- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yine bir zorunlu ve Whatsapp konuşmasıAynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
Mümkün değil ben aramadan aramazKendisi küfür etmeyen biriyse böyle alelade küfürler savurmanız hiç hoş değil ortada birşey yokken neden bu kadar üstelediniz ki keşke daha sakin olsaydınız umarım barışırsınız
Çok haklı.Aynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
Mümkün değil ben aramadan aramaz
Seven böyle yapar mı tek cevabını aradığım buSiz kendinize değer vermiyorsunuz ki. Biz ne desek boş.
Yine barışırsınız bu adamla. Yine ayrılırsınız yine barışırsınız.
Siz yarın bir gün bu kişiden temelli ayrılsanız bile gider size aynen böyle muamele eden biriyle yine sevgili olursunuz.
Ağlarken gülüyorum bak şu anAğzın çok bozuk ablacim..
Hani küfür olurda seninkisi maçlarda şuurunu kaybetmiş taraftarlardan beter.
Sen kufurun Elon Musk'usun resmen.
:/
Kendisine saygısı varsa yapar.Seven böyle yapar mı tek cevabını aradığım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?