Arkadaşlar dün ailemi iftara çağırdım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkli dusunuyoruz konu sahibinin aileside benim gibi dusunuyormuski boyle bir tepki cikmis ortaya. Insan ailesinide tanir boyle birsey soyleyecegini dusunup ya ikisinide koymaliydi ya da onlarin getirdigini
evet haklısınız ailesini tanıyor ona göre de davranabilir.

Konu sahibi yeni evliymiş bu konularda belki bilgisiz olabilir yatkınlığı olmayabilir ya da buradaki konu sahibine habire laf sokan kadınlar kadar misafirperver bir tecrübeye sahip olmayabilir. (Tamam en güzel siz misafir ağırlıyorsunuz helal devam) Sonuçta ağırladığı kişi 7 kat yabancı değil annesi.
Düşünüyorum ben o an unutmuş olsam eşim hatırlatır, annem hatırlatır, kötü düşünmez ne olcak kızım telaştan unutmuş der. Ertesi gün tüm kötülüğüyle cimri bilmem ne diye laf sokmayı planlamaz. Bazı insanlar anne olmayı çok beceremiyor işte. Konu sahibi siz belki tatlıyı koymalıydınız evet ama burada bunu konu ettiği için sorunlu olan siz değilsiniz anneniz. Kendinizi kötü hissetmeyin. Belki duygularınızı biraz paylaşmalısınız, gerçekleri duymaya ihtiyacı vardır.

İlk kez değil ama yeni evliyim zaten aklıma gelmedi o tatlıları koymak zaten kendim tatlı yaptım diye
Kendiniz tatlı yapsaniz da misafirin getirdiği de koyulur bence. Zaten iftar davetleri tatlısiz olmaz ki. Gelen kişi kim olursa olsun birlikte yiyelim diye getiriyor o tatlıyı. Ev sahibi tatlı yapmamıştır diye değil. Ha bunun hesabi sorulur mu bence sorulmaz. Hele yemek koymadın demek... Anneniz hep mi böyle

Tutmuyorum eşime cimri demiyor bana diyor eşim cebine el bile atmadi
"Esim cebine el bile atmadi" cok itici bir söylem ya, ayri gayri misiniz?
Bilemiyorum bana acayip komik geliyor bu durumlar, benim cebim esimindir, esimin cebi benimdir

Konunuza gelecek olursak, ailem disinda misafirlerim olsa, getirdikleri tatliyi koyarim ama aile bu ya, bunlarin lafi olmamasi lazim aslinda ama her aile farklı işte.

Onlar üstüme geliyor
evet farkındayım üstüne geliyorlar ama unutmuşsun bunun açıklamasını yaptığın çorbanın her detayını da anlatmak zorunda değilsin burada bazı insanlar sadece zorbalık yapmak için yazıyorlar. fikir paylaşılır tatlı tabağa konur denir ama bu kadar diye düşünüyorum daha fazla üstüne geliniyorsa cevap verme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…