Ya o olay öyle değil, diyor ki sen cimrisin eşin bile senden daha iyi. Kadın da beni haksız yere suçluyor çünkü eşim elini cebine bile atmıyor aslında diyor. Bu anne modelini bilmediğiniz için anlasilmamis tabi, şöyle örnek vereyim. Ya ben tr derecesi yaptım, kendi cabamla yüksek lisans yaptım, 4 dil biliyorum, düzgün bir evlilik yaptım, kariyerim vs çok memnunum yani. Bir kuzenim var liseyi bitirip kocaya kaçtı, olmadı döndü bir daha yine hiç olmayacak biriyle evlendi, ailesi yeter ki ayrılsın diye buna ev aldı geçti oturdu çocuğuyla. Sonra yine evlendi neyse ki daha düzgün biriyle allah da mutluluk versin, ev hanımı oldu. Annem ben kendimi bildim bileli bu kızla kıyaslıyor beni ve o kızı övüyor. Çok hoş çok guleryuzluymus
yani ben de gece 2 3 lere kadar ödevler yapmayıp mesaiden sonra dil okullarına gitmesem, kendi emegimle ev borçlarına girmesem, kariyerim için bir senedir eşimle ayrı ulkelerde yaşamasam evimde otursam belki ben de güleryüzlü olurdum
ayrıca o kuzenim de bor de güleryüzlü olmasa elinde başka neyi var ki diyemiyorum. Çünkü ben bunu anneme anlatmakla uğraşamam.