Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kizlar diyet yapicakmisiniz?ben yapmayi dusunuyorum.spor olarakda daha ne yapiyim karar veremedim

tamam canım cok tesekkur ederim :))
sen neler yapıyorsun ne durumdasin
Rica ederim canim ne demek.Ben kilo aldim fakat dogumdan sonra oldu,yeni sayilir yani.Hamilelikte almadığım kiloyu evde oturmaktan aldım malesefki ama çok değil 8 kilo :) ripped'a başlayacağım indirebilecegim bir yer ariyorum.Hatta sana teklif edecektim beraber başlayalım diye :) arkasindanda killer abs...sürekli online izlemek zor olabiliyor,donuyor vs.O yüzden indirmek istiyorum..Ayrıca cesaretimi toplayamadim henüz gıda takviyesi almayı bekliyorum aciktirmayacak birşeyler olması gerekiyor malum saliverince iştah yerinde oluyor

Böyle kalabalık olunca insan motive oluyor.Benim yaptığım donemdede beraber basladigimiz,yada baska programlar yapan arkadaslar vardi.Diyet grubumuz vardi bi süre :)) kaçamak yapanlar falan yazıyordu güzeldi :)

Canım beraber yapmayi cok cok isterdim ama en fazla 1 hafta yapabilcem o yüzden cok üzüluyorum.. cunku simdi tatilim evdeyim ama okulum baslayinca yapacak ortamim olmayacak (

Canım beraber yapmayi cok cok isterdim ama en fazla 1 hafta yapabilcem o yüzden cok üzüluyorum.. cunku simdi tatilim evdeyim ama okulum baslayinca yapacak ortamim olmayacak (
1 hafta yapman etki etmezki en az 1 ay yapman gerekir.Üniversiteye gidiyorsun sanırım.Akşamlarında yapabilirsin

1 hafta yapman etki etmezki en az 1 ay yapman gerekir.Üniversiteye gidiyorsun sanırım.Akşamlarında yapabilirsin
aynen etki etmez Biliyorum canim en azindan nedir ne degildir onu ogrenirim yurttA olduğum icin malesef hic fırsatım yok (

planlarim tatli yememek
yürüyüş yapmak ve burdaki basen hareketini yapmak.

belki spor salonuna da yazilirim.

ama azimliyim ne olursa olsun elimden geleni yapcam incelecek bu bacaklar

Canım y
a bu ripped dediginiz nedir merak ettim

Anladım canim haklısın.Diyetle beraber yaparsan 1-1bucuk cm inceltir diye dusunuyorum

Bugün 100 er adet bacak hareketi ve ip olmadan 100 adet ip atlar gibi yaptım . Daha önce 1 hafta sabah 300 akşam 300 ip atladım . Birazda Yemeğe dikkat ederek , sıkılaşmış ve incelmiştim ama devam edemedim . Hergün en az 100 adet ip (ipsiz) atlamayı planlıyorum , çok faydaliymiş ve kısa sürede etkisini gösteriyormuş . Umarim bu sekilde de etkisini görürüm .
Ben bu videoda ki gibi atlamaya çalışıyorum .

Günaydın kızlar nihayet gelebildim. Tam forma girme karari almisken kayinvalidemin evinde daha beter kilo aldım kadın çok zayıflamışsın diyip diyip yediriyo yediklerimin direkt basenlere gittiginin farkında değil tabi ona gore çok zayıfım bisey de diyemiyorum guceniyo.bir ara çaktırmadan kussammi diye bile düşündüm.surekli hamur isleri etler pilavlarişin kötü yanı 2 hafta daha gidicez napicam bilmiyorum
Neyse ölçülerimi aldım
Kalça 102
Basen 103.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…