- 30 Haziran 2013
- 21.819
- 1
- 17.793
- 498
ayyy lütfen söyle ve buraya da yaz merak ettim ne yapacak.Haklısın sümüğü de gördüm, gerçekleşmeyen 1 madde var sadece. Yarın söyleyeceğim çok pis olduğunu kendisine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy lütfen söyle ve buraya da yaz merak ettim ne yapacak.Haklısın sümüğü de gördüm, gerçekleşmeyen 1 madde var sadece. Yarın söyleyeceğim çok pis olduğunu kendisine
Keşke şu yorumunu okumasaydım. Midem alt üst olduMidenizi hepten bulandırdığım için özür dilerim. Evlenmeden beraber yaşama şansını yakaladığınız için çok şanslısınız, benim bir arkadaşım böyle pis bir herifle evlenmiş bulundu ve dayanamadı boşandı. Kızın evi ne yaparsa yapsın pis kokuyordu, kocası kuduz gibi sudan kaçıyormuş; yatak odaları ağız kokusu, ter, apış arası kokuyormuş. Hatta şok olacaksınız, af buyurun, adam büyük tuvaletini yaptığında, suyla yıkamıyormuş; diyelim o an tuvalet kağıdı yok, havluya süpürüyormuş. Hatta sanırım sepetteki kirli kıyafetleri de poposunu süpürmek için kullanıyormuş; arkadaşım makine için çamaşırları ayıklarken fark etmiş. Neler var neler. Ben burada evlenmeden beraber yaşamak çok mühim derken, boşa konuşmuyordum, biz de evlenmeden bir süre beraber kaldık; beraber yaşamak deyince sadece özgürce cinsellik geliyor insanların akıllarına. Hayatını birleştireceğin insanı her anlamda tanıyorsun, evliliğin fragmanı oluyor.
Keşke şu yorumunu okumasaydım.
Ben de okudum maalesefKeşke şu yorumunu okumasaydım. Midem alt üst oldu
Ay bu kusma emojisi tepki olarak da gelse keşke beğendim beğenmedim kustum gibiKaç kız kaç
Koşarak uzaklaşmalısınız.Arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?
Diğerleri neyse de o.urmayan bulamazsın be gülüm. O fizyolojik bir şey.Arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?
2 yıldır emek verdim, seviyorum deme, ayrıl.Arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?
9 yıllık eviliyim gaz çıkarma tuvalet temizliği yada diş vs bunlara hep özen ve dikkat gösteririz.Arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?