- 30 Haziran 2020
- 85
- -26
- 24
- Konu Sahibi Mematipolatalemdar
Arkadaşlar benim bundan önce 3 yıllık bir ilişkim vardı ailemle tanıştırmak istedim bana ilişkimizin ciddi olmayacağını söyledi hiçbir zaman ve ayrıldık ben o arada başka bir evli arkadaşlarım vasıtasıyla başka biriyle tanıştım o çocuk gerçekten her kızın hayalinde olabilcek nir çocuk yakışıklı zengin felan ama bana hiç güven vermiyor çünkü telefonunda tinder gibi bir uygulama gördüm ama aramızda şu an ismi konulmuş bir şey olmadığı için söylemedim ve bazı hareketlerini ister istemez eski sevgilimle karşılaştırdım eski sevgilim gerçekten çok kibardı bana güven ve huzur veriyordu bu çocukta o nezaket yok yani eski sevgilim beni bebeği gibi hissetiriyordu dolayısıla eski sevgilime arada yazıyordum o da bana yazıyordu öyle arada bi konuşuyorduk küslük yoktu. Ama neden bana benimle ciddi dusunmedigini söylemiyordu anlamadım yani 170 boyunda siyah saçlı yeşil gözlü güzel de bir kızım onu hiç aldatmadım yemekte yapıyorum temizlikte ve iyi de bir işim var konusu gelince geçiştiriyordu felan başka birisi olduğunu sanmıyorum neyse gel zaman git zaman ben eski sevgilimle konuşmayı kestim birkaç hafta ve diğer çocukla başka yönden bir şeyler yaşadık ama çok pişman oldum onunla ayrıydım ama ara sıra öyle normal konuşuyorduk çok vicdan azabı çektim ayrıca çocuk gerçekten yatakta kötüydü eski sevgilim mükemmeldi neyse daha sonra twittera bir tweet attım öylr konuyla alakasız eski sevgilim sonra bana cevap verdi mesaj falan attı görüşmek istedi bende kabul ettim görüştük onunlada beraber olduk diğer çocuk bana mesaj atıp duruyo ben eski sevgilimle barışmak istiyorum eski sevgilimde arada yazıyor ama niyetinin ne olduğunu anlamıyorum onu seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama beni kullanmasını istemiyorum ben onunla devam edip daha sonrasından beni ortada bırakmasını istemiyorum eğer böyle olursa diye de diğer çocuğu da bırakmak istemiyorum çünkü aslında onunla çok eğleniyorum beni mutlu ediyo ama güven vermiyor ikisiyle aynı anda konuşmak istemiyorum diğer çocuğunda nasıl biri olduğunu çok bilmiyorum tam bir kumar yani eski sevgilimle açık açık konuşup ciddi düşünmezse bitireceğim eğer düşünüyorsa diğeriyle bitireceğim ama o arada arkadaşlarımız var diye de ne diyeceğimi bilmiyorum kırmak istemiyorum ama ortada bir sorun da yok ne diyeceğim ne yapacağım aklım çok karışık bana biraz yrdımcı olun siz olsanız ne yaprsınız ve konuşmayı kesmeniz gerekse nasıl keserdiniz