• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Ben üniversiteyi Konya'da okudum.Yaka meram da da oturdum 4 yıl.O kadar özlüyorum ki......Çok şanslısın kız bol bol ye etli ekmeği.Burda canım çektikçe yiyorum ama nerdeeeeeeee o tat.Kilolu musun sen?Kaç kilo aldın gebelikte?

hümoş kız masallah sen yedii sırtlıcan yaaa bende yavrularımı cok özeldim vallahi su günler gecse o mis kokularını koklasam hayırlısından diyorum hep

Var ya ben hamileliği çok sevdim,eşim falan da pek ilgili.Yani o yüzden hemen doğsunlar diye de sabırsızlanmıyorum açıkçası.Keyfini çıkar yaaa..

wavy ne zaman ögrendin kız cinsiyetini anammm kız anası seni ohhhh söyle kızlarınla giyin kusan ben seviyorum kız cocugunu yaaamdüsünsene senin giydigin elbisenin kücügünüde ona giydir

canım geçen hafta protein için gitmiştim. annemde geldi oda görmek isteyince bıcırıkları ultrasona girdim.o zaman söyledi doktor. oyyşş yerim ben onların popolarını:)))

yaaa wavyy cim öyle söyleme yaaa,üzülürüm yavrular da üzülürrr..

üzülme kısss kurban olurum ben onlaraa.. ayyy hymarry kıs keşke anadolu yakasında otursaydın valla ne güzel olurdu. kızlarımızı birlikte büyütürdük:)))

benim herifte aynı önüme getirip önümden kaldırıyo ama olsun kıss özlüyosun işte annesi zaten bu gidişele dogumdan sonrada eşler yapıcak işleri

Var ya ben hamileliği çok sevdim,eşim falan da pek ilgili.Yani o yüzden hemen doğsunlar diye de sabırsızlanmıyorum açıkçası.Keyfini çıkar yaaa..

mide bulantılarım olmasa bende çok se3vdim valla el bebek gül bebeğim.:)) su içmek için bardak almaya kalksam dur canım sen uzanma diyor eşim. keyfim yerinde valla. ama işte mide bulantısı yokmu:((:umursamaz:

Ben üniversiteyi Konya'da okudum.Yaka meram da da oturdum 4 yıl.O kadar özlüyorum ki......Çok şanslısın kız bol bol ye etli ekmeği.Burda canım çektikçe yiyorum ama nerdeeeeeeee o tat.Kilolu musun sen?Kaç kilo aldın gebelikte?

evet yiyorum ama eskısı gibi değil burdakılere etlı ekmek kafalı derler biliyosundur konya güzel yaa bende sevdım ilk göz ağrım yaklasık 4 senedır burdayım bakalım.yok canım kılolu değilm aslında boyum 1.68 gebe kalmadan öncekı kılomda 63tü simdi 70.200 olmuşum hızlı alıyom ama göstermıyom tartıda fazla çıkıyo bende anlamadım.karnım önden sivri gidiyo top gibi aynı.bugün hastanede görenler 7 aylıkmısın dediler yaaa.yok dedim 4 bucuk daha sasırdılar sonrada 2 tane deyince olur ozaman dediler bilmiyorum doktorda hamurişi falan yeme dedi zaten yemıyom kı ben

canım kiloları ile ilgili bi şey diyemicem daha benimkilerin kilosunu hiç söylemedi doktorum. ama bir yada iki sayfa geride bi link paylaşmıştı bi arkadaş. bebek k,iloları ile ilgili. istersen ona bi bak canım..
ben 63 ile hamile kaldım. b uarada iki düşük yapmadan tedavilere başlamadan önce 48 kiloydum:((
neyse şimdi 61 kiloyum. ama göbişim bayağı belli:)) ama önden değil arkadan gören hamiş olduğumu anlayamazmış öçyle diyolar:))

Bağlantım kötü yazıyorum,sayfa görüntülenemiyor,gidiyor bütün kopyalaıyıp yazdıklarım..
Sonra bütün işleri kocam yapsa ne olur,her yeri döküp taşırıyor,kırıyor,dağıtıyor,yine ben koşuyorum arkasından yawww

ya birde ben su son adet tarıhın ilk günü olayını pek anlamadım benım adetım 26 subata bitti ilk günü olarak bu mu sayılıyo yoksa baslangıcı mı benım adetım 6 7 gün sürer genelde ozaman 20 subat ilk günü mü oluyo ben kaç haftalık olmuş oluyom transfer tarıhımı unuttum ama bırı yardımcı olsun bu konuda doktor 18 haftalık dedi ben 18 mı 17 haftalıkmıyım off kafam karıstı

kızlar ya bebeklerım gram olarak nasıl sizce anlayan var mı? biri 220 diğeri 235miş iyi mi
pensescim canım seni her konuda çok gergin ve tedirgin hissediyorum canım benim,sakin kal,Allaha emanet et.Bana doktor bu gittiğimizde kiloları için ortalamaının biraz altında dedi,benim yapabileceğim birşey var mı dedim,bazı şeyler bünyeden kaynaklanır dedi.Ne yapayım şimdi yani,sağlıklı olsunlar da umrumda değil kiloları bilmem neleri..
Sen de rahat ol canım benim yaaa..
canım kiloları ile ilgili bi şey diyemicem daha benimkilerin kilosunu hiç söylemedi doktorum. ama bir yada iki sayfa geride bi link paylaşmıştı bi arkadaş. bebek k,iloları ile ilgili. istersen ona bi bak canım..
ben 63 ile hamile kaldım. b uarada iki düşük yapmadan tedavilere başlamadan önce 48 kiloydum:((
neyse şimdi 61 kiloyum. ama göbişim bayağı belli:)) ama önden değil arkadan gören hamiş olduğumu anlayamazmış öçyle diyolar:))
Wavy cim buluşmayı biraz erteleyelim o zaman çünkü sadece ben hamile gibi olmak istemiyorum,bizim hayalimizde herkesin kısmen bir karnının olması vardı.Böyle bir buluşmada senin çocuklarını da ben taşıyormuş görüntüsü olsun iskaydirigubbakcemile3temiyorum

hymarry canım benim hamileliğim bulantı yüzünden zor geç,yor ama allah biliyor annem ve eşim böyle ilgili olmasa ben hastanelik olurdum gündüz annem akşam eşim bakıyor. ben hamile kaldığımdan beri ev bile temizlemedim diyebilirim. eşim süpürür siler. bulaşık makinesini bile boşaltmama izin vermiyor.AYYY MAŞALLAH DıYEYıM:)))

penses hafta hesaplanıkrn bitiş değil,adetin başlangıç tarihi baz alınıyor canım..

belkıde canım arasıra tedırgın oluyorumdur ne bileyım tabııkı allaha emanetler veren rabbım alanda o ama bişeylerıde merak etmeden duramıyom işte

ozaman doktorun dediği doğruymuş ben 18 hafta 5 günlük olmuş oluyom düzeltebılırsem düzelteyım su çizelgeyı valla sastım simdi

Back