teşekkurler canım ilgin içinopuyorumnanaktan1,4ü beğendim ama 1 harikaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkurler canım ilgin içinopuyorumnanaktan1,4ü beğendim ama 1 harikaa...
cakiloz'cum benimde dügünüm 1agustos'ta ins. bizim gibi sabırsızLar icin o tarih cokta gec degiL asLında :kedi: hatta öyLe ki simdiden diktirip eve getiresim var :dance:
secenek oLarak sundugun modeLLer icinde en güzeLi 1.modeL.
sahsen bende o tarz bi modeL düsünüyorum. özeLLikLe üst böLümü tam istedigim sekiLde.
teşekkür ederim canım fikrin için3.model süper canım ama etekleri daha farkları olabilir toplattırmadan yani 1.modelde güzel ama
hadi ya =))bakar körum galiba ben de herkese askıları gosterıyorumsagol canımcımbilmiyorumkismilecanm o askı deilki bolero zaten straplez o model
ben fazla kararsız bi insanım özel bir gun olacagı ıcın cok ince eleyıp sık dokuyanlardanım ama modele takılı kaldım gelınlıkcılere danısmam gerek galıba fırfır da fena durmuyo hanifotograftan asLında cok net anLasıLmıyor ama askıda oLabiLir.
nitekim bende o fırfırdan askısı oLan bir modeL begendim hatta önceki sayfaLArda war.
buna yakın bisey oLacak.
sahsen beni cezbeden o askıLarı ve etegi.
ama icine sinmiyorsa oynama yaptırabiLirsin tabi yerimseniben
hadi ya =))bakar körum galiba ben de herkese askıları gosterıyorumsagol canımcımbilmiyorumkismile
ben fazla kararsız bi insanım özel bir gun olacagı ıcın cok ince eleyıp sık dokuyanlardanım ama modele takılı kaldım gelınlıkcılere danısmam gerek galıba fırfır da fena durmuyo hani