Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hümoş kız masallah sen yedii sırtlıcan yaaa bende yavrularımı cok özeldim vallahi su günler gecse o mis kokularını koklasam hayırlısından diyorum hep
wavy ne zaman ögrendin kız cinsiyetini anammm kız anası seni ohhhh söyle kızlarınla giyin kusan ben seviyorum kız cocugunu yaaamdüsünsene senin giydigin elbisenin kücügünüde ona giydir
yaaa wavyy cim öyle söyleme yaaa,üzülürüm yavrular da üzülürrr..
Var ya ben hamileliği çok sevdim,eşim falan da pek ilgili.Yani o yüzden hemen doğsunlar diye de sabırsızlanmıyorum açıkçası.Keyfini çıkar yaaa..
Ben üniversiteyi Konya'da okudum.Yaka meram da da oturdum 4 yıl.O kadar özlüyorum ki......Çok şanslısın kız bol bol ye etli ekmeği.Burda canım çektikçe yiyorum ama nerdeeeeeeee o tat.Kilolu musun sen?Kaç kilo aldın gebelikte?
kızlar ya bebeklerım gram olarak nasıl sizce anlayan var mı? biri 220 diğeri 235miş iyi mi
pensescim canım seni her konuda çok gergin ve tedirgin hissediyorum canım benim,sakin kal,Allaha emanet et.Bana doktor bu gittiğimizde kiloları için ortalamaının biraz altında dedi,benim yapabileceğim birşey var mı dedim,bazı şeyler bünyeden kaynaklanır dedi.Ne yapayım şimdi yani,sağlıklı olsunlar da umrumda değil kiloları bilmem neleri..kızlar ya bebeklerım gram olarak nasıl sizce anlayan var mı? biri 220 diğeri 235miş iyi mi
Wavy cim buluşmayı biraz erteleyelim o zaman çünkü sadece ben hamile gibi olmak istemiyorum,bizim hayalimizde herkesin kısmen bir karnının olması vardı.Böyle bir buluşmada senin çocuklarını da ben taşıyormuş görüntüsü olsun iskaydirigubbakcemile3temiyorumcanım kiloları ile ilgili bi şey diyemicem daha benimkilerin kilosunu hiç söylemedi doktorum. ama bir yada iki sayfa geride bi link paylaşmıştı bi arkadaş. bebek k,iloları ile ilgili. istersen ona bi bak canım..
ben 63 ile hamile kaldım. b uarada iki düşük yapmadan tedavilere başlamadan önce 48 kiloydum(
neyse şimdi 61 kiloyum. ama göbişim bayağı belli:)) ama önden değil arkadan gören hamiş olduğumu anlayamazmış öçyle diyolar:))