Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cakiloz walla zor canım karar weremıo ki insan (
1. gelinlik çok güzel duruyoror bencede
ayyy 1 de çok güsell 3 de çok güsell-tatlicadiarzu-
şimdiden mutluluklarr canımmma.s.
hihoyyytkesinlikle canım karar vermek acayip zor zemuszemuscok teşekkur ederim canım darısı sana:Saruboceq:
bence bu ama toplattırma etegi düz olsun bence benim gelinligime benzio bu ya
ıkısıde çok güzel arkadaşım ama öle resımde durduğu gibi durmuyo senın üzerınde nasıl duru bilmem bazen hayal kırıklığı oluyo eger düğün yakınsa bir gelınlıkçıye gıt benzer bişey gıy ona göre alyada diktir derim ben....
bunu begendim ben..şimdiden mutluluklar dilerimkaydirigubbakcemile5
ıkısıde çok güzel arkadaşım ama öle resımde durduğu gibi durmuyo senın üzerınde nasıl duru bilmem bazen hayal kırıklığı oluyo eger düğün yakınsa bir gelınlıkçıye gıt benzer bişey gıy ona göre alyada diktir derim ben....
teşekkürler canım ilgiendiğin için 3 numarayı gordum ama beyazıydı ve yine de cok hos duruyodu umarım 1 numarayı da yakından gorurumde dedıgın gibi deneme şansım olurdu bu arada güzel dileklerin için a.s.çok teşekkur ederim darısı herkesın basına:Saruboceq:ay 1. gelinliğin modeline hayran kaldım ama 3. model de harika ya:))) 3.sü genelde bulunabilir bi model ama renk modeli harika göstermiş...eğer deneme şansın olursa bulabilirsen birebir modelleri ikisini dene tatlım...gerçi düğüne yakın gelinlikçilerle görüşmeye başladığında bu fotolar dışında model beğenme ihtimali de çok yüksek oluyor...ama eğer bunlardan seçim yapıcam dersen 1 ve 3 dene derim üstünde hangisi daha iyi durursa onu seçersin.:)
darısı başımıza inş tatlım ben de bu heyecanı nisan ayında yaşicam inş:))) buarada kızıl hoş durur ama gelinlik ve saç zaten kendini bol miktarda öne çıkaracağı için makyaja çok ağırlık vermemelisin..mesela 1. gelinlik için toprak tonlarda gözler varla yok arası dümdüz gelebilecek bi makyaj ve kırmızı dudaklar...harika olur:)))) dikkati sadece dudaklarına çekmiş olursun ve harika olur...tabi ten rengin de önemli..beyaz tenliysen bu dediğim harika duracaktır ama benim gibi esmersen rujunu kırmızının daha mat tonlarında kullanabilirsin..
aa cok sevindim canım desene benden önce evlenıyorsun allah bir ömur boyu mutlu etsin,yuzunuzu guldursun:Saruboceq:beyaz tenliyim canım o yuzden kuaforum kızıldan baska renge cevırmedı onerdıklerını kesınlıkle dıkkate alcam cok mersiopuyorumnanaktan
tatlım ben en çok 1i beğendim :asigim:
ama ufak tefek güzelleştirmelerle 3de çok daha güzel görünebilir tatlı bi model kaydirigubbakcemile5
bu arada Allah tam istediğin gibi bi gelinlik giymeni ve ömür boyu mutlu olmanı nasip etsin canımm opuyorumnanaktan
arkadaşlar 1 agustosta düğünüm var kararsız ve sabırsız oldugumdan şimdiden elemelere başladım yardım eder misiniz?