• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliğimi Seçmeme Yardım Eder misiniz?

cakiloz'cum benimde dügünüm 1agustos'ta ins. bizim gibi sabırsızLar icin o tarih cokta gec degiL asLında :kedi: hatta öyLe ki simdiden diktirip eve getiresim var :dance:
secenek oLarak sundugun modeLLer icinde en güzeLi 1.modeL.
sahsen bende o tarz bi modeL düsünüyorum. özeLLikLe üst böLümü tam istedigim sekiLde.

aa süpermiş canım umarım çok çok mutlu olursun:Saruboceq:demek tek değilmişim gercekten cok sevındım canım,bu arada fikir sundugun için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

3.model süper canım ama etekleri daha farkları olabilir toplattırmadan yani 1.modelde güzel ama

arkadaslar 1 numarada takılı kaldım ben acaba bıraz oynama yapsam mı?askıları bu sekılde değılde suan moda olan cagla sıkelın gelınlıgındekı askı gibi veya hic askı olmadan mesela

fotograftan asLında cok net anLasıLmıyor ama askıda oLabiLir.
nitekim bende o fırfırdan askısı oLan bir modeL begendim hatta önceki sayfaLArda war.
buna yakın bisey oLacak.
sahsen beni cezbeden o askıLarı ve etegi.
ama icine sinmiyorsa oynama yaptırabiLirsin tabi yerimseniben

fotograftan asLında cok net anLasıLmıyor ama askıda oLabiLir.
nitekim bende o fırfırdan askısı oLan bir modeL begendim hatta önceki sayfaLArda war.
buna yakın bisey oLacak.
sahsen beni cezbeden o askıLarı ve etegi.
ama icine sinmiyorsa oynama yaptırabiLirsin tabi yerimseniben
ben fazla kararsız bi insanım özel bir gun olacagı ıcın cok ince eleyıp sık dokuyanlardanım ama modele takılı kaldım gelınlıkcılere danısmam gerek galıba fırfır da fena durmuyo hani

deusto_2.jpg

14311293_1.jpg

1311997-630m.jpg

canımmmmm cok teşekkur ederım benım yukledıgım resım de hıcbısey belli olmuyoropuyorumnanaktandu bunlar super kararsızlıgım azalmaya baslıyor sanki sayende cok mersi ve kesınlıkle uzun duvak =)opuyorumnanaktan

ben fazla kararsız bi insanım özel bir gun olacagı ıcın cok ince eleyıp sık dokuyanlardanım ama modele takılı kaldım gelınlıkcılere danısmam gerek galıba fırfır da fena durmuyo hani

bencede geLinLikciLere danısman karar vermen noktasında sana cok büyük bi yardımı oLacak.
gecen hafta begendigim 2modeLin cıktısını aLıp gittim diktirmeyi düsündügüm yere.
tasarımcı inceLedi ve getirdigim modeLde degismesi gereken noktaLar oLdugunu,vücut yapıma uygun oLan tarzı örnekLendirerek bana yoL gösterdi.
beLirLedigin modeLLer ne kadarsa aL cıktısını,bu isin uzmanıyLa beraber en uygununa kadar ver,daha sagLıkLı oLacagına eminim yerimseniben

Back