Arkadaşlar erkek arkadaşım beni terk etti. Siz haklıydınız. Şu an sığamıyorum hiç bir yere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi olmuş bence her iki tarafda bir daha bir araya gelmeyin. Ağır sözler evlenseniz bile akılda kalır. O yüzden konuşurken saygıya sevgi kadar dikkat edilmeli diye düşünüyorum.
Ayrıca başka insanlar mesajlaşirken nasıl yazıyo acaba diyordum oy anam bacım bu nasıl klavye kullanımı dedim kendi kendime.

kızsak da seviyoruz bu kadını itiraf edinnn

Ya simdi hakkini yemeyelim burda ne yazilsa 1 kere bile terbiyesini bozdugunu ben gormedim. Yazilanlari uygulamiyor ama o da onun zaafi mi diyim artik karakteri mi diyim. Herkes cesit cesit zorunlu da boyle bir cesit :) kizin kimseye zarari yok ayni seyleri yazip rahatliyor.

cin fikirli değil sitede kimseyi aşağılayıp ego tatmini yapmıyor.valla haklısın .bazı üyelerden kat kat iyi bu zorunlualan

cin fikirli değil sitede kimseyi aşağılayıp ego tatmini yapmıyor.valla haklısın .bazı üyelerden kat kat iyi bu zorunlualan

Aynen kimsenin vizyonuna falan takilmiyor :) derdim bu diyor ne yazilsa herkese begeni atiyor, biraz aglayip gidiyor. Simdi boyle birine ne denir ki.

Valla G gunces ben de buna çok şaşırdım. Burada neler dendi kendisine,çizgiyi aşanlar oldu kadın en ufak ters laf etmedi. Adama yarın yokmuşcasina küfürler etmiş. Ki belli ki her zaman böyle,çünkü bunu mesele bile yapmamışlar.
Resmen "el iyisi" dediklerinden.

Az ilerde rainyy var mesela o da bu aksam konu acmis. O hemen sana ne diyor :) ben onu 18 yasinda saniyordum mesela 26 yasindaymis. Ufak capli bir sok yasadim. Kiz sabah aksam sevgilim olacak mi diyor takilmis. Yani zorunlu en azindan uzun cumleler falan kuruyor. Benim favorim zorunlu.

benim zorunlu ve vanessa rinki.onla da arada öğüt arada alay bir ilişkim var ama seviyorum da yahu içten içe nedense.

Şimdi kızlar mızlar derken totişi kalkmış, o kızlar onun delik cebini kuru bamyasını gördü mü çil yavrusu gibi dağılır, kurt bakışlın da döner geri merak etme.

Adam bir o.ç. maalesef.
Konu sahibesinin psikolojisinin normal olmadığının, da kendine olan zaafının da farkında bunu bir güzel kullanıyor. Konu sahibesine sevdiği kızı falan anlatıyor, yatıyor kalkıyor (onu da adam gibi yapamıyormuş zaten) sonra da konu sahibesindne para isteyip gidiyor. İçtiği sigarayı dahi bu kıza aldırıyor. Tonla da borcu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Nerden baksam 5 para etmez.

Ayrılık mesajı değil bu 2 güne barışırsınız. Ama ne pis ağzın varmış senin? Ben öyle biraz saf kendi halinde bir kız zannediyordum seni. Bildiğin Şahin k çıktın

Seven böyle yapar mı tek cevabını aradığım bu
Küfür et, hakaret et, hayt huyt rest çek, "seviyor" diye kişiliğini hiçe saysın, paspas olsun, öyle mi? Sevene küfür edersen, pislik muamelesi çekersen, sevgisine güvenip çirkinlik yaparsan gider, öyle bi gider ki, aklın durur. "Sevse gitmezdi ühü" klişelerini bırakın bi.
Duygular değişkendir; sevgi ya artar ya azalır ya da biter. Saygı yoksa asla ve asla sevgi olmaz, net.

Küfürbaz Haydo

O zaman yorumumu geri alıyorum

Adami tebrik ediyorum seviyenize inmemiş, cirkef insanlar genellde karşisindakini öyle sinirlendirir kendi seviyesine düşürüne kadar.
Adam hakli, konu ne olursa olsun bu uslubla olmaz rahatsiz oldugunuz seyleri güzellikle söylerseniz adamida biktirmazsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…