• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

angel canım istanbuldaki arkadaşlarla bi buluşma ayarlayalım dedik. bugün yazdım ama kimse bi yorum getirmemiş.
sanırım en sonunda hymarryle ben buluşup tokuşturcaz :)))benim göbiş daha fotoluk olmadı olunca seninlede burda fotolarla tokuştururuz canımcım...

burda pek rep olayı yok angel,ben de yeni öğrendim,sanırım puanım az olduğu için 3 puan veriyor sadece..
Angelcım göbiş şöyle tokuşturuluyor,bir yerde buluşuyoruz,sevgiyle kucaklaşınca göbişler tokuşmuş oluyor..
wavycim biz bir gün ayarlayalım o zaman,ikizler bölümünde topik açalım buluşuyoz diye,ahanda gelen gelsin..
Bu arada kaswacım bana doktorum duruuuun bu nikah kıyılamaz diyene kadar ben Amerika mamerika dinlemem yanikaydirigubbakcemile3

wavy bak benim mesajın basında terazi var oraya tıkla oda rep oluyo annem yani tek benim için degil kimin mesajını begenirsen degerlendiriyosun
hymarry ben sana vericektim olmadı ben sana baska konuda degerlendiricem

rep olayı ne canlar. kendimi cahil hissettim:(((
canım rep denen şeyi ben de yeni öğrendim.Hani şu mesajlarımızın kenarlarında bir tartı resmi var ya,orayı tıklayıp herhangi bir kişinin herhangi bir mesajı ile ilgili olumlu yada olmusuz yorum yaparak ona puan veriyor,yada olumsuzlukta puanını kırıyorsun..
Mesela şimdi yularıda bana angel kuduruk demiş ya,hemen puanını kırıyorum mesela:roflol:
ben geldim kızlaar
pensescim hoşgeldiiinn
dur bakem sen istanbuldasın demi,nerde oturuyon,sensiz göbek tokuşturma olmaz yaww..

öncelıkle sağlık ocagına gittim hemsıre kalp dinleme cihazıyla dınledi kalp atısları var dedi içim rahatladı fakat yınede dururmuyum oraya yakın bı tıp merkezı buldum orayada gittim doktora bebeklerımı görmek istiyorum biraz endıselerım var dedim hemen alalım dedi sagolsun baktı bebeklerın kalp atısları var çok güzel suyun gayet güzel bebeklerden biri 220 diğeri235 gr olmuş biri kesınlıkle erkek diğeri bacaklarını toplamış göremıyorum ama kıza benzıyo dedi bu doktorda.ya bi öğrenemedık gitti.erkek elbıselerıne bakıyomda kızlara bakamıyom daha onun için merak edıyom .öyle işte sonucta iyimişler şükürler olsun rabbıme

ben de veremedim gerçekten,neden bir bşaksının mesajını değerlendir diyor,ben kimseye veremiyorum.
Bir başkasına vermeyi deneyelim bakalım oluyor mu?

hiii tokuştururduk canım güzel olurdu da ben konyadayım görev icabı eş dolayısıyla. ben konyadan tokuştururum ama sız merak etmeyın canlarım

penses canım gözün aydın. bak korkulcak bişey yokmuş gördünmü. olsun korkulu rüya görmektense ayık gezmek en iyisi canım....oyy maşallah bebişlerine.. bi kız bi erkek inşallah he. hadi hayırlısı olsun bizde çok istemiştik ama iki kızmış..:))

hiii tokuştururduk canım güzel olurdu da ben konyadayım görev icabı eş dolayısıyla. ben konyadan tokuştururum ama sız merak etmeyın canlarım

Penses biraz rahat ol tatlım.Uzun sabırlı süreç bu hamilelik dönemi.Sen Konya'nın neresinde oturuyorsun?

wavy ne zaman ögrendin kız cinsiyetini anammm kız anası seni ohhhh söyle kızlarınla giyin kusan ben seviyorum kız cocugunu yaaamdüsünsene senin giydigin elbisenin kücügünüde ona giydir

yaaa wavyy cim öyle söyleme yaaa,üzülürüm yavrular da üzülürrr..

hümoş kız masallah sen yedii sırtlıcan yaaa bende yavrularımı cok özeldim vallahi su günler gecse o mis kokularını koklasam hayırlısından diyorum hep

hayırlı olsunlarda cınsıyet pek de önemlı değil yaa bakalım ama yinede merak ediyor insan bide doktora kılo mu söyledım bıraz ağır git dedi bana yaaa yemek yeme dedi napim dayanamıyom

Back