Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 1 numarayı beğendim.
17 temmuzda benim düğünüm bende 1 numarayı seçtim kendim için:)
buda orijinali canmm..arkadanda wardı fotosu ama oda eklenmıo
bunun üst kısmının işlemeleri daha farklı galiba uzun duvak cok hoş duruyor ama rahat edebılır miyim acaba bilmiyorumkismile
ewet farklı cnm zaten diktirenler kendi istedigne begenisine gore deiştrmişler biraz ama genel olarak aynı..walla onu bende dusunmustumde benm gelınlıkcım dedi ki salona girerken filan uzun duwakla gir sonra baktın rahat edemıosun kısa duwakta yapalım onu tak dedi ben ole yaptım dedi..benmde uzun duwak cok housma gidıo dıs mekan cekımlernde filkanda cok gusel duruo sırf onun için ole yaptrcam :) ama tak deiştr filan cokmu zahmetlı olur bilmıorum kadın tawsiye ettgine gore zor da deildr heralde
kızlar uzun duvaktan vazgecmeyin bende 5 metre duvak yaptıracaktım tasıyamazsın fln herkes bi laf söyledi 2 metre yaptırdım hissetmedim bile cok hafif tül zaten bence uzun duvak yaptırın cok guzel duruyor
ezgi karar verdiniz galiba dıs mekana nişanlım istemiyor fln demiştin ama ikna et bencezemuszemus
koluna doluosun zaten o zaman sorun olmaz
pronovias kesinlikle benımde gelınlığım ordandı mukemmell kesinlikle:)
ben olsam 4 canım
1 numara mükemmellllll kesinlikle 1 numara olmalı