. yorgunluk halsizlik kusma bunları hep yaşadım. bol bol dinlen. ferahlatıcı şeyler iç. zor işlere uzun süre paydos..ama korkma hepsi geçecek...

canım bunlar normal şeyler daha sen başındasın. ama tabiki banyo yaparken oturarak yapmnaya çalış mümkünse. ben de senin gibi oluyodum. kendimi hep aç hissediyodum. yorgunluk halsizlik kusma bunları hep yaşadım. bol bol dinlen. ferahlatıcı şeyler iç. zor işlere uzun süre paydos..ama korkma hepsi geçecek...

teşekkkür ederim burcucumm, işin ilginci hep aç hissediyorum ama canım da ihçbirşey istemiyor. hele et, tavuk filan hiiç istemiyorum.

Back