- Konu Sahibi zorunlualann
Küfür eden insandan direkt soğurum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne niyetle eklediğini biliyormusunuz,Napayım o da benim çok kıskanç olduğumu biliyor eklemeseydi
Çok kalitesiz bir konusma. Karşımdaki ne yaparsa yapsın ben o cümleleri yazmayi kendime yakistiramam. Size tavsiyem biraz kaliteniz,duruşunuz olsunAynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
+1Kusura bakmayın ne kadar saygısızsınız , o küfürler ne öyle ? Siz normal insan gibi konuşamıyor musunuz ?
İyi olmuş , adam kurtarmış kendinden sizi.
Adam gerçekten kaliteli.Bi sayfa yazmış ama bi küfre karşılık vermemiş. Sizi sevmese 1 sayfa cevap yazmaz, direkt engeller. Onca şeye rağmen hala diyo ki kendini düzelt öyle yaz. Ağzınız bozuk düzeltin kendinzii. Yoksa bulup bulacağınız kendiniz gibi bozuk ağızlı, ağzının ve davranışalrının ayarı olamyan bi tipAynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
aylardır o kadar eleştiriyoruz ne iyi kadın tek hakaret etmiyor diyorduk ama yanılmışız.gün yüzü görmemiş küfürler biliyormuş meğersemAa zorunlu burdaki en ağır eleştirilere bile beğeni atınca ben seni kibar saftirik bişey sanıyodum. O mesaj ne öyle küfürbaz haydo gibimillet normalde manitaya atarlanamayıp burda gelir üyelere atarlanır. Sende tam tersi tüm enerjiyi manitayla atıp bize ponçikmişsin meğer.
Dua edelim bize bu yüzünü hiç göstermediaylardır o kadar eleştiriyoruz ne iyi kadın tek hakaret etmiyor diyorduk ama yanılmışız.gün yüzü görmemiş küfürler biliyormuş meğersem![]()
Yahu yapmaz ama o yapıyor çünkü sevmiyorSeven böyle yapar mı tek cevabını aradığım bu
mesajları okuyunca kafam karıştı.adam pek alttan almış sebebi ne ola ki?yoksa bu ilişkide kötü adam değil de kurban mı?Yahu yapmaz ama o yapıyor çünkü sevmiyor
Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı
Bin defa yazdık konuna ama sen halen kendini kullandırtıyorsun
aynı işyerinde değil misiniz?zaten her gün görüyorsun aramaya ne gerek var?Arkadaşlar ben nasıl kendimi toplarım nasıl unuturum . Tamam suçluyum ama geçen ben aramıştım bu sefer ben arayamam yeter artık