Birde kızlar benim dr 26. haftadan önce bişey almayın dedi ama siz şimdiden birçok şeyi almışsınız...26.haftadan önce doğsada yaşama şansları olmayacağı için ben hastalarıma öncesinde almamalarını söylüyorum dedi...
Peki dokotrun 26.haftadan sonra bebeğin gayet sağlıklı devam ederse o haftadan sonra koskoca bir göbişle nasıl alışveriş yapacağına dair fikir de veriyor mukaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar
uzun süredir yoktum önceki sayfalarıda okuyamadım. neler yaptınız ben yokken bakalım.?
umarım herşey yolundadır.
cenycim görünmüyorsunnn sen nasılsın canım?
bende burada bi arkadasımın yazısını okudum da aynı tedırgınlık bende de var yaa .bu zamana kadar göbegıme dısarıdan baktıgımda yukarı inip çıkıyodu yanı kalp atısıs gibi bişey oluyodu karnınmda yanı gözüküyodu bırkaç gündür böyle bisey görmüyorum karnımda durup durup göbeğime bakıyorum kafayı yiycem valla. randevumda 8 temmuzda 1 hafta nasıl beklıycem bilmiyorum birde ben çok kötü nezle olmustum burnum tıkanmıstı nefes alıp vermede zorluk cekıyodum ağzımdan alıp verıyodum cocuga bi zararı olmamıstır dimi ne olur bişeyler yazın allaha emanetler bılıyorum ama napayım tedırgın oluyorum yınede acaba yakın bi doktora mı gitsem
Canım hiç olumsuz şeyleri okuma,düşünme,kafana takma.Biz burda Allahın izniyle güzel ve sağlıklı hamilelikler paylaşıyoruz,İnan endişeli bir anne olursan bebeklerin de aynı olur,onlara şimdiden bu kaygıları aşılamanın ne gereği var dimi?
yani ben yarın bilemiycekmiyim bebişlerin nasıl olduğunu doktor ense kalınlığını bir hafta sonramı sölicek:1no2:
Ben hiç sürekli doktora gitme taraftarı olmadım,ha doktorum 4 hafta sonra gel dedi,6 hafta sonra gel dedi,dayanamadım bir sebeple gittim,ama her zaman her zaman gerçekten bebekler etkilenirler diye düşünüyorum.Sonra doktorlar velinimetleri olan bizlere usg zararlı sık sık gelmeyin derler mi hiç?
kıslar geçmişi okuyanlar görmüştür. hymarry arkadaşımla istanbulda oturan arkadaşlarla bi buluşma ayarlamak istiyoruz. bugün hymarry piknikte olduğu için akşam katılabilecek aramıza. o zamana kadar bi yoklama çekelim dedik:)) şehir dışından katılabilecek olursa tabi onlarıda bekleriz ama bu göbişlerle zor olabilir.. şimdi bu buluşmaya iştirak etmek isteyenler ve hangi yakada yapılabileceği ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.. öpüldünüz
Canım konuyla ilgili bir katılım olmamış,burda güzel duyurun için tekrar teşekkğr ediyorum.Birbirimiz yokken bir nabız yoklayalım sık sık,olmadı ikimiz buluşuruz ortada bi yerde kııızdelikafadulden
merhaba arkadaşlar ben im ikizler25. haftaya girdiler .hersey iyi gibi .daha bebeklerime hiç birşey almadım .siz neler aldınız .ne sıkıntılar yaşadınız .ara sıra okuyorum ama çok hızlı ilerliyor sayfa neyse hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum
Elifsu canım maşallah ikizleri büyütmüşsün,beraber ilerlemişiz neredeyse,insan bi huuu ben geldim demez mii,hoşgeldin aramızabuyrunnnnnnnnn
bizde yavaş yavaş alışveriş yapan da var,daha biraz daha geride olup henüz pek bişey almayan da var..Tabi herkesin kendi tercihi.Fakat ben senin ayarında biri olarak bayaa bi kıyafet topladım,battaniyesinden banyo havlusuna,park yataklarından oto koltuklarına kadar bişeyler aldım,daha da var tabi alınacak çok şey buna rağmen..
Sen nasılsın?Senin hamileliğin nasıl gidiyor?