Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliğimi Seçmeme Yardım Eder misiniz?

mutluluklar canım desene yılın gelinliği olacak ben de büyük ihtimal onda karar kılacam
teşekkürler bende mutluluklar dilerim tatlım.

tmyy 2 gun snrada benmm dugunummm mutlulukalrr canımmm.. benmde fikrım yine deişmezse o olurr zaten bidaha deiştrrsem askım cıldırrrrr kaydirigubbakcemile
aaa öylemi 19 temmuz.
cakilozun dediği gibi yılın gelinliği olacak.
yalnız ben göğüs kısmına yoğun taş istiyorum bide saçlarım açık olacağı için üstünün fırfırlı bolerosunu istemiyorum.
düğünden sonra fotoları koyarız buraya:)
mutluluklar bu arada.

arkadaşlar cok teşekkür ederim ilginize
bugun gelınlıkcılere gıttım ve 3 numaranın aynısını buldum fıyatına çok şaşırdım kıralamak 500-600lira satın almak 800-900 lira bana cok cok uygun geldi

eewt a.s ankaraya gelsnde bi bikac yere gtcez bakalım :dance: okadarda uzunla rahat edilir mi ama dugun olcak bide nikah da deil..benm gelınlıkci gibi bende 2 tane yaptrrım heralde zemuszemus

cnm napcan pekii ?? denedn mi onu ?

cnm napcan pekii ?? denedn mi onu ?

yok canım denemedım nişanlım askerde o olmadan karar veremem ki ama cok guzeldi kadın 2 parca olursa daha rahat edersın dedı uzun duvak tavsıye ettı (etek boyu kadar)
hem ben aslında 2010 katalogu için gıtmııstım o da hala cıkmamıs

allh kavustursunnnn:Saruboceq: anladımm canım rahatlık acısından bencede iki parca daha ii ama gorunus acısından da tek parca bence ben iki parca yaptrmam mesela ole hosuma gtmıo...

kesinlikle birinci gelinlik.. diğerleri çok demode..
ama birinci hem zarif hem güzel hem de çok nadir giyilmiş bir model..
farklılık her zaman iyidir

allh kavustursunnnn:Saruboceq: anladımm canım rahatlık acısından bencede iki parca daha ii ama gorunus acısından da tek parca bence ben iki parca yaptrmam mesela ole hosuma gtmıo...

teşekkür ederim canım dediğin gibi bende sevmiyorum 2 parca dümdüz görunsun istıyorum deneyınce belli olur hersey

cnm 1 numara süper. üstelik çok farklı, daha önce hiç böyle bir model görmemiştim.

aynen katılıorum arkadaşıma bencede bunu seçmeslisin canım :lepi: yerimseniben

canım bugun bunu birebir gordum onden cok albenisi var arkası sadeydı kadın uzun duvak onerdı cok tutulan bır modelmıs fıyatı da bekledıgımden cok uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…