Arkadaslar cok aradayim isin icinden cikamiyorum siz olsaniz ne yapardiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak yaşadıklarını terapilerle çözüme kavuşturabilirsin saçma sapan kaotik ve karmik ilişkilerle hayatını daha karmaşık hale getiriyorsun. Kendi ayaklarının üstünde duruyorsun ne güzel hayatına düzgün bir ilişki ile devam ettirebilirsin sevildiğin ilişkiler de ama kesinlikle cinselliğe karşı değilim bende 20 küsür yaşlardayım ama insanların iyi kötü ayırmaya çalışırım.
Geçen gün bir haber okudum gencecik kızı öldürmüşler uyuşturucu partisi yaparken inşaatta yurtta kalıyormuş bu kızda. Sevgilisi kuzeni ile beraber olmasını istemiş midem alt üst oldu benim resmen.
Kız red etmiş ve ölmüş bak... Gerçekten sevgi arayışında olmalarını anlayabilirim ama doğru ilişkiyi bulmak zor olmasa gerek hani.
Atla deve değil bu. Gelir geçer ilişkiler de bulamazsın gördüğün gibi gram sevgi ve acıma duymadan iğrenç şeylerle bir kadın nasıl öldü erkekler böyle acımasızlar. Zaaflardan yararlanırlar. Lütfen aklını başına al.
Doğru dürüst tek bir sevgilin olsun ben takılayım dersen de hayat senin birşey diyemem ama sevilmezsin maalesef sadece gönül eğlencesi ve obje olarak kalırsın.
Keske herkes senin gibi guzel konusabilse 🥰

İlk 97 bölüm iyiydi. Sonrasını ne sen sor ne ben söyliiim. Hele Memati'nin Gamze ile toksik ilişkisi offf kafanı sürtersin duvarlara. 🤣
Ayyy kısa videolarına denk geldim de dehşet yani. Kız hamile olduğunu söylüyor, Memati'de bir tavırlar bir tavırlar. :KK53: Valla ben olsam içimde tutar doğurmazdım o çocuğu, o kadar diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X