• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliğimi Seçmeme Yardım Eder misiniz?

bencede geLinLikciLere danısman karar vermen noktasında sana cok büyük bi yardımı oLacak.
gecen hafta begendigim 2modeLin cıktısını aLıp gittim diktirmeyi düsündügüm yere.
tasarımcı inceLedi ve getirdigim modeLde degismesi gereken noktaLar oLdugunu,vücut yapıma uygun oLan tarzı örnekLendirerek bana yoL gösterdi.
beLirLedigin modeLLer ne kadarsa aL cıktısını,bu isin uzmanıyLa beraber en uygununa kadar ver,daha sagLıkLı oLacagına eminim yerimseniben

ben de senin gibi yapayım bari en mantıklısı o

canımmmmm cok teşekkur ederım benım yukledıgım resım de hıcbısey belli olmuyoropuyorumnanaktandu bunlar super kararsızlıgım azalmaya baslıyor sanki sayende cok mersi ve kesınlıkle uzun duvak =)opuyorumnanaktan

bencede canmmm uzun duwakkkkk :lepi: rica ederim tatlımm ne demkk opuyorumnanaktan

Canım boyun uzunmuş kalçadan oturtma yakışır sana senin seçimlerin arasında ben 3 numarayı beğendim bi de kendim bi fikir vermek isterim belki beğenirsin..
gavetab.jpg

gavetaa.jpg

gavetac.jpg

Seçimde bol şans :)

Son düzenleme:
bende 3.cüyü beğendim ama en son resimdeki gelinlikte güzel duruyor en alt etek kısmı olmasa daha da hoş durur CADIARZU umarım içine sinen bir gelinlik bulabilirsin şimdiden mutluluklara.s.

Seçimde bol şans :)[/B][/QUOTE]

canımcım cok teşekkur derım ilgin için gelınlık cok guzel ama etek kısmı cok sadeymıs gıbı geldı ama model guzel oldugu ıcın yakısmıs=)kaydedıorum bılgısayarıma nısanlıma da gostermem gerek yıne benzer modeller olursa paylasırsınzemuszemus

bende 3.cüyü beğendim ama en son resimdeki gelinlikte güzel duruyor en alt etek kısmı olmasa daha da hoş durur CADIARZU umarım içine sinen bir gelinlik bulabilirsin şimdiden mutluluklara.s.

teşekkurler canım darsı basına=)opuyorumnanaktan

sevindim canım çünkü çok hoşuma gitti eminim sana da çok yakşır ;} mutluluklar güzelim.. herşey gönlünce olsun İNLŞAAALLLAAAHHH
çok mersi canımcım en hayırlısı en guzelı basına:Saruboceq:=)dıktırdıgm de fotografını buraya koymak ıcın sabırsızlanıyorum acıkcası=)

zemuszemus

bende 1. gelinligi cok begendim (Pronovias), gercekten farkli olmus ama 1. olmazsa da 3.de gayet güzel

ben de 2 si arasında gelgitler yasıyorum ama 1 agır basıyo=)teşekkurler bu arada canımcımzemuszemus

rica ederim tatlim bunun icin burdayiz opuyorumnanaktan eger ki 1. ve 3. arasinda karar veremiyorsan 1. sec derim ikiside cok güzel ama 1. farkli kimsede görmedim simdiye kadar 3. bi kac kez görmüstüm

Back