teşekkürler bende mutluluklar dilerim tatlım.mutluluklar canım desene yılın gelinliği olacak ben de büyük ihtimal onda karar kılacam
aaa öylemi 19 temmuz.tmyy 2 gun snrada benmm dugunummm mutlulukalrr canımmm.. benmde fikrım yine deişmezse o olurr zaten bidaha deiştrrsem askım cıldırrrrr kaydirigubbakcemile
bunu begendim ben..şimdiden mutluluklar dilerimkaydirigubbakcemile5
kızlar uzun duvaktan vazgecmeyin bende 5 metre duvak yaptıracaktım tasıyamazsın fln herkes bi laf söyledi 2 metre yaptırdım hissetmedim bile cok hafif tül zaten bence uzun duvak yaptırın cok guzel duruyor
ezgi karar verdiniz galiba dıs mekana nişanlım istemiyor fln demiştin ama ikna et bencezemuszemus
arkadaşlar cok teşekkür ederim ilginize
bugun gelınlıkcılere gıttım ve 3 numaranın aynısını buldum fıyatına çok şaşırdım kıralamak 500-600lira satın almak 800-900 lira bana cok cok uygun geldi
cnm napcan pekii ?? denedn mi onu ?
yok canım denemedım nişanlım askerde o olmadan karar veremem kiama cok guzeldi kadın 2 parca olursa daha rahat edersın dedı uzun duvak tavsıye ettı (etek boyu kadar)
hem ben aslında 2010 katalogu için gıtmııstım o da hala cıkmamıs
allh kavustursunnnn:Saruboceq: anladımm canım rahatlık acısından bencede iki parca daha ii ama gorunus acısından da tek parca bence ben iki parca yaptrmam mesela ole hosuma gtmıo...
kesinlikle birinci gelinlik.. diğerleri çok demode..
ama birinci hem zarif hem güzel hem de çok nadir giyilmiş bir model..
farklılık her zaman iyidir
bence bu ama toplattırma etegi düz olsun bence benim gelinligime benzio bu ya
aynen katılıorum arkadaşıma bencede bunu seçmeslisin canım :lepi: yerimseniben
cnm 1 numara süper. üstelik çok farklı, daha önce hiç böyle bir model görmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?