• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ya gelın bana ben sıze hamur kızartırım hamurunu kendum yaparım.................ne ya hymary canımızı cektırdın ya....................kım nerde nasıl buluşuyoooooooooooooooooo gelıyommmmmmmmmmmmm

muallim gel kıs öpecem seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaw burda yırtınıyoz istanbuldakiler buluşalım diye bi senden tepki geldi ya.gel gel öpecemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar ne olur yazmayın ya ne yediklerinizi,benim çok canım çekiyor.Şimdi eşimi gönderecem fırına inşallah bulur.cokacimcoook

ay bişey söyledim bin pişman oldum. kıslar hakkınızı helal edin valla vıcdan azbından ölecem.. valla evletr yakın olsa ben yuğuracam hamuru yapacam yaww:(((

canım................ınş gelmeyı çok ısterım bıde benı opcennnnnn ya......................ama anadolu yakası ols yaaaaaaaaaaaa..................mesela e5 dekı optımum bıle olur.............ama karsı olursa koçışıim zor yollar ...........kısmet ınşşşşşşşşşşş...tanışalım tabı

zaten sız genelde goztededkı hastaneye gelıyonuzzzzzzzzzz .............gelmışken gıtmeyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım evine yakınsa ve 50 tl uygun geliyorsa serdar beyi dene derim:))
benimde selamımı ilet:))

O halde evine de yakınsa hiç düşünme derim canım,wavynin de yazdığı gibi Serdar Beye bir uğra,bak ne kadar memnun kalacaksın.Bizim selamımızı da söylemeyi unutma amakaydirigubbakcemile3yerimseniben

evet evimin hemen arkası pek vakit kaybetmeden gidiyim kızlar ben her ay 100 tl veriyorum zaten şuanki gittiğim doktora 50 tl daha çok işime gelir.merak etmeyin selamınızı mutlak iletirim.wavy ve hymarry
bu arada özel muaynehanesinde ne kadar ücret alıyor kızlar....a.s.

kızlar bende son iki gundur sabahları sadece çok açık pembe akıntı geliyo.. henüz doktoruma ulaşamadım soramadım sizdede oldumu...

canım evine yakınsa ve 50 tl uygun geliyorsa serdar beyi dene derim:))
benimde selamımı ilet:))

evet evimin hemen arkası pek vakit kaybetmeden gidiyim kızlar ben her ay 100 tl veriyorum zaten şuanki gittiğim doktora 50 tl daha çok işime gelir.merak etmeyin selamınızı mutlak iletirim.wavy ve hymarry
bu arada özel muaynehanesinde ne kadar ücret alıyor kızlar....a.s.

canım özeli karşıda şişlide. bana uzak olduğu için hastanrye gidiyorum muayenehanesine hymarry gidiyor. o daha iyi bilir . randevu alınca haber ver özelden isimlerimizi yazarız. wavy hymarry dersen adam hönk olurkaydirigubbakcemile3

kızlar bende son iki gundur sabahları sadece çok açık pembe akıntı geliyo.. henüz doktoruma ulaşamadım soramadım sizdede oldumu...

canım allaha şükür bende olmadı. ama bazı arkadaşlarda olmuştu. bir şey soracağım progestan falan kullanıyormusun. 12. haftada progestanı bıraktırınca doktor hafif lekelenme yaşayanlar olmuşitu. ama yinede hekimine danış derim. çünkü biz çoğul gebeyiz ve herşey önemli bizim için..:1hug:

evet canım bende oldu 3 bucuk ayı bıtırene kadar 4 kez kanama oldu bende ve artık çok şükür yok bende korkuyodum ama doktora gittiğimde doktor bbeklerın iyi olduğunu eşi aşağıda olabılecıgını ve kanamanın ondan kaynaklandığını söylemıstı ve herdefasında progestan fitil verdı afedersın aşagıdan ve ağızdan alıyodum ben ve o süre içerisinde dinlenıyodum .bol bol su iç kanamayı durdurmada çok faydası oldugunu düşünüyorum

valla ..................ısımlerı bunlar dıyomuş.............uzaydan mı nerden dıye sorar...............:olmaz:zemuszemusopuyorumnanaktan

canım................ınş gelmeyı çok ısterım bıde benı opcennnnnn ya......................ama anadolu yakası ols yaaaaaaaaaaaa..................mesela e5 dekı optımum bıle olur.............ama karsı olursa koçışıim zor yollar ...........kısmet ınşşşşşşşşşşş...tanışalım tabı

canım öperim tabiiia.s.bu arada yer konusunda net bişey yok. konuşur anlaşırız.
katılımcılar artsa çoğunluğa göre karar veririz. şu an 3 kişiyiz sen ben hymarryopuyorumnanaktan

ya kızlar bebeklerınıze hangi isimleri koyacaksınız düşündünüz mü benım oğlanın adı şimdiden bellı arkadaslr osman mert rahmetlı kayınbabamın adını istiyoz bakalım .diğerinin cinsiyetı bellı olmasada tam olarak doktor kız dedi onuda ecrin ceylin yada nurefşan olarak düşünüyoruz bakalım hayırlısı sizde yazın düşündüklerınızı de fikrimiz olsun ya

hymarry nin eşi bu ay 17-23 arası çalışıyormuş. yani gündüzleri evde olduğu için giremiyor olabilir..

Back