Arkadaşlar erkek arkadaşım beni terk etti. Siz haklıydınız. Şu an sığamıyorum hiç bir yere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok kalitesiz bir konusma. Karşımdaki ne yaparsa yapsın ben o cümleleri yazmayi kendime yakistiramam. Size tavsiyem biraz kaliteniz,duruşunuz olsun
Bir de konudan bağımsız sizler(siz ve sevgiliniz) bu Türkçe ve yazım bilgisiyle nasıl memur oldunuz? Bu nasıl bir iş, mülakatları falan da yok mu bu işin?
Kafamda deli sorular

Adam gerçekten kaliteli.Bi sayfa yazmış ama bi küfre karşılık vermemiş. Sizi sevmese 1 sayfa cevap yazmaz, direkt engeller. Onca şeye rağmen hala diyo ki kendini düzelt öyle yaz. Ağzınız bozuk düzeltin kendinzii. Yoksa bulup bulacağınız kendiniz gibi bozuk ağızlı, ağzının ve davranışalrının ayarı olamyan bi tip

aylardır o kadar eleştiriyoruz ne iyi kadın tek hakaret etmiyor diyorduk ama yanılmışız.gün yüzü görmemiş küfürler biliyormuş meğersem

aylardır o kadar eleştiriyoruz ne iyi kadın tek hakaret etmiyor diyorduk ama yanılmışız.gün yüzü görmemiş küfürler biliyormuş meğersem
Dua edelim bize bu yüzünü hiç göstermedi hanımefendi çizgisinden çıkınca fenaymis

Ooo yavuz hırsızmış ya sevgilin
Bu arada ne vor illa çorkon kozlarla mo arkadaş olson diyenin kendini hep çirkin bulmuş olan bir kadın olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Hiç dertlenme ilerde de yaptım çünkü sen bakımsızdın der yine bahanesini bulur.Kurtulmuşsun böyle saçma bi insandan küfür ettim diye kendini kötü hissedip özür dileme şöylesinden.
Bu illa çirkin kızlarla mı arkdaş olsun diyen tiplerde onun destekcisi olur e sen cilve yaptın mı, bakımlı oldun mu, çalıştın mı...
Dünyayı kurtarsanda bu tip insanlara yaranamazsın sal gitsin

Yahu yapmaz ama o yapıyor çünkü sevmiyor

Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı

Bin defa yazdık konuna ama sen halen kendini kullandırtıyorsun
mesajları okuyunca kafam karıştı.adam pek alttan almış sebebi ne ola ki?yoksa bu ilişkide kötü adam değil de kurban mı?

Konuşma şekliniz çok itici nasıl bi diyolog bu... Al birini vur ötekine... Kimse kimsenin tapulu malı değil ayrıca niye böyle hesap sordunuz anlamadım... Kızı eklemesinden rahatsız olduysanız başka türlü tepki verebilirdiniz.. Bu uslupla haklı dahi olsaydınız haksız duruma düşmüşsünüz... Adam belliki arayışta başka kızların ekmeğine de yağ sürüyorsunuz.

Arkadaşlar ben nasıl kendimi toplarım nasıl unuturum . Tamam suçluyum ama geçen ben aramıştım bu sefer ben arayamam yeter artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…