- 2 Temmuz 2023
- 8.438
- 23.260
- Konu Sahibi Mematipolatalemdar
Ikisiyle de ayni zamanlarda fikfik mi yapıyorsunuz ben mi yanlis anliyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.MematiHsjss simdi gordum
Sevgiliniz bile olmayan insanlarla bu kadar kolay cinsellik yaşayıp bir yandan da ciddi ilişkide güven vs arıyorsunuz. Siz hayatınıza daha gerçek anlamda kaliteli şekilde dahil olmamış adamlarla, duygularınızdan bile emin olmayarak, yeter ki yalnız kalmayayım diye ordan oraya koşuşturup kendinizi kullandırıyorsunuz zaten. İkisinden de emin değilsiniz ikisinin de kusurları var ikisi de sevgiliniz vs değil, biri sizi oyalamış atmış diğeri güvenilmez tinder kullanıcısı. Yani yatağa ve hayata soktuğunuz insanların da bir değeri anlamı olsun. Yoksa onun dışında cinsellik yaşamanız zaten normal. Konuyu da başkası için sordum demeyin boşuna. Ama ciddiyet ararken, kimse beni ortada bırakmasın derken yaptıklarınızı bir tekrardan gözden geçirin ve ne halde olduğunuza bir bakın. Kendinize ettiğiniz hakareti anlayın, halihazırda nasıl kullanıldığınızı görünIkisini de kandirmiyorum cunku ikisiylede sevgili degilim ve biri varken digeri yoktu ama anlamazsib
Oncelikle senin gibi dusuk iq seviyesi insalar yorum yapmasin eski sevgilimle biz liseden beri tanisiyoruz bu cocugu taniyana kadar ondan baskasiyla beraber olmadim ama duygusal bosluktayken her sey oluyor ve bir dala tutunmak zorunda degilim tabii ki kendi isimi kurdum bu yasimda senin gibi vasifsiz degilim ancak duygusal olarak cok seyler yasadim bu yasima kadar yalnizliktan korkuyorum bilip bilmeden gerizekali yorumlar yapma isine bak
Yaaaa ne salaksin sen yaaa kendinizi de cok namuslu sanip duruyosunuz ya komiksiniz bir fikrin yoksa yorum yapma gec nesin sen ahlak bekcisi mi yalllahhh
Oncelikle bu soruyu kendim icin sordum ancak diger sorulari baskalari icin sordum bunda utanmiyorum yargilamak size dusmuyor cunku ben burada sadece fikri olanlar yazsin dedim belli ki sizinde bir fikriniz yokmus byeSevgiliniz bile olmayan insanlarla bu kadar kolay cinsellik yaşayıp bir yandan da ciddi ilişkide güven vs arıyorsunuz. Siz hayatınıza daha gerçek anlamda kaliteli şekilde dahil olmamış adamlarla, duygularınızdan bile emin olmayarak, yeter ki yalnız kalmayayım diye ordan oraya koşuşturup kendinizi kullandırıyorsunuz zaten. İkisinden de emin değilsiniz ikisinin de kusurları var ikisi de sevgiliniz vs değil, biri sizi oyalamış atmış diğeri güvenilmez tinder kullanıcısı. Yani yatağa ve hayata soktuğunuz insanların da bir değeri anlamı olsun. Yoksa onun dışında cinsellik yaşamanız zaten normal. Konuyu da başkası için sordum demeyin boşuna. Ama ciddiyet ararken, kimse beni ortada bırakmasın derken yaptıklarınızı bir tekrardan gözden geçirin ve ne halde olduğunuza bir bakın. Kendinize ettiğiniz hakareti anlayın, halihazırda nasıl kullanıldığınızı görün
Sen önce "falan" yazabilmeyi ögren.35 yas ustu kendini ahlak bekcisi sanan hayatlarinda tek bir kitap bile okumamis tek vasfi onlari aldatan kocalarina hizmetcilik yapab kadinlar burada gelip hayat dersi verdigi icin bu soruyu bu sekilde duzenlemek istedim
Bana bak memoş git hangi çamurda debelenirsen debelen umrumda değil."Salak "lafını sana iade ediyorum çünkü sana daha çok yakışıyor .Eleştiriye açık değilsen yazma ,azıcık yüreğin varsa git adamlara itiraf et ikisiylede gönül eğlendirdiğini bakalım hangisi önce tekmeyi basacak????Yaaaa ne salaksin sen yaaa kendinizi de cok namuslu sanip duruyosunuz ya komiksiniz bir fikrin yoksa yorum yapma gec nesin sen ahlak bekcisi mi yalllahhh
Bana bak memoş git hangi çamurda debelenirsen debelen umrumda değil."Salak "lafını sana iade ediyorum çünkü sana daha çok yakışıyor .Eleştiriye açık değilsen yazma ,azıcık yüreğin varsa git adamlara itiraf et ikisiylede gönül eğlendirdiğini bakalım hangisi önce tekmeyi basacak????
Bsbdbdndndndnd itiraf ettim abla ikisi de bana asikmis oyle dedilerBana bak memoş git hangi çamurda debelenirsen debelen umrumda değil."Salak "lafını sana iade ediyorum çünkü sana daha çok yakışıyor .Eleştiriye açık değilsen yazma ,azıcık yüreğin varsa git adamlara itiraf et ikisiylede gönül eğlendirdiğini bakalım hangisi önce tekmeyi basacak????
Yanlis anladin biri varken digeriyle konusmuyordumIkisiyle de ayni zamanlarda fikfik mi yapıyorsunuz ben mi yanlis anliyorum?
Sinir yapma sakin ol Mematicim.35 yas ustu kendini ahlak bekcisi sanan hayatlarinda tek bir kitap bile okumamis tek vasfi onlari aldatan kocalarina hizmetcilik yapab kadinlar burada gelip hayat dersi verdigi icin bu soruyu bu sekilde duzenlemek istedim
yuksek lisans yapiyorum ve klavyede sizinle konusurken dikkat etmek zorunda degilim ve etmeyecem ayrica 2 universite mezunuyum muck senden cok daha iyi yazabilirim
Abla ama zeka seviyelerini gormuyor musunSinir yapma sakin ol Mematicim.
Belli oluyor eğitimli olduğunuz konuşmalardan zaten… Yaz babam yaz ben de obamanın kızıyım neticede Rica ediyorum eğer konu açacaksanız gelecek fikirlere de açık olun, kaldıramayacaksanız veya çocuk gibi triplere girecekseniz yazmayın boşuna kendinizi de harap etmeyinyuksek lisans yapiyorum ve klavyede sizinle konusurken dikkat etmek zorunda degilim ve etmeyecem ayrica 2 universite mezunuyum muck senden cok daha iyi yazabilirim
Belli.yuksek lisans yapiyorum ve klavyede sizinle konusurken dikkat etmek zorunda degilim ve etmeyecem ayrica 2 universite mezunuyum muck senden cok daha iyi yazabilirim
Bende üniversitesi mezunuyumyuksek lisans yapiyorum ve klavyede sizinle konusurken dikkat etmek zorunda degilim ve etmeyecem ayrica 2 universite mezunuyum muck senden cok daha iyi yazabilirim
Şuna bir hakaret davası aç da o kişi ve mahkeme koridorları arasında mekik dokusun dursun.Bana bak memoş git hangi çamurda debelenirsen debelen umrumda değil."Salak "lafını sana iade ediyorum çünkü sana daha çok yakışıyor .Eleştiriye açık değilsen yazma ,azıcık yüreğin varsa git adamlara itiraf et ikisiylede gönül eğlendirdiğini bakalım hangisi önce tekmeyi basacak????