• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

benimkiler bi kız bi erkek olsaydı yağız mehmet ve yaren nazlı olacaklardı. şimdilik iki kız görünüyorlar. yaren nazlı ve ceren. bu arada cerene ikinci isim aranıyor bilginize:)))

canım allaha şükür bende olmadı. ama bazı arkadaşlarda olmuştu. bir şey soracağım progestan falan kullanıyormusun. 12. haftada progestanı bıraktırınca doktor hafif lekelenme yaşayanlar olmuşitu. ama yinede hekimine danış derim. çünkü biz çoğul gebeyiz ve herşey önemli bizim için..:1hug:

selam canım bende 12 haftama kadar vajinal jel kullandım ve 4 gundur kullanmıyorum ve iki gündür bu pembe akıntım var korkuyorum bişey olcak diye aklım çıkıyor...

ceren de güzel canım bende çok severım bu ismi fakat bizde ceren var oyüzden farklı bi isim koymaktan yanayım ceren bi kızın ismi oluyo değil mi birbirine uygun mu olsun istiyon isimlerını

selam canım bende 12 haftama kadar vajinal jel kullandım ve 4 gundur kullanmıyorum ve iki gündür bu pembe akıntım var korkuyorum bişey olcak diye aklım çıkıyor...

yok canım korkma allahın izniyle bişey olmaz bendede oldu hemde bildiğin kanama oldu pembe renk te değildi

evet canım bende oldu 3 bucuk ayı bıtırene kadar 4 kez kanama oldu bende ve artık çok şükür yok bende korkuyodum ama doktora gittiğimde doktor bbeklerın iyi olduğunu eşi aşağıda olabılecıgını ve kanamanın ondan kaynaklandığını söylemıstı ve herdefasında progestan fitil verdı afedersın aşagıdan ve ağızdan alıyodum ben ve o süre içerisinde dinlenıyodum .bol bol su iç kanamayı durdurmada çok faydası oldugunu düşünüyorum

geçmiş olsun riskli dönemi atlatmışın ne güzel... bende kanama şeklinde değilde çok açık pembe leke geldi ama sabahları oluyo ve devamı gelmiyo.. ben doktoruma ulaşamadım henüz işlemdeymiş.. umarım sorun yaşamam... suyu bol içmeye çalışıyorum çok sağol canım

canım bendede aynı dert var.bende dün bıraktım ve ödüm kopuyor bişi olcak diee.doktorundan bilgi alınca bizede sölermisin bende merak ediyorumda

canım dediğim gibi progestan içeren ilaç ve jelleri bıraktığımızda da oluyor bu lekelenmeler. sen yüreğini ferah tut ama doktoruna sormayı ihmal etme..

ceren de güzel canım bende çok severım bu ismi fakat bizde ceren var oyüzden farklı bi isim koymaktan yanayım ceren bi kızın ismi oluyo değil mi birbirine uygun mu olsun istiyon isimlerını

evet canım isimleri uygun olsun istiyorum. yaren benim küçüklüğümden beri istediğim bir isimdi nazlı da anneannemin ismi. biri Yaren Nazlı diğerinin ismi Ceren olacak allahın izni ile. ama Ceren çıplak kaldı ikinci isim lazım ona teyzeleri:))

valla arkadasım cerenın yanına çok isim konur da benım ilk aklıma gelen aslı ceren hadı arkadaslar sızde uydurun arkadasa yardım edelim

sizde bana yardım edersınız ama ona göre benım erkegın adı osman mert kızım ceylin onun yanına nasıl bı ısım olur yaa

canım bendede aynı dert var.bende dün bıraktım ve ödüm kopuyor bişi olcak diee.doktorundan bilgi alınca bizede sölermisin bende merak ediyorumda

selam aynı sorun derken pembe akıntınmı var senınde... varsa süreklimi oluyo yoksa benim gibi sabahlarımı sadece... doktorumdan telefon bekliyorum aramadılar haber alınca hemen yazarım ...

selam aynı sorun derken pembe akıntınmı var senınde... varsa süreklimi oluyo yoksa benim gibi sabahlarımı sadece... doktorumdan telefon bekliyorum aramadılar haber alınca hemen yazarım ...[/QUOya ben yeni bıraktım dün ama korkuyorum doktora sordum olurmu diee anlamadı galiba bişi demedi bende bidaha soramadım doktorum tıpta olduğundan ulaşamamda başıma gelirse dieee.çünkü jelden sonra kjanama olabilir diee duydumda

kıslar isim tavsiyeleriniz için çok sağolun. bakalım haftaya kontrolüm var. kızlardan biri tam kesin değildi. %80 de kesin gibi gerçi ama. ı:))) tam net belli olur. bizde ona göre tam gaz isim avına çıkarız:)

penses ceylin ecrin güzel durdu sanki yan yana ne dersin:)) ayy isminden fıstık gibi bir kız olcek gibi gweldi. maşallah bıcırıklarına:))

günaydın kızlar. aynı dert bendede var. eşim koyu hasta bjk lı...bir bebişin ismi sergen soyadımızda yalçın olunca al sana sergen yalçın. ikinci bebeğinde ismi belli değil çünkü kardeşim ben koyacağımdedi.yani benim hiç fikrim yok. kardeşim bulut olsun diyor benim eşim hayır diyor kafayı yiyeceğimmmmmmm

Back