• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

pensescim canım seni her konuda çok gergin ve tedirgin hissediyorum canım benim,sakin kal,Allaha emanet et.Bana doktor bu gittiğimizde kiloları için ortalamaının biraz altında dedi,benim yapabileceğim birşey var mı dedim,bazı şeyler bünyeden kaynaklanır dedi.Ne yapayım şimdi yani,sağlıklı olsunlar da umrumda değil kiloları bilmem neleri..
Sen de rahat ol canım benim yaaa..

Wavy cim buluşmayı biraz erteleyelim o zaman çünkü sadece ben hamile gibi olmak istemiyorum,bizim hayalimizde herkesin kısmen bir karnının olması vardı.Böyle bir buluşmada senin çocuklarını da ben taşıyormuş görüntüsü olsun iskaydirigubbakcemile3temiyorum

AY İLAHİ HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU VALLA:roflol::roflol: O ZAMAN AĞUSTOSTA ÇIAKR HERALDE BAYAĞI EN AZINDAN ÖYLE DÜŞÜNÜYOM.. BÜYÜR DİMİ BİRDEN BÜYÜR DİYOLAR. AY NE GÜLERİM BEN BİRDEN KİLO ALIRMIŞIM. BU SEFERDE SİZİN BBEİŞLERİ BEN TALŞIYOR GİBİ OLURMUŞUM :roflol::roflol:

PENSES canım adetin ilk günü yaqni ilk başladığı günü baz alacaksın. bittiği günü değil.. senin tedaviyle olmuştu dimi yanlış hatırlamıyorum. genelde ilaçları adetin 3. günü başlatırlar. aklıonda kalmıştır ne zaman başladığın yada kaçı-nda olduğun..
bide ben yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum. senin üçüzmüydü ilk bnaşta.doğru hatırlıyorsam hatırlattığım için seni üzdüysem özür dilerim.:kedi:

ya su evdeki net yapılmadı ya yapılsaydı aldıkarımın resmini koycektim amaaaa
Eveeett angel bi ara koycam dedin,bi daha ses çıkmayınca ben müsait geniş bir zaman bulmadığını düşündüm.Bekliyoruz canım..
hymarry canım benim hamileliğim bulantı yüzünden zor geç,yor ama allah biliyor annem ve eşim böyle ilgili olmasa ben hastanelik olurdum gündüz annem akşam eşim bakıyor. ben hamile kaldığımdan beri ev bile temizlemedim diyebilirim. eşim süpürür siler. bulaşık makinesini bile boşaltmama izin vermiyor.AYYY MAŞALLAH DİYEYİM:)))
Maşallah canım.Ben de başından beri sanki hamile değilmişim gibi hayatıma devam ettim.Evdeki her işimi yemeklerim de dahiliaynen devam ettirdiğim için eşim yada etrafımdaki kimse benim hamileliğimdne bişey anlamdı.Şimdi şimdi kalkmak oturmak zorlaştıkça yardımcı olmaya çalşıyor eşim sağolsun ama eline yakışmıyor adamın ne yapayım,yine arkasından koşuyorum.Diyorum sen yardım da etme bana kızıyorum ama sonra ona da üzlüyorum,gayret gösteriyor en azından adamcağız diye..

penses ultrason ölcümleri herzaman haftanla denk cıkmıyo onun için şimdiki haftandan fazla cıkmıstır canım cizelgen dogruysa degiştirme

ya birde ben su son adet tarıhın ilk günü olayını pek anlamadım benım adetım 26 subata bitti ilk günü olarak bu mu sayılıyo yoksa baslangıcı mı benım adetım 6 7 gün sürer genelde ozaman 20 subat ilk günü mü oluyo ben kaç haftalık olmuş oluyom transfer tarıhımı unuttum ama bırı yardımcı olsun bu konuda doktor 18 haftalık dedi ben 18 mı 17 haftalıkmıyım off kafam karıstı

Sen kilolu değilmişsin,ben oldukça tombulcukum...bu vakte kadar 1-2 kilo aldım şükür.Benim son adetim 6 mart,buna göre ben 16 haftadayım.Sen 17 haftadan fazla olmalısın.Kadın Hastalıkları, Gebelik Hamilelik, Cinsellik, Kısırlık Hakkında En Doğru Bilgiler.www.doktornevra.com.GEBELİK HAMİLELİK GEBE HAMİLE DOĞUM KÜRTAJ JİNEKOLOG 'dan bak gebelik haftana.Birazda relax ol tatlım benim.Senin yaşın kaç,ilk denemende mi gebe kaldın?

kız bigün yazıyo 38 haftama girdim gece yazıyo dogurdum mannak sonra yok dr dedi bekle anam ne baslıklar acmıs mesajlarını aratta bak kafayı sıyırmış süzme burdakilerinide enayi yerine koyuyo :mymeka:

AY İLAHİ HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU VALLA:roflol::roflol: O ZAMAN AĞUSTOSTA ÇIAKR HERALDE BAYAĞI EN AZINDAN ÖYLE DÜŞÜNÜYOM.. BÜYÜR DİMİ BİRDEN BÜYÜR DİYOLAR. AY NE GÜLERİM BEN BİRDEN KİLO ALIRMIŞIM. BU SEFERDE SİZİN BBEİŞLERİ BEN TALŞIYOR GİBİ OLURMUŞUM :roflol::roflol:

PENSES canım adetin ilk günü yaqni ilk başladığı günü baz alacaksın. bittiği günü değil.. senin tedaviyle olmuştu dimi yanlış hatırlamıyorum. genelde ilaçları adetin 3. günü başlatırlar. aklıonda kalmıştır ne zaman başladığın yada kaçı-nda olduğun..
bide ben yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum. senin üçüzmüydü ilk bnaşta.doğru hatırlıyorsam hatırlattığım için seni üzdüysem özür dilerim.:kedi:

yok canım 3üz değildi benımkıler karıstırdın herhalde hep ikizdi canım ozaman son adetın ilk günü ise doktorun dediği doğru çıktı 18 hafta 5 günlük oluyom benım çizelgedekı hesabım adetın bitiş tarıhıydı çizelgeyı gercekten düzeltmem lazım

size doyum olmaz kızlarrr.herkesi bebişleriyle beraber ayrı ayrı öptümma.s.

lotus masallah canım buyutmuşsun ınşşşşşşşşşş rabbım kucağına nasıp etsın..................hangı hastane...................
amın canım hayırlısı bakalım hepımız ıcınopuyorumnanaktan
lotuuuus canım maşallahh yaaa,az kaldı yavrularına kavuşmadan,topiğimizde siftah senden bereket Allahtankaydirigubbakcemile3
Senin için dua ederiz inşallah,hayırlı,sağlıklı kolay doğumlar yaşatsın Rabbim inşallah,güzelce kucağına almak nasip olsun şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine..
Doktorun 37.hafta başına mı verdi tarihii,biz de onu konuşuyorduk şimdi,büyüttün maşallah yavruları desene..
Ayyy gerisi biz geride kalnların başına inşallah..
Nasılsınn,karnın büydü müü,sıcaklar etkilemiyor mu,ben mahvoluyorum yaa

kızlar gecmısı okuyamadım pek herkes ıyıdır ınsallah:1hug:a.s.
canlarım ben normalde 75 kıloydum...tedavımde 5 kg aldım....hamıslıge 80 ıle basladım yanı.......10 gun oncesıne kadar da 85 ıdım....vucudum kılo almamıs aksıne bıkac kg da vermısım yanı..son zamanlarda cok ödemlendım elım ayagım sıstı su an 88 ım....nasıpse meleklerım 2 kg ı bıraz gecmıs olarak dogacaklar ınsallah...........:nazar::nazar::1hug::Saruboceq:36.haftanın son gunlerıne denk gelıyor dogum....
dualarınızı beklıyorum canlar sızlerde dualarımdasınız:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

canlar nerdesiniz bakem. ya bişey sorcam bugün ara ara rahmime kramplar giriyor. bu nedirki ya. bide yatarken sağdan sola yada soldan sağa dönerken ağrıyor. sanki içinde pinpon topu varmışda sallanıyr gibi. ilk kez olduğu için garipsedim.sizde oldumu hiçböyle bişey..?

canlar nerdesiniz bakem. ya bişey sorcam bugün ara ara rahmime kramplar giriyor. bu nedirki ya. bide yatarken sağdan sola yada soldan sağa dönerken ağrıyor. sanki içinde pinpon topu varmışda sallanıyr gibi. ilk kez olduğu için garipsedim.sizde oldumu hiçböyle bişey..?

evet canım bendede olmuştu hatta hala oluyor içimde bişey boşlukta kalmışta sallanıyormuş gibi.

selam arkadaşım nasılsın hala raporlumusun....nasıl gidiyor

evet canım hala raporluyum.doğum iznim 18 ağustos ama ben 16 haftadan beri raporluyum. pazar günü rapor almakiçin tekrar yatacağım hastaneye. benim dr bankanın dr si. o nedenle basit oluyor.sen nasılsın. durumlar nasıl..

lotuscum canım hayırlı olsun dularımız seninle inşallah.Doğum gerçekleşince de muhakkak bize birşekilde haber ver lütfen.Çok öptüm canımm..
wavycim canım karnın büyüyünce iyice belirginleşiyor o ağrılar.Yani sanırım çocukların içind ebulunduğu sumudur kesemidir ondanmıdır nedir,yani öyle hissediyorum.Ben Serdar Beye bunu izah etmeye çalıştığımda normal demişti.Dediğim gibi daha da artıyor onlar,ben uyku uyumakta zorlanıyorum valla..
Pamuksekercim nasılsın canım?

Pamuksekercim nasılsın canım?

merhabalar hymarry cim. takipe tmeye çalışıyorum sizi. bu aralar çok açrpıntım var onunla haşır neşirim bide ağrılarım oluyor özellikle sağ tarafımda çok hareket ediyorum yatılı misafirlerim var ondanmıdır bilmiyorum. böyle geçip gidiyor işte. göbüşünüzde çok şekerdi ayrıca maşallah diyorum :)

hehehehe göbisi de gördün mü:kedi:,her geçen gün daha da büyüyor,ne yapcaz bilmem..
Çarpıntı derken kalbimiz daha hızlı ve daha gümbür gümbür atıyor,yani kan hacmimiz yavrulara yetecek düzeyde pompalanıyor artık.Bu normal,fakat seninki taşikardi boyutunda mı,yoksa kendin mi evham yapıyorsun acaba?Yani senin de hamileliğin ilerledi artık,20.haftadan sonra işin seyri değişmeye başlıyor,bu yüzden dikkat etmek şart.Bununla ilgili bir kalp ekosu yaptırdın mı canım?

Back