Arkadaşlar erkek arkadaşım beni terk etti. Siz haklıydınız. Şu an sığamıyorum hiç bir yere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen zorunlu alanı tanımıyor musun yavrum,yeni üye de değilsin ki.
Adam sevgili vs değilken akşam gelir, kadının dolabındaki şeyleri tikinir,yarım saat kendine oral yaptırır,konu sahibini tatmin edemeden evden giderdi. Böyle bir "seviyeli" ilişkileri olurdu . Neyse ki en azından sondadan sevgili olmuşlar. Adam tam bir yiyici

Ayyy kaçırmışım zorunlu alan da en son ağzını bozmuş gkgkf

Az önce yolda karşılaştık . Yanımda arkadaşım vardı onlar konuştu ben uzak durdum . Bu sevgilimin eski konuştuğu kız var oda biizim iş yerinden bu akşam o gelecek . Birlikte kalacağız. Üç kız … neyse tamamen bitti sanırım artık

Aynı evde mi kalacaksınız ?
Bu ayrılık değil bildiğin orgy hazırlığı sanki ?
Canım ben mi yanlış anlıyorum sen mi bir değişik anlatıyorsun çözemedim. :/

Valla ne yalan söyleyeyim ben de tripten ve durup dururken yapılan kıskançlıklara çok sinirleniyorum.kendime hâkim olamıyorum.bence bu şelide olmuş gibi.hak verdim valla erkek arkadaşına.

S.ktigimîn instasi ne ya ne kadar kabasiniz

Sizi öncesinde aldattı mi? Nasil bir bunaltma levelidir bu. Küfreden biri mi olmaz bana saygısı şimdiden yoksa geleceğimizi hiç düşünemiyorum. Bu kadar darlamak, eklediği arkadaslarina falan karismak.... kendinizi, isteklerinizi torpuleyin biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…