• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

he timam o zaman boşuna uğraşmışım. ben hesap makinesi bulamadığm için kafadan yanlış yaptım sanırsam:((

kaswa canım aslında bebek odası düşünmüyorduk. sadece iki küçük beşik alacaktık yatak odasına . çünkü benim çocuk odam misafir odası olarak düzenlşenmişit. yani çift kişilik yatak dolap şifonyer falan. kayınvalidemler memlektten gelirler hersene 3 ay falan kalırlar onlar yatsın diye yapmıştık...şimdi düşündüm beşik beni en fazla 6 ay götürür yine oda yapcam mecburen. ozaman çocuklarla daha zor olur. oda yapsam ilk başta yalnız yatamazlar. bende masraflı olcek ama odama iki beşik alıyım diyorum.. onların odasında bu mobilya olanlardan iki pervazlı yatak.. dolabım ve şifonyerimide üzerine yapışkan kaplamalar var onlarla icili bicili kaplıyıp renklendirip bi oda yapayım diyorum daha sonra ilerleyen zamanlarda ihtiyaca göre bişeyler alır yada atarız. bilmiyom yaa kafam karışık aslında.. ne diyon mantıklımı sence..ç
Ben bebek odalarını inşallah yapacağım teyzesi cicili,bicili..Ama yanımda da yatırmam gerekecek.Park yatak alsam mı diye düşündüm ama yer işgalinden başka bir şey değil.Ben ne düşünüyorum biliyor musun?Otomatik sallanan beşikler var ya,onlardan alayım diyorum.Çünkü onlar hem koltuk,hem yatak oluyor.Ben her ne kadar şimdilik asla sallamaya alıştırmayacağım desemde,anneye çok yardımcı oluyor o beşikler.Kuruyorsun sallıyor.Sonra yükseldiğinde de mama sandalyesi oluyor.Öyle düşündüm ama alışverişe çıkınca belki daha kullanışlı fikirler edinirim.

kaswa canım otomatik sallanan beşiklerden memnun kalındığını okumuştum. ama benim fazla yerim yok yatak odasında yan yanada yatırmayın diyolar. o yüzden küçük beşiklerden iki tane alıp koyacağım.. odadaki gardrop ve şifonyerde yeni atsam atamam yazık yani. şimdilik derme çatma bişeyler yapıcaz bakalım... ayyy ne olursa olsun kötü bile olsa bebişler gelince herşey süper görünecek.:))

bu arada benim midem yine kötü fazla ekrana bakamıyorum.. ara ara bakarım yazdıklarınıza. penses canım muhakkak haber ver bize..
öpüyom hepinizi..

Onalar sağlıkla gelsin de yeter ki..Canım yat dinlen sen,Bir an önce geçsin inş. bulantıların da..

Hava da ne kadar sıcak,Allah yardımcımız olsun.Klimayı açıyorum,hasta olacağım korkusuna kapatıyorum ama nefes alamıyorum ben bugün..

merhaba arkadaşlar ben im ikizler25. haftaya girdiler .hersey iyi gibi .daha bebeklerime hiç birşey almadım .siz neler aldınız .ne sıkıntılar yaşadınız .ara sıra okuyorum ama çok hızlı ilerliyor sayfa neyse hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum

Selam kızlarr,manyak gibi hiç halime bakmadan pikniklerden geliyorum.Saatlerdir tahta masalarda kıçım kırılmış farketmemişim.
Muhabbetti bir günde bayyaaa götürmüşsünüz maşallah size fakat;
Kimler göbiş tokuşturma buluşmasına katılıyor,kimse bişey yazmamış hı?
Canım arkadaşım wavynin de yazdığı gibi ıstanbuldaki annelerle göbiş tokuşturma buluşması yapalım,ortalık şenlensin diyoruz.Beraber ortak bir nokta belirleyip,sonra ikizler bölümüdnde bir topik açarız.Ama burda önce fikirlere ihtiyaç var:
Nerde olsun?
Ne zaman olsun(haftaiçi haftasonu,sabah öğlen...)?
Kimler katılıyor?
Lütfen kesin yer ve t arihlşi bir topik açmadan görüş bildirirseniz çok güzel olur..

Birde kızlar benim dr 26. haftadan önce bişey almayın dedi ama siz şimdiden birçok şeyi almışsınız...26.haftadan önce doğsada yaşama şansları olmayacağı için ben hastalarıma öncesinde almamalarını söylüyorum dedi...
Peki dokotrun 26.haftadan sonra bebeğin gayet sağlıklı devam ederse o haftadan sonra koskoca bir göbişle nasıl alışveriş yapacağına dair fikir de veriyor mukaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar
uzun süredir yoktum önceki sayfalarıda okuyamadım. neler yaptınız ben yokken bakalım.?
umarım herşey yolundadır.
cenycim görünmüyorsunnn sen nasılsın canım?
bende burada bi arkadasımın yazısını okudum da aynı tedırgınlık bende de var yaa .bu zamana kadar göbegıme dısarıdan baktıgımda yukarı inip çıkıyodu yanı kalp atısıs gibi bişey oluyodu karnınmda yanı gözüküyodu bırkaç gündür böyle bisey görmüyorum karnımda durup durup göbeğime bakıyorum kafayı yiycem valla. randevumda 8 temmuzda 1 hafta nasıl beklıycem bilmiyorum birde ben çok kötü nezle olmustum burnum tıkanmıstı nefes alıp vermede zorluk cekıyodum ağzımdan alıp verıyodum cocuga bi zararı olmamıstır dimi ne olur bişeyler yazın allaha emanetler bılıyorum ama napayım tedırgın oluyorum yınede acaba yakın bi doktora mı gitsem
Canım hiç olumsuz şeyleri okuma,düşünme,kafana takma.Biz burda Allahın izniyle güzel ve sağlıklı hamilelikler paylaşıyoruz,İnan endişeli bir anne olursan bebeklerin de aynı olur,onlara şimdiden bu kaygıları aşılamanın ne gereği var dimi?
yani ben yarın bilemiycekmiyim bebişlerin nasıl olduğunu doktor ense kalınlığını bir hafta sonramı sölicek:1no2:
Ben hiç sürekli doktora gitme taraftarı olmadım,ha doktorum 4 hafta sonra gel dedi,6 hafta sonra gel dedi,dayanamadım bir sebeple gittim,ama her zaman her zaman gerçekten bebekler etkilenirler diye düşünüyorum.Sonra doktorlar velinimetleri olan bizlere usg zararlı sık sık gelmeyin derler mi hiç?
kıslar geçmişi okuyanlar görmüştür. hymarry arkadaşımla istanbulda oturan arkadaşlarla bi buluşma ayarlamak istiyoruz. bugün hymarry piknikte olduğu için akşam katılabilecek aramıza. o zamana kadar bi yoklama çekelim dedik:)) şehir dışından katılabilecek olursa tabi onlarıda bekleriz ama bu göbişlerle zor olabilir.. şimdi bu buluşmaya iştirak etmek isteyenler ve hangi yakada yapılabileceği ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.. öpüldünüz
Canım konuyla ilgili bir katılım olmamış,burda güzel duyurun için tekrar teşekkğr ediyorum.Birbirimiz yokken bir nabız yoklayalım sık sık,olmadı ikimiz buluşuruz ortada bi yerde kııızdelikafadulden
merhaba arkadaşlar ben im ikizler25. haftaya girdiler .hersey iyi gibi .daha bebeklerime hiç birşey almadım .siz neler aldınız .ne sıkıntılar yaşadınız .ara sıra okuyorum ama çok hızlı ilerliyor sayfa neyse hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum
Elifsu canım maşallah ikizleri büyütmüşsün,beraber ilerlemişiz neredeyse,insan bi huuu ben geldim demez mii,hoşgeldin aramızabuyrunnnnnnnnn
bizde yavaş yavaş alışveriş yapan da var,daha biraz daha geride olup henüz pek bişey almayan da var..Tabi herkesin kendi tercihi.Fakat ben senin ayarında biri olarak bayaa bi kıyafet topladım,battaniyesinden banyo havlusuna,park yataklarından oto koltuklarına kadar bişeyler aldım,daha da var tabi alınacak çok şey buna rağmen..
Sen nasılsın?Senin hamileliğin nasıl gidiyor?

ooo angel hoşgeldin,yoktun bir zamandır?
Naber?

kızlar merhaba..ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım(ikiz).ilk ayımın içindeyim.dr um cinsellik konusunda bi tavsiyede bulunmadı.internetten araştırdım yine bişey öğrenemedim. benim durumumdaki arkadaşlar ne yaptılar acaba,ilişki yasakmı değilmi ,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

gelinayşe yavruların hayırlı olsun canım.
Bu konuda açtığın bir topikte de cevaplamıştım ben.Bize doktorumuz düşük tehtidi sebebyle 12.haftaya kadar yasaklamıştı.Fakat sonrasında haftada 2-3 kez olabilir demişti.Biz yapıyoruz yani:kedi:.Ama doktoruna sorman gerekir yine de canım.

kızım bu kuduruklukla bi normal çocuk yapamadık,ona yanarım,öylesine iştekaydirigubbakcemile3

acaba tekrar ne zaman yasaklıycak doktorkaydirigubbakcemile3

Digiturk show plusta Tyra Banks Show var izleyeniniz var mı bilmiyorum.Geçen gün ikiz gebeleriyle ilgili bir program yapmıştı.Amerika'da kadın doğum doktorları ikizlere 4.5 aydan sonra cinsel ilşkiyi yasaklıyormuş.Rahim kasılması erken doğuma sebep olabilir diyerek.

selam kıslar. hymary canım hoş geldin. kıs ben senin yerinde olsam pestilim çıkardı tütütütü maşallah sana. ay inşallah bende toparlanıp hamişliğimin tadını çıkarcam. yine enkaz gibiyim valla:(((

bu arada kimse beni tınlamadı. göbiş tokuşturalım dedim ama kimseden tık çıkmadı:((

Back