Arkadaşlar dün ailemi iftara çağırdım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abisi yemekteymiş zaten neden bir daha yemek koysun ki?

Ha yokk ben gelen abisi için giderken vermesini istemiş sandımm evdeki abine demiş tamamm ozaman evet sormak gerekirdi bi keyfi sebeple gelmemezlik yapmadıysa oda

İlk kez değil ama yeni evliyim zaten aklıma gelmedi o tatlıları koymak zaten kendim tatlı yaptım diye
Aman boşverin bir daha ki sefere misafirin getirdiği tatlıyı ikram etmeyi unutmazsınız olur biter ama anneniz çok hatalı. Siz yabancı mısınız? Sizin kusurunuzu kapatacağı yerde kendi küsur buluyor. Çok ayipladım kendisini. Madem adet bu ve siz bilmiyorsunuz, koysaydi tabaklara kızım getirilen tatlı ikram edilir deseydi. Evde de birisi var ve yemek yoksa bı saklama kabına alıverseydi. Anneniz çok hatalı.

Kadın ilk başta mutfağa gitmiş yardım etmek için damat sen otur biz hallediyoruz demiş. Kadın da damattan çekindiğini söylemiş kızına yardım etmemesine açıklama olarak.

Ailen menfaatçi, takmana değmez, ay gerçekten çok iticiler, lafı olur mu ya hu çok ayıp, uzak durmanızda fayda var , üzülecek bisey yok zaten böyle küçük hesapları olan insanlardan nefret ederim hele ki yeme içme hesabı yapanlardan...

Kadın ilk başta mutfağa gitmiş yardım etmek için damat sen otur biz hallediyoruz demiş. Kadın da damattan çekindiğini söylemiş kızına yardım etmemesine açıklama olarak.
İftar yada normal akşam yemeğine misafir ağırlamak zor gerçekten, el olsa kalkıp yardım eder insan. Çekiniyordum bahane, hadi çekindi kızına abinin getirdiği tatlıdan da koy diyebilirdi.

Konu tatlı değil anne bu ya anne , nasıl anne bu ...

İftar yada normal akşam yemeğine misafir ağırlamak zor gerçekten, el olsa kalkıp yardım eder insan. Çekiniyordum bahane, hadi çekindi kızına abinin getirdiği tatlıdan da koy diyebilirdi.
Şimdi şöyle sende doğru düzgün mutfağa gelmedin dedim baktım geldim zaten gerek yok dediniz dedi sonra da işte hem zaten benim senin bulasigina yardım etmek zorunda değilim dedi bende zaten anne korkudan gerek yok dedim çünkü bu sefer misafirliğe geldik bana yardım ettiriyor dersin dedim o yüzden de demedim bir şey dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…