- 7 Nisan 2024
- 46
- 34
- 28
-
- Konu Sahibi girisimcii
Sen sevmiyorsun onlar seviyor bana zaten dedi yapiyimmi dedim yap kızım iyi olur demişti birkaç gün öncedenBen sütlaç sevmem mesela. Fıstıklı baklava getirmişsem ve önüme sütlaç konulsa hoşlanmam durumdan.
evet haklısınız ailesini tanıyor ona göre de davranabilir.Farkli dusunuyoruz konu sahibinin aileside benim gibi dusunuyormuski boyle bir tepki cikmis ortaya. Insan ailesinide tanir boyle birsey soyleyecegini dusunup ya ikisinide koymaliydi ya da onlarin getirdigini
Valla tanımıyorum her şey bir şey buluyor ertesi gün arıyor lafı sokup kapatıyorevet haklısınız ailesini tanıyor ona göre de davranabilir.
Ama yanlarında da tatlı getirmişler sonuçta.Sen sevmiyorsun onlar seviyor bana zaten dedi yapiyimmi dedim yap kızım iyi olur demişti birkaç gün önceden
Bunu burayada yazmamalısınız benceAbla bunu aileme demedim zaten hani onu cimri görmüyorlar ya buraya yazdım sadece
çağırmayın o zaman sizde madem hiçbirşeyden memnun olmuyorlar. ne gerek var kafanız rahat olur. tatlıyı koymayı unuttum diye bu kadar laf edilmez.Valla tanımıyorum her şey bir şey buluyor ertesi gün arıyor lafı sokup kapatıyor
TamamBunu burayada yazmamalısınız bence
Ay kaç yaşındasın ya?Kasedeki tatlıyı nasıl dilimlicem sutlaci
25 yaşındayım merakın gitti miAy kaç yaşındasın ya?
İlk Ramazanın ilk misafirin olabilir ama aile evindedemi hiç misafir ağırlanırken dikkat etmedin?
10 yaşındaki kızım bile sormaz bu soruyu
banlanacaksın en sonunda25 yaşındayım merakın gitti mi
Daha fenaaa25 yaşındayım merakın gitti mi
Onlar üstüme geliyorbanlanacaksın en sonunda
Kendiniz tatlı yapsaniz da misafirin getirdiği de koyulur bence. Zaten iftar davetleri tatlısiz olmaz ki. Gelen kişi kim olursa olsun birlikte yiyelim diye getiriyor o tatlıyı. Ev sahibi tatlı yapmamıştır diye değil. Ha bunun hesabi sorulur mu bence sorulmaz. Hele yemek koymadın demek... Anneniz hep mi böyleİlk kez değil ama yeni evliyim zaten aklıma gelmedi o tatlıları koymak zaten kendim tatlı yaptım diye
"Esim cebine el bile atmadi" cok itici bir söylem ya, ayri gayri misiniz?Tutmuyorum eşime cimri demiyor bana diyor eşim cebine el bile atmadi
Ne güzel mutluluklar size"Esim cebine el bile atmadi" cok itici bir söylem ya, ayri gayri misiniz?
Bilemiyorum bana acayip komik geliyor bu durumlar, benim cebim esimindir, esimin cebi benimdir
evet farkındayım üstüne geliyorlar ama unutmuşsun bunun açıklamasını yaptığın çorbanın her detayını da anlatmak zorunda değilsin burada bazı insanlar sadece zorbalık yapmak için yazıyorlar. fikir paylaşılır tatlı tabağa konur denir ama bu kadar diye düşünüyorum daha fazla üstüne geliniyorsa cevap verme.Onlar üstüme geliyor