• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erkek arkadaşım beni terk etti. Siz haklıydınız. Şu an sığamıyorum hiç bir yere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seven böyle yapar mı tek cevabını aradığım bu
Sevgili zorunlu, bunun cevabını defalarca yazdık konularında. "Seviyor mu? Seven x yapar mı" diye bir forumda sorular sorma gereği duyuyorsanız, bilin ki karşı taraf sevmiyordur. Seven insan sevgisinden şüphe ettirmez.

Arkadaşlar ben nasıl kendimi toplarım nasıl unuturum . Tamam suçluyum ama geçen ben aramıştım bu sefer ben arayamam yeter artık
Ya bu mesajınızı görünce bende üzüldüm şimdi biraz rahatsız olmuştum konuşmanızdan... Aman iyi olmuş be içinde kalmamış 😂 dicem ama toparla kendini... Bir süre yazma hiç o yazar zaten uzun uzun açıklama yapmış belliki göynü var😉Ama siz yazmayın yazdığı zamanda bu uslüpla konuşmayın lütfen zaten kıskanç olduğunuzu biliyormuş ben tenezzül etmem bile yüzüne vurmaya... Şaka yollu söyler kendimi çekerim... Zaten karşı taraf sınır koyduğunuzu anlar ve eğer kaybetmek isyemiyorsa harekete geçer...

Ya bu mesajınızı görünce bende üzüldüm şimdi biraz rahatsız olmuştum konuşmanızdan... Aman iyi olmuş be içinde kalmamış 😂 dicem ama toparla kendini... Bir süre yazma hiç o yazar zaten uzun uzun açıklama yapmış belliki göynü var😉Ama siz yazmayın yazdığı zamanda bu uslüpla konuşmayın lütfen zaten kıskanç olduğunuzu biliyormuş ben tenezzül etmem bile yüzüne vurmaya... Şaka yollu söyler kendimi çekerim... Zaten karşı taraf sınır koyduğunuzu anlar ve eğer kaybetmek isyemiyorsa harekete geçer...
Bende ağlamaktan başım ağrıdı ya bir sene de bayağı yaşanmışlık var tamam her konuda çok kötü ama sevdim işte oda belki seviyordu bilmiyorum . Hep akşamları yanıma gelirdi muhabbet ederdik . İnşallah yazar sağolun çok teşekkür ederim. Ben sinirlenince ağzım bozuluyor tutamıyorum . En iyisi bi daha küfür etmem

Kusura bakmayın ne kadar saygısızsınız , o küfürler ne öyle ? Siz normal insan gibi konuşamıyor musunuz ?

İyi olmuş , adam kurtarmış kendinden sizi.
+1

İğrenç gerçekten.
Adam çok nahif ve saygılı bir cevap yazmış vallahi.
İnsan ilişkisinde küçücük tartışma olsa korkuyor, saygıyı kaybeder miyiz, aramıza kalıcı soğukluk girer mi diye, bu ne cüret ne çirkinlik gerçekten! Bir de bu şekilde konuşup üstüne aşk meşk cümleleri nasıl kurabiliyorsunuz, küfür ettiğiniz adamla nasıl öpüşüp sevişebiliyorsunuz, şaka gibi hayatlar.
Kaybetmekten bu kadar korkuyorsan dilini tutacaktın.
Adamın kendine saygısı vardır umarım.

Bende ağlamaktan başım ağrıdı ya bir sene de bayağı yaşanmışlık var tamam her konuda çok kötü ama sevdim işte oda belki seviyordu bilmiyorum . Hep akşamları yanıma gelirdi muhabbet ederdik . İnşallah yazar sağolun çok teşekkür ederim. Ben sinirlenince ağzım bozuluyor tutamıyorum . En iyisi bi daha küfür etmem
küfür etme adama da yazma olay biraz soğusun.

Eklediği eski stajyer, daha önce de konuşuyor diye tartıştığınız stajyer mi bu arada?

Ben hala adamın melek olduğunu düşünmüyorum. Ona sunduğun beleş hayattan vazgeçemiyor. Bu adam ailesiyle yaşıyor, evlenmeye de niyeti yok. Arada sana gelip kafa dinliyor para harcamadan... Kazandığı paraları da sen ona ulaşamazken İstanbulda eziyor yemesini bilene.

Peki bana olan saygısı neden o kızı ekliyor
Tek sorun bu mu sence zorunlu? Sorun edeceğin bin tane şey var, liseli ergen gibi buna takılıp yüzünü bile görmediğin kıza orospu demişsin. Psikologa git diyen yüzlerce üye oldu ama gitmedin. Senin hayatındaki en büyük sorun sensin, bunu bil.

Başka bi erkek olsa küfür eder engellerdi. Siz kızdığınız halde o açıklama yapmaya çalışmış ben duyguları olduğunu düşünüyorum ama siz adım atmayın artık iki tarafta sakinleşsin hem uzak kalınca sizde kendi duygularınızdan emin olursunuz belki de sadece yalnız hissettiğiniz için yada hormanel bişey olabilir hisleriniz kendinize zaman ayırın.

Eklediği eski stajyer, daha önce de konuşuyor diye tartıştığınız stajyer mi bu arada?

Ben hala adamın melek olduğunu düşünmüyorum. Ona sunduğun beleş hayattan vazgeçemiyor. Bu adam ailesiyle yaşıyor, evlenmeye de niyeti yok. Arada sana gelip kafa dinliyor para harcamadan... Kazandığı paraları da sen ona ulaşamazken İstanbulda eziyor yemesini bilene.
Bu eski işyerinde olan stajyer kızmış farklı bi kız bu

Başka bi erkek olsa küfür eder engellerdi. Siz kızdığınız halde o açıklama yapmaya çalışmış ben duyguları olduğunu düşünüyorum ama siz adım atmayın artık iki tarafta sakinleşsin hem uzak kalınca sizde kendi duygularınızdan emin olursunuz belki de sadece yalnız hissettiğiniz için yada hormanel bişey olabilir hisleriniz kendinize zaman ayırın.
En iyisi böyle yapmak . Çok sağolun

Aynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
Neden bu kadar küfür kullandınız ve sinirlendiniz bilemedim. Adam haklı

Mümkün değil ben aramadan aramaz
Kusura bakmayın yazmam lazım. Ne demek ‘ben aramadan aramaz’ diye. Bunun açıklaması şu:
1. Sizi kaybetmekten kokmuyor. Doğal olarak üzülmenizi de pek kaale almıyor.
2. Siz onu daha çok sevdiğiniz için, siz alttan almaya başladıkça, hep daha iyi olacak dedikçe, suçu hep kendinizde buldukça sizi hep üzmeye devam edecek. Ve psikolojik gerçek şu ki daha çok seven genelde kaybetmeye mahkumdur.

Kusura bakmayın yazmam lazım. Ne demek ‘ben aramadan aramaz’ diye. Bunun açıklaması şu:
1. Sizi kaybetmekten kokmuyor. Doğal olarak üzülmenizi de pek kaale almıyor.
2. Siz onu daha çok sevdiğiniz için, siz alttan almaya başladıkça, hep daha iyi olacak dedikçe, suçu hep kendinizde buldukça sizi hep üzmeye devam edecek. Ve psikolojik gerçek şu ki daha çok seven genelde kaybetmeye mahkumdur.

Zorunlu butun bunlari biliyor zaten. Kendisi burayi bir cesit gunluk olarak kullaniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X