• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliğimi Seçmeme Yardım Eder misiniz?

ayyy 1 de çok güsell 3 de çok güsell-tatlicadiarzu-

şimdiden mutluluklarr canımmma.s.

bence bu ama toplattırma etegi düz olsun bence benim gelinligime benzio bu ya
attachment.php

attachment.php

bunu begendim ben..şimdiden mutluluklar dilerimkaydirigubbakcemile5
ıkısıde çok güzel arkadaşım ama öle resımde durduğu gibi durmuyo senın üzerınde nasıl duru bilmem bazen hayal kırıklığı oluyo eger düğün yakınsa bir gelınlıkçıye gıt benzer bişey gıy ona göre alyada diktir derim ben....

ıkısıde çok güzel arkadaşım ama öle resımde durduğu gibi durmuyo senın üzerınde nasıl duru bilmem bazen hayal kırıklığı oluyo eger düğün yakınsa bir gelınlıkçıye gıt benzer bişey gıy ona göre alyada diktir derim ben....

haklısın canım kılolu biri degılım bana 2.resmın yakısacagını söyluyo arkadslarım ama ona benzer model gormedıgım ıcın henuz bilemıyorum ama 1.sini dun gordum resımdekı kadar guzeldı,satıcı bana yakısacagını soyledı tek basıma oldugum ıcın deneyemedım :(dugun 1 agustosta zaman var yani

ay 1. gelinliğin modeline hayran kaldım ama 3. model de harika ya:))) 3.sü genelde bulunabilir bi model ama renk modeli harika göstermiş...eğer deneme şansın olursa bulabilirsen birebir modelleri ikisini dene tatlım...gerçi düğüne yakın gelinlikçilerle görüşmeye başladığında bu fotolar dışında model beğenme ihtimali de çok yüksek oluyor...ama eğer bunlardan seçim yapıcam dersen 1 ve 3 dene derim üstünde hangisi daha iyi durursa onu seçersin.:)

1. modeli görmüşsün canım ama gerçekten çok asil bi duruşu var ya allah gönlüne göre huzurla giymeyi nasip etsin inş:) mutluluklar:)

ay 1. gelinliğin modeline hayran kaldım ama 3. model de harika ya:))) 3.sü genelde bulunabilir bi model ama renk modeli harika göstermiş...eğer deneme şansın olursa bulabilirsen birebir modelleri ikisini dene tatlım...gerçi düğüne yakın gelinlikçilerle görüşmeye başladığında bu fotolar dışında model beğenme ihtimali de çok yüksek oluyor...ama eğer bunlardan seçim yapıcam dersen 1 ve 3 dene derim üstünde hangisi daha iyi durursa onu seçersin.:)
teşekkürler canım ilgiendiğin için 3 numarayı gordum ama beyazıydı ve yine de cok hos duruyodu umarım 1 numarayı da yakından gorurumde dedıgın gibi deneme şansım olurdu bu arada güzel dileklerin için a.s.çok teşekkur ederim darısı herkesın basına:Saruboceq:

bu arada arkadaslar sacım yıllardır kızıl ve degıstrmeyı dusunmuyorum malum gelınlıge uyum saglması gerekır sacın, sizce 1 ve 3 numaraya uyarmı?

darısı başımıza inş tatlım ben de bu heyecanı nisan ayında yaşicam inş:))) buarada kızıl hoş durur ama gelinlik ve saç zaten kendini bol miktarda öne çıkaracağı için makyaja çok ağırlık vermemelisin..mesela 1. gelinlik için toprak tonlarda gözler varla yok arası dümdüz gelebilecek bi makyaj ve kırmızı dudaklar...harika olur:)))) dikkati sadece dudaklarına çekmiş olursun ve harika olur...tabi ten rengin de önemli..beyaz tenliysen bu dediğim harika duracaktır ama benim gibi esmersen rujunu kırmızının daha mat tonlarında kullanabilirsin..

darısı başımıza inş tatlım ben de bu heyecanı nisan ayında yaşicam inş:))) buarada kızıl hoş durur ama gelinlik ve saç zaten kendini bol miktarda öne çıkaracağı için makyaja çok ağırlık vermemelisin..mesela 1. gelinlik için toprak tonlarda gözler varla yok arası dümdüz gelebilecek bi makyaj ve kırmızı dudaklar...harika olur:)))) dikkati sadece dudaklarına çekmiş olursun ve harika olur...tabi ten rengin de önemli..beyaz tenliysen bu dediğim harika duracaktır ama benim gibi esmersen rujunu kırmızının daha mat tonlarında kullanabilirsin..

aa cok sevindim canım desene benden önce evlenıyorsun allah bir ömur boyu mutlu etsin,yuzunuzu guldursun:Saruboceq:beyaz tenliyim canım o yuzden kuaforum kızıldan baska renge cevırmedı onerdıklerını kesınlıkle dıkkate alcam cok mersiopuyorumnanaktan

tatlım ben en çok 1i beğendim :asigim:
ama ufak tefek güzelleştirmelerle 3de çok daha güzel görünebilir tatlı bi model kaydirigubbakcemile5

bu arada Allah tam istediğin gibi bi gelinlik giymeni ve ömür boyu mutlu olmanı nasip etsin canımm opuyorumnanaktan

aa cok sevindim canım desene benden önce evlenıyorsun allah bir ömur boyu mutlu etsin,yuzunuzu guldursun:Saruboceq:beyaz tenliyim canım o yuzden kuaforum kızıldan baska renge cevırmedı onerdıklerını kesınlıkle dıkkate alcam cok mersiopuyorumnanaktan

amin canım benim ikimiz de mutlu oluruz inş:) ve yine inş 1. modeli veya istediğin modeli diyim düğün fotolarından görmek nasip olur:) Tebrik ederim şimdiden:) :Saruboceq: :nazar:

tatlım ben en çok 1i beğendim :asigim:
ama ufak tefek güzelleştirmelerle 3de çok daha güzel görünebilir tatlı bi model kaydirigubbakcemile5

bu arada Allah tam istediğin gibi bi gelinlik giymeni ve ömür boyu mutlu olmanı nasip etsin canımm opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için darısı herkesin başına:Saruboceq:peki 3 de ne gibi oynamalar yapıp daha da guzellestrebılırım bence de bıraz oynanması gerek ama nasıl dıye bakıyorum hep=)

arkadaşlar 1 agustosta düğünüm var kararsız ve sabırsız oldugumdan şimdiden elemelere başladım yardım eder misiniz?

cakiloz'cum benimde dügünüm 1agustos'ta ins. bizim gibi sabırsızLar icin o tarih cokta gec degiL asLında :kedi: hatta öyLe ki simdiden diktirip eve getiresim var :dance:
secenek oLarak sundugun modeLLer icinde en güzeLi 1.modeL.
sahsen bende o tarz bi modeL düsünüyorum. özeLLikLe üst böLümü tam istedigim sekiLde.

Back