• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliğimi Seçmeme Yardım Eder misiniz?

Eklentiler

• $D-1025dm.JPG
    $D-1025dm.JPG
    46,9 KB · Görüntüleme: 49
çok teşekkürler arkadslar ilginiz için opuyorumnanaktan
peki 1.gelinliğe uzun duvak gider mi?

çok teşekkürler arkadslar ilginiz için opuyorumnanaktan
peki 1.gelinliğe uzun duvak gider mi?

bende 1 numarayı begendım canın nasıl istıyorsa öyle yaptır bence içinde kalmasın uzun duvak ıstyorsan uzun duvak yaptır düğün baslayınca cıkarsırsın kı asıl özellıgı kaybolmasın gelınlıgın ötekıde ıcınde kalmasın:)

bencede 1 numara..bende onu dusunuorum kendm için kac gunudr onu diktirenlern resmlerini topluorum yaa :) istersen eklerm canım buraya..ben aslında baska bi gelınlık begenmişitm ama baska gelınlıkllerede bakamadan edemedım tabi snra bunu gordum we begendm eger dugune kadar fikrım deişmezse bu olur gibi benm gelınlıgımde..surekli fikir deiştirıorum yaa kafamçokkarıştıcok zor gercekten..ona uzun duwakta gider gormustum biri ole yaptrmıs gercekten gusel durmustu zemuszemus

bencede 1 numara..bende onu dusunuorum kendm için kac gunudr onu diktirenlern resmlerini topluorum yaa :) istersen eklerm canım buraya..ben aslında baska bi gelınlık begenmişitm ama baska gelınlıkllerede bakamadan edemedım tabi snra bunu gordum we begendm eger dugune kadar fikrım deişmezse bu olur gibi benm gelınlıgımde..surekli fikir deiştirıorum yaa kafamçokkarıştıcok zor gercekten..ona uzun duwakta gider gormustum biri ole yaptrmıs gercekten gusel durmustu zemuszemus

canım bekliyorum resımlerı bende alısılmısın dısında oldugundan cesaret edıp bunu ıstıyorum 2 harıc zaten herkes begenmıs
ilginiz için çok teşekkurlerzemuszemusopuyorumnanaktan

tamm canım ben ekleym bak bakalım benm hosuma gitti sen ne dicen??

ayy bi resm ekleyım dedm pc ye bişi oldu :) ama hepsini ekyememıorum kii yaa gecersz dosya dıo canm sadece bunlar oldu :(

Eklentiler

• $p1030444xg6.jpg
    $p1030444xg6.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $senagelinlik1-484x674.jpg
    $senagelinlik1-484x674.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 35
ayy bi resm ekleyım dedm pc ye bişi oldu :) ama hepsini ekyememıorum kii yaa gecersz dosya dıo canm sadece bunlar oldu :(

yaaa çok güzel olmus çok yakısmıs ikisine de sanki askı olunca daha kendini belli ediyor gibi alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan

yaaa çok güzel olmus çok yakısmıs ikisine de sanki askı olunca daha kendini belli ediyor gibi alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan

rica ederim canımmmm elmde daha wwar ama ekleyemıorum..uzun duwak kullananda wardı ama oda olmuo..

ben 1 numarayı beğendim.
17 temmuzda benim düğünüm bende 1 numarayı seçtim kendim için:)

Back