- 10 Ocak 2023
- 137
- 49
- 27
- Konu Sahibi birseysorupcikacagim
aaa, aynisini yasadim, benim konumu oku,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ayrilmissindir.Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Sizi bu hödükle birarada tutan şey ne şu an?Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Dış görünüşümü beğenmeyen biri erkek arkadaşım olamaz, bu kadar basit. Bu en güzel benim demek değil, duygusal ilişkisi de karşılıklı fiziksel beğeni önemli bence.eger beğenmiyorsa gidebilir. Ben sizi beğenmediğini düşünmüyorum bence size karşı eksiklik hissettiği birşey var ve bunu kapatmaya çalışıyor gibiErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Ayrıl canım. Yani senın uzerınden ego yapıyor sende taviz verıosun yapmaErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler