- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Peki bana olan saygısı neden o kızı ekliyorKendisine saygısı varsa yapar.
Kendisine saygısı olan adam , kendine böyle küfür , hakaret ettirmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bana olan saygısı neden o kızı ekliyorKendisine saygısı varsa yapar.
Kendisine saygısı olan adam , kendine böyle küfür , hakaret ettirmez.
Napayım o da benim çok kıskanç olduğumu biliyor eklemeseydiBiri bana böyle küfürlü mesajlar yazsa bende bitiririm![]()
Yahu sizin hiç işyerinden , mahalleden , kurstan ordan burdan bir erkek arkadaşınız yok mu ??Peki bana olan saygısı neden o kızı ekliyor
Napayım o da benim çok kıskanç olduğumu biliyor eklemeseydi
Iyi yapmış adam eline saglik.Aynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş