• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

öyle yapacagım canım eşim yemege gelıyo 12 1 arası doktor varmıs esımde herseyde gidip duruyon diye kızıyo bilmiyorum ya gizli saklı gidecegım eğer yetısırsem birde doktora ne diyecegım sıkayetın ne derse hiç öyle bebegı görmek mı istiyom diyim

canım zaten gebelik takibini yapan yer değil orası. evet aynen öyle diceksin. onlar aldığı paraya bakarlar gerisi önemli değil. dersin nezle oldum doktorumlada randevuma çok. bebekleri görmek istiyorum endişe ediyorum diye.. niye görüyon demezler korkma. valla ben demiştim. hatta yanımda annem vardı. annem bebekleri görmek istiyor demiştimopuyorumnanaktan

kıslar geçmişi okuyanlar görmüştür. hymarry arkadaşımla istanbulda oturan arkadaşlarla bi buluşma ayarlamak istiyoruz. bugün hymarry piknikte olduğu için akşam katılabilecek aramıza. o zamana kadar bi yoklama çekelim dedik:)) şehir dışından katılabilecek olursa tabi onlarıda bekleriz ama bu göbişlerle zor olabilir.. şimdi bu buluşmaya iştirak etmek isteyenler ve hangi yakada yapılabileceği ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.. öpüldünüz

kızlar panik yapmayın yaaa eşimde bana seni hAStaneye yatıracam orada ultrasona bağlı kal dediydii

cnm ense kalınlığı normal çıkar neden korkuyorsunn cnm allahın izni ile iyi olacakk

Umarım hepiniz keyiflisinizdir kızlar.Ben hafta sonumu bol bol gezerek geçirdim.Gönlüm hep gezmek istiyor ama,gücüm yok hiç.O kadar yoruluyorum ki ben kızlar ya.Siz de öylemisiniz?

Umarım hepiniz keyiflisinizdir kızlar.Ben hafta sonumu bol bol gezerek geçirdim.Gönlüm hep gezmek istiyor ama,gücüm yok hiç.O kadar yoruluyorum ki ben kızlar ya.Siz de öylemisiniz?

ben de aynen senin gibiyim.canım gezmek istiyor,ama biraz dolaşınca yorgunluk başlıyor,eve dönmek istiyorum.yürüyüş yapayım diyorum,sonra vazgeçiyorum,yorulurum diye.

kıslar nolcek halimiz valla bende öyleyim azıcık yürüsem nefes nefese kalıyom. ev gözümde tutüyor... ileriki aylarda napcaz bilmem:(

sadecebu ikimizinde hamilelik süresi aynı. ama ben biyerde hata yaptım galiba kalan gün saqyısı fazla görünüyor:S

evet,ben de biraz önce farkettim a.s ama haftası doğruysa neden kalan yanlış ki.acaba benim ki doğru mu?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 güzel bi soru aslında ben hemen nerde hata yaptım moduna girdim. acep hangimizinki doğrukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haftalar doğru ama gün olayı var. dur bi hesap makinesi bulam gelem:kedi:

Diyorum ki kendime, daha şimdiden böyleyse ne olacak iyice ağırlaşınca diye?Daha hiç bir alışverişim de yok,bu cuma inşallah öğreneceğim cinsiyetlerini sonra başlayacağım (daha da ağırlaşmadan) alışverişe.en sizden 4-5 gün öndeyim.ınşallah 38.haftada doğuracağız....

sadecebu senin adet tarihin ve muhtemel doğum tarihin ne. benim 10 mart ve 15 aralık diye yazınca yine aynısını veriyor.. ayyy neyse pes ettim:((

he timam o zaman boşuna uğraşmışım. ben hesap makinesi bulamadığm için kafadan yanlış yaptım sanırsam:((

kaswa canım aslında bebek odası düşünmüyorduk. sadece iki küçük beşik alacaktık yatak odasına . çünkü benim çocuk odam misafir odası olarak düzenlşenmişit. yani çift kişilik yatak dolap şifonyer falan. kayınvalidemler memlektten gelirler hersene 3 ay falan kalırlar onlar yatsın diye yapmıştık...şimdi düşündüm beşik beni en fazla 6 ay götürür yine oda yapcam mecburen. ozaman çocuklarla daha zor olur. oda yapsam ilk başta yalnız yatamazlar. bende masraflı olcek ama odama iki beşik alıyım diyorum.. onların odasında bu mobilya olanlardan iki pervazlı yatak.. dolabım ve şifonyerimide üzerine yapışkan kaplamalar var onlarla icili bicili kaplıyıp renklendirip bi oda yapayım diyorum daha sonra ilerleyen zamanlarda ihtiyaca göre bişeyler alır yada atarız. bilmiyom yaa kafam karışık aslında.. ne diyon mantıklımı sence..ç

wavy arkadasım eşim yemege geldi saat 1 e yetısemedım doktor 12 1 ve 4 6 arasında hastanede oluyomuş oda bugün doluymuş yaa .bende en yakın bi saglık ocagı var oraya gitsem bi haydası olurmu acaba orada ultrason yok ama kalp dinleme cihazı var bı etkısı olur mu

Penses canım ultrasona da girsen duymak istediği görmek istediğin kalp atışları zaten. eğer yakınıdaysa sağlık ocağı git derim. kalplerini duyar rahatlarsın canım..eminim kalp atışlaroını bile duymak seni huzura kavuşturacaktır canım benim..

Back