Arkadaslar cok aradayim isin icinden cikamiyorum siz olsaniz ne yapardiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
35 yas ustu kendini ahlak bekcisi sanan hayatlarinda tek bir kitap bile okumamis tek vasfi onlari aldatan kocalarina hizmetcilik yapab kadinlar burada gelip hayat dersi verdigi icin bu soruyu bu sekilde duzenlemek istedim
35 yaş üstü, kendini ahlak bekçisi sanan, hayatında tek bir kitap okumamış, tek vasfı onları aldatan kocalarına hizmetçilik yapan kadınlara neden akıl danışmak istediniz? İnsan bu kadar beğenmediği bir güruhun olduğu siteye üye olup üstüne bir de neden konu açar?
35 yaşı yeriyorsunuz ya, 23 yaşında kalmayacaksınız bunu unutmayın. Bu arada imlanız korkunç, noktalama ağlıyor zaten.

Ne bekliyordunuz aferin mi diyecek insanlar ; işinize gelmeyince hakaret !! Okumuş, birazcık mürekkep yalamış hiçkimse sizin gibi mahalle ağzı ile konuşmaz böyle ucuz hareketler yapmaz. Adamı yedeklemiş öbürü ile düşüp kalkıyorsunuz ama o da sizi kullanıp kullanıp atıyor aferin böyle devam!

35 yaş üstü, kendini ahlak bekçisi sanan, hayatında tek bir kitap okumamış, tek vasfı onları aldatan kocalarına hizmetçilik yapan kadınlara neden akıl danışmak istediniz? İnsan bu kadar beğenmediği bir güruhun olduğu siteye üye olup üstüne bir de neden konu açar?
35 yaşı yeriyorsunuz ya, 23 yaşında kalmayacaksınız bunu unutmayın. Bu arada imlanız korkunç, noktalama ağlıyor zaten.
Hayir onlar danismak istemedim ama onlar usustu basima tipki siz gibi

35 yas ustu kendini ahlak bekcisi sanan hayatlarinda tek bir kitap bile okumamis tek vasfi onlari aldatan kocalarina hizmetcilik yapab kadinlar burada gelip hayat dersi verdigi icin bu soruyu bu sekilde duzenlemek istedim

Ne alaka ben bu grup yaşta değilim ama ne alaka? Bence siz de kitap okumamışsınız zira Türkçe hak getire. Önce biraz kitap okuyun siz de..

<35 hanım abla:

images-1.jpeg

Ne yapiyim istersin yazdigim tez makalesini yukleyeyim var mi bir diyecegin yazmayacagiium
İçerik olarak da ciddi sıkıntılar var. Hem tüm forumu zan altında bırakacak hakaret içeren bir cümleyle konuyu düzenliyorsunuz. Hem de bana hayır o tarz kadınlara danışmak istemedim, diyorsunuz. İyi de tüm forumu aşağılıyorsunuz şu mesajınızla.
Bu mesajda herhangi bir grubu ayırmadan genele hitap etmişsiniz.

Oncelikle senin gibi dusuk iq seviyesi insalar yorum yapmasin eski sevgilimle biz liseden beri tanisiyoruz bu cocugu taniyana kadar ondan baskasiyla beraber olmadim ama duygusal bosluktayken her sey oluyor ve bir dala tutunmak zorunda degilim tabii ki kendi isimi kurdum bu yasimda senin gibi vasifsiz degilim ancak duygusal olarak cok seyler yasadim bu yasima kadar yalnizliktan korkuyorum bilip bilmeden gerizekali yorumlar yapma isine bak

Böyle yorumlarla bence özgüvensiz tip ve erkek ilgisine muhtaç düşmüş bir kadın imajı veriyorsunuz yazık size eleştirseler ne eleştirmeseler ne? 😂 Kaç yaşına gelmişsiniz daha kişiliğiniz oturmamış. Hayatınız boyunca hiçbir erkek size değer vermez malesef. Neyse alan memnun satan memnun 😂
Ahlak bekçiliği yapan görmedim ben ama kuyruk acısı ile saldırmışsınız oradan oraya. Doğruları duymak acı veriyor galiba. İsterseniz en iyi vasıflar da olun üslup -karakter yerler de ezim ezim eziliyor.
Bana hakaret etmeniz kukişim de bile olmaz. 😂😂 Biraz kendinizi geliştirin ve sevin.

Tam da olmanız gereken durumdasınız sevilmiyor aksine kullanılıyorsunuz:KK66: o eski sevgiliniz sizinle yatıp yatıp sonra da beğenmediğiniz bizim gibi kaliteli biri ile evlenecek siz de kendinizi millete meze etmeye devam edeceksiniz
Aynen, bu kızcağızların koynundan çıkıp ev kızıyla evleniyorlar, erkoların kısa özeti, bunlar için birbirimizi kırmaya gerek yok.

Siz hangi kitapları okuduysanız söyleyin de yanlışlıkla falan okumayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X