Selamlar... Gerçekten çok ciddi ( bana göre ) bir konuda sizlerden fikir almak ve paylaşmak istiyorum...
Evet kısaca anlatmaya çalışayım , önceki konularımdan bildiğiniz gibi pek sosyal bir çift değiliz eşimle. Çok şükür şiddet konusunu aştık. Eşimin evli arkadaşı var yıllardır görüştüğü, hanımı var çocukları var 4 yaşında erkek. Arada sırada görüşürüz bize gelirler genelde biz onlara gideriz. Ama ben 21 yaşındayım eşimin arkadası ve hanımı 30lu yaşlardalar. Şuanda 27 haftalık hamileyim.Evlerimizin arası arabayla 10 dk en fazla. Biz onlara gidince en fazla 2 saat oturur kalkarız. Şimdi gelelim konuya.
- Yaklaşık 3 hafta önce bize aksam oturmasına geldiler. Daha sonra eşim ve arkadaşı alkol almaya markete gittiler geldiler. Yemek yedik çay içtik sonra alkol almaya başladılar eşim ve arkadaşı. Hanımıda bir bardak içti ben içmedim ( gebelikten önce nadiren alırdım bir bardak falan ). Sonra saat geç oldu 1 e yaklaştı adam uyukluyor koltukta... Eşimde bu gece burda kalın falan dedi kaldılar. Film bitti 3 e doğru yattık. Sinirlendim açıkcası eşime de odada söyledim ertesi gün arkadasım ile görüşecektim dısarda zaten 2-3 ayda bir görüşüyordum. O da sen görüş yine ne olacak sanki dedi. Ertesi gün kalktım kahvaltı hazırladım uyuyorlar hala... Neyse seslendik uyandılar falan benim gideceğimi önceki günden biliyorlardı saat oldu öglen 1 hala oturuyolar. Çantamı aldım montumu salona koydum hazırlanıp geldim içerden sonra surat astılar hemen kalkıp gittiler. Eşim bana kızdı. Neyse bu cumartesi yine aksam bize geldiler. Gelrken viski getirmişler içtiler ettiler saat oldu 1 hala oturuyolar e ben hamileyim zaten yorulmuşum... Yemek hazırlamışım etmişim... Çocuk diger odada tv izliyordu o da yataga içecek dökmüş bilgisayarada.. İnsan bi kalkıp bakmaz mı ? çocugum ne yapıyor evi mi dağıtıyor diye... Onları temizledim ettim... Neyse eşim yine demesin mi bizde kalın diye !!!! ŞOKA GİRDİM. SİNİRDEN AĞLAMAMAK İÇİN SIKTIM DİŞLERİMİ. BEN KALIN DEMİYORUM SURAT ASIYORUM NASIL UTANMADAN HALA KALIYORLAR YA? ÜSTELİK ERTESİ GÜN AKRABA GÜNÜMÜZ VAR ORAYA GİDECEKTİM! BİR DE KADIN HİÇ BİRŞEYE YARDIM ETMİYOR BULAŞIK , YEDİKLERİMİZİ HAZIRLAMA TOPARLAMA ÇAY SERVİSİ FALAN... YATTIĞI YATAĞI KAPATMIYOR Kİ HANIMEFENDİ! ODADA SİGARA İÇİLİYOR LEŞ GİBİ DUMAN ALTI OLUYOR... NEYSE O GECEDE BİZDE KALDILAR GECE 4 TE YATTIK BENİM ISRARLARIM ÜZERİNE. EE ADAM UYUYOR KOLTUKTA KADIN KOCASINI ALIP ODAYA GEÇMİYOR DA DAHA HALA TVDE FİLM İZLİYOR. E BENDE ONLARI ODADA BIRAKIP YATMAYA GİDEMİYORUM UYKUSUZLUKTAN ÖLSEMDE! ERTESİ GÜN OLDU HEMEN EVİ TOPARLADIM KAHVALTIYI HAZIRLADIM ETTİM SONRA BEN GİDECEKTİM HALA KALKMIYORLAR... EŞİM DE DEDİ Kİ BEN SENİ GÖTÜREYİM X (KADIN) KAHVALTI BULAŞIKLARINI ATSIN MAKİNAYA DEDİ... ŞOKA GİRDİM HALA GİTMİYOLAR. İYİ DEDİM ARTIK SURATIMI ASTIM. ÇIKTIK GİTTİK YOLDA TARTIŞTIK ONLAR BİZİM EVDEYKEN... SONRA EŞİM BENİ BIRAKTIKTAN SONRA EVE GELMİŞ ONLARDA MEYVE YİYİP KALKIP GİTMİŞLER. EŞİMLE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ. 1-2 KELİME EN FAZLA. BEN ABARTIYOR MUŞUM ÇÜNKÜ HERŞEYİ....
- KUSURA BAKMAYIN EPEY UZUN OLDU AMA İNANIN DAHA ÖZETİYLE ANLATTIĞIM KADARI B .... ŞUNUDA BELİRTEYİM ARTIK ONLARLA GÖRÜŞMEME KARARI ALDIK. EŞİM BANA KIZDI GÖRÜŞMEYELİM O ZAMAN ARTIK DEDİ BENDE LAZIM DEĞİL KİMSE DEDİM...