- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Üst bacağının en kalın yerindenBacakları nerden olcuyorsunuz gerçi benim bacak problemim yok ama olceyim yine de
Aynen90 92 olan arkadaşlar yazmışlar. Ben 3 haneli sayılardan 2 hanelilere inebilsem bana yeter
aynennn yaaa 2 basamağa indigim zaman gobek atacagim :)))90 92 olan arkadaşlar yazmışlar. Ben 3 haneli sayılardan 2 hanelilere inebilsem bana yeter
Canım daha once incelip sikilastiginnda da bu sekilde mi atliyodun teknik biraz zor geldi öyle miBugün 100 er adet bacak hareketi ve ip olmadan 100 adet ip atlar gibi yaptım . Daha önce 1 hafta sabah 300 akşam 300 ip atladım . Birazda Yemeğe dikkat ederek , sıkılaşmış ve incelmiştim ama devam edemedim . Hergün en az 100 adet ip (ipsiz) atlamayı planlıyorum , çok faydaliymiş ve kısa sürede etkisini gösteriyormuş . Umarim bu sekilde de etkisini görürüm .
Ben bu videoda ki gibi atlamaya çalışıyorum .
Tamam ekliyorum tabloyaBacak 55 o zaman
Kız beraber atalım o gobekleriaynennn yaaa 2 basamağa indigim zaman gobek atacagim :)))
sadece esneme hareketleri canim video cok uzun
aynen aynenn hazirandaa karsilikli oynayacaguuuzzz :)))Tamam ekliyorum tabloya
Kız beraber atalım o gobekleri
Canım bacak ölçüsü sigmadi mi tabloya :))
Ben sadece kalça ve bacak ile ilgili olanlarını yaptım valla hepini yapacak zamanım yokkisadece esneme hareketleri canim video cok uzun((
Canım sağa çek tabloyu görürsün bugün yaptın mi egzersizCanım bacak ölçüsü sigmadi mi tabloya :))
İnşallah bugün 75 yapabildim hamlaşmişim iyice yarın 100 yapacam bakalımaynen aynenn hazirandaa karsilikli oynayacaguuuzzz :)))
Canım sağa çek tabloyu görürsün bugün yaptın mi egzersiz
gördüm canim biz koca basenli koca bacaklilarrİnşallah bugün 75 yapabildim hamlaşmişim iyice yarın 100 yapacam bakalım
Ama yaparken nesil yandı basenlerim
Tabi hayatım bensiz olur muEne Hazal sende mi
Ölçülerini ver yazam gülüm
gördüm canim biz koca basenli koca bacaklilarr( amaaaa olacaaak duzeleceeekk :))
yok canım daha yapmadim gec saatlere sarkabiliyor benim.
ohh iyi yapmissin gercekten fena yakıyor
Gel bacum beraber fit olma yolunda ilerleyekTabi hayatım bensiz olur mu
BaSen ayrı canım üst bacak tan ölç en kalın yerdenYagmurun_kizi canım benim kalça 95 baseni tek bacak diye mi ölçecez anlamadım
Ay hadi iniallahGel bacum beraber fit olma yolunda ilerleyek