Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya gelın bana ben sıze hamur kızartırım hamurunu kendum yaparım.................ne ya hymary canımızı cektırdın ya....................kım nerde nasıl buluşuyoooooooooooooooooo gelıyommmmmmmmmmmmm
O halde evine de yakınsa hiç düşünme derim canım,wavynin de yazdığı gibi Serdar Beye bir uğra,bak ne kadar memnun kalacaksın.Bizim selamımızı da söylemeyi unutma amakaydirigubbakcemile3yerimseniben
canım evine yakınsa ve 50 tl uygun geliyorsa serdar beyi dene derim:))
benimde selamımı ilet:))
evet evimin hemen arkası pek vakit kaybetmeden gidiyim kızlar ben her ay 100 tl veriyorum zaten şuanki gittiğim doktora 50 tl daha çok işime gelir.merak etmeyin selamınızı mutlak iletirim.wavy ve hymarry
bu arada özel muaynehanesinde ne kadar ücret alıyor kızlar....a.s.
kızlar bende son iki gundur sabahları sadece çok açık pembe akıntı geliyo.. henüz doktoruma ulaşamadım soramadım sizdede oldumu...
canım................ınş gelmeyı çok ısterım bıde benı opcennnnnn ya......................ama anadolu yakası ols yaaaaaaaaaaaa..................mesela e5 dekı optımum bıle olur.............ama karsı olursa koçışıim zor yollar ...........kısmet ınşşşşşşşşşşş...tanışalım tabı