- 7 Nisan 2024
- 46
- 34
- 28
-
- Konu Sahibi girisimcii
Nasıl kapanıyor hiç bilmiyorum burayiBence sen konunu kapat. Yaptığın çorbaya bile laf etmişler yorumlarda. Kime neyse. Bir daha evine tatlı getiren olursa ikram edersin, ananin her lafını da ciddiye almazsın. Mutsuz bir kadın. Asla asla memnun edemezsin ve bu senin suçun değil.
Ya o olay öyle değil, diyor ki sen cimrisin eşin bile senden daha iyi. Kadın da beni haksız yere suçluyor çünkü eşim elini cebine bile atmıyor aslında diyor. Bu anne modelini bilmediğiniz için anlasilmamis tabi, şöyle örnek vereyim. Ya ben tr derecesi yaptım, kendi cabamla yüksek lisans yaptım, 4 dil biliyorum, düzgün bir evlilik yaptım, kariyerim vs çok memnunum yani. Bir kuzenim var liseyi bitirip kocaya kaçtı, olmadı döndü bir daha yine hiç olmayacak biriyle evlendi, ailesi yeter ki ayrılsın diye buna ev aldı geçti oturdu çocuğuyla. Sonra yine evlendi neyse ki daha düzgün biriyle allah da mutluluk versin, ev hanımı oldu. Annem ben kendimi bildim bileli bu kızla kıyaslıyor beni ve o kızı övüyor. Çok hoş çok guleryuzluymus"Esim cebine el bile atmadi" cok itici bir söylem ya, ayri gayri misiniz?
Bilemiyorum bana acayip komik geliyor bu durumlar, benim cebim esimindir, esimin cebi benimdir
Konunuza gelecek olursak, ailem disinda misafirlerim olsa, getirdikleri tatliyi koyarim ama aile bu ya, bunlarin lafi olmamasi lazim aslinda ama her aile farklı işte.
Aslında mezeden koydum en çok o kalmıştı ama diğer kalana yemek zor yapıyoruz calistigimizdan ondan da eşimde dediki yemek yapmak zor oluyor kalanlardan yeriz dedi diğer gün 2 gün yeriz dediBen de çalışıyorum ve kimseye kalan yemek falan veremem kimse kusura bakmasın
Kapandığını nasıl anlıyorumMune konumu kapatır mısın yazman yeter
birazdan Mune gelir kapatır merak etmeKapandığını nasıl anlıyorum
Yok ailemle yaşıyorBir de abin tek mi yaşıyor neden onu besleme derdine girdi anneniz
Siz de onun annesini övün, helal olsun kızı kaçtı kaç kez evlendi boşandı annesi destek oldu hiçbir zaman sırtını dönmedi, üstüne ev aldılar vs.Ya o olay öyle değil, diyor ki sen cimrisin eşin bile senden daha iyi. Kadın da beni haksız yere suçluyor çünkü eşim elini cebine bile atmıyor aslında diyor. Bu anne modelini bilmediğiniz için anlasilmamis tabi, şöyle örnek vereyim. Ya ben tr derecesi yaptım, kendi cabamla yüksek lisans yaptım, 4 dil biliyorum, düzgün bir evlilik yaptım, kariyerim vs çok memnunum yani. Bir kuzenim var liseyi bitirip kocaya kaçtı, olmadı döndü bir daha yine hiç olmayacak biriyle evlendi, ailesi yeter ki ayrılsın diye buna ev aldı geçti oturdu çocuğuyla. Sonra yine evlendi neyse ki daha düzgün biriyle allah da mutluluk versin, ev hanımı oldu. Annem ben kendimi bildim bileli bu kızla kıyaslıyor beni ve o kızı övüyor. Çok hoş çok guleryuzluymusyani ben de gece 2 3 lere kadar ödevler yapmayıp mesaiden sonra dil okullarına gitmesem, kendi emegimle ev borçlarına girmesem, kariyerim için bir senedir eşimle ayrı ulkelerde yaşamasam evimde otursam belki ben de güleryüzlü olurdum ayrıca o kuzenim de bor de güleryüzlü olmasa elinde başka neyi var ki diyemiyorum. Çünkü ben bunu anneme anlatmakla uğraşamam.
Eee ozaman ne alaka anneniz doyursun oğlunu değişik kafalar o kısma takılmayın bence diğer kısmada dikkat edersiniz bir dahakine olur biterYok ailemle yaşıyor
Karnı doyuyordur zaten adamın. Mesele karın doyurmak değil ki. Bütün ailenin bir arada olduğu aile davetine katılmayan kişiye yemeklerden az da olsa gönderilir. Sen de tadına bak sensiz boğazımızdan geçmedi demek gibi bir şey. Benim boğazımdan geçmez mesela abim yemezse ve gönderebilecek durumdaysam. Ama konu sahibinin ailesi, aile kavramı değişik. Ona da bir şey diyemiyorum.Eee ozaman ne alaka anneniz doyursun oğlunu değişik kafalar o kısma takılmayın bence diğer kısmada dikkat edersiniz bir dahakine olur biter
abisi zaten yemekte değil mı?Karnı doyuyordur zaten adamın. Mesele karın doyurmak değil ki. Bütün ailenin bir arada olduğu aile davetine katılmayan kişiye yemeklerden az da olsa gönderilir. Sen de tadına bak sensiz boğazımızdan geçmedi demek gibi bir şey. Benim boğazımdan geçmez mesela abim yemezse ve gönderebilecek durumdaysam. Ama konu sahibinin ailesi, aile kavramı değişik. Ona da bir şey diyemiyorum.