Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam ne demeliyim onu bilmiyorum, kişisel hijyenine dikkat et mi ? Yoksa tuvaletten çıktığında elini yıkamıyor musun tarzında bir şey mi söylemeliyim
Erkeklerin çoğu böyle bundan ayrılsan temizine denk helir misin bilememArkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?
Adamin ev halini görmüş ve beğenmemişsin, elindeki mal bu ya çekersin ya terk edersin.Adam ederim şıkkı saflar için geçerli ama denemesi bedavaArkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?
İyyy çok pis yaa. Ağzı pis,eli pis,kendi pis. Çöplük resmen. Allah evlerden ırak etsin. Ne yapacaksın tabii ki ayrılacaksın. Ayrilmazsan artık ossura ossura yaşayıp pis ellerinden yemek yersin artıkArkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?
okurken bile mide bulandırıcıArkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?
Onun sonra aşkı depreşti, adam bi kıymete bindi valla düşünüyorum, eşimle ilgili buraya sikayet yazsam yorumlardan sonra iyice soğur muyum, yoksa siz benim kocaman kurban olun pis varoşlar diye tribe mi girerimKizcagiz zaten 3 tiksindiyse 2 gundur adami oyle gomduk ki tiksinme seviyesi 500'e cikmistir, artik libidosu hak getire, sevisesi bile gelmez.
Eskiden bir uye vardi, hatirliyor musunuz sanayi tostuydu nicki, onu kocasindan tiksindirememistik ama bu uyede basarili olduk bence.
Onun sonra aşkı depreşti, adam bi kıymete bindi valla düşünüyorum, eşimle ilgili buraya sikayet yazsam yorumlardan sonra iyice soğur muyum, yoksa siz benim kocaman kurban olun pis varoşlar diye tribe mi girerim
Aynen biraz ayıp olacak belki ama cidden ilişki sonrasında hep acaba enfeksiyon kapar mıyım endişesi yaşıyordumKizcagiz zaten 3 tiksindiyse 2 gundur adami oyle gomduk ki tiksinme seviyesi 500'e cikmistir, artik libidosu hak getire, sevisesi bile gelmez.
Eskiden bir uye vardi, hatirliyor musunuz sanayi tostuydu nicki, onu kocasindan tiksindirememistik ama bu uyede basarili olduk bence.
Simdi kendi evine gecince 3 doz ozonla ev temizligi terapisi alirsin, birseycigin kalmaz ama yinede git bi idrar yollari tahlili yaptır bence ne olur ne olmazAynen biraz ayıp olacak belki ama cidden ilişki sonrasında hep acaba enfeksiyon kapar mıyım endişesi yaşıyordum