- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Jillian michaels ripped in 30 week 1 yazarsan çıkıyor canim.37 dakika olan.canim ripped in 30 youtubeda yok moralim bozuldu nerden bulabilirim(
tamam canım cok tesekkur ederim :))Jillian michaels ripped in 30 week 1 yazarsan çıkıyor canim.37 dakika olan.
Toplam 4 level,her level 1 hafta yapiliyor
canim ben yarindan itibaren yediklerime dikkat edicem tatliyi kesicem insallah yaza bomba gibi girelimmm :)Kizlar diyet yapicakmisiniz?ben yapmayi dusunuyorum.spor olarakda daha ne yapiyim karar veremedim
Evet haklisin.dikkat etmek lazim.yuruyusu ben mart gibi yapicam.havalar isinsin.evde zumba filan dusunuyorum o zamana kadar.canim ben yarindan itibaren yediklerime dikkat edicem tatliyi kesicem insallah yaza bomba gibi girelimmm :)
bence yürüyüş mutlaka yapalım
Rica ederim canim ne demek.Ben kilo aldim fakat dogumdan sonra oldu,yeni sayilir yani.Hamilelikte almadığım kiloyu evde oturmaktan aldım malesefki ama çok değil 8 kilo :) ripped'a başlayacağım indirebilecegim bir yer ariyorum.Hatta sana teklif edecektim beraber başlayalım diye :) arkasindanda killer abs...sürekli online izlemek zor olabiliyor,donuyor vs.O yüzden indirmek istiyorum..Ayrıca cesaretimi toplayamadim henüz gıda takviyesi almayı bekliyorumtamam canım cok tesekkur ederim :))
sen neler yapıyorsun ne durumdasin
Canım beraber yapmayi cok cok isterdim ama en fazla 1 hafta yapabilcem o yüzden cok üzüluyorum.. cunku simdi tatilim evdeyim ama okulum baslayinca yapacak ortamim olmayacakRica ederim canim ne demek.Ben kilo aldim fakat dogumdan sonra oldu,yeni sayilir yani.Hamilelikte almadığım kiloyu evde oturmaktan aldım malesefki ama çok değil 8 kilo :) ripped'a başlayacağım indirebilecegim bir yer ariyorum.Hatta sana teklif edecektim beraber başlayalım diye :) arkasindanda killer abs...sürekli online izlemek zor olabiliyor,donuyor vs.O yüzden indirmek istiyorum..Ayrıca cesaretimi toplayamadim henüz gıda takviyesi almayı bekliyorumaciktirmayacak birşeyler olması gerekiyor malum saliverince iştah yerinde oluyor
:)) tatlım benim ölçüler kalça 102 basen 95 bacak 56 inşallah incelcezolculerin neydi senin?
planlar süper uygulayabilirsen acayip inceleceksin insallah.
keske yer olsa hep yapabilsem callanetics
Inşallah canimm yaza kadar güzel bacaklarimiz olacak :)):)) tatlım benim ölçüler kalça 102 basen 95 bacak 56 inşallah incelcez
1 hafta yapman etki etmezkiCanım beraber yapmayi cok cok isterdim ama en fazla 1 hafta yapabilcem o yüzden cok üzüluyorum.. cunku simdi tatilim evdeyim ama okulum baslayinca yapacak ortamim olmayacak(
aynen etki etmez Biliyorum canim en azindan nedir ne degildir onu ogrenirim yurttA olduğum icin malesef hic fırsatım yok1 hafta yapman etki etmezkien az 1 ay yapman gerekir.Üniversiteye gidiyorsun sanırım.Akşamlarında yapabilirsin
a bu ripped dediginiz nedir merak ettimaynen etki etmez Biliyorum canim en azindan nedir ne degildir onu ogrenirim yurttA olduğum icin malesef hic fırsatım yok(
planlarim tatli yememek
yürüyüş yapmak ve burdaki basen hareketini yapmak.
belki spor salonuna da yazilirim.
ama azimliyim ne olursa olsun elimden geleni yapcam incelecek bu bacaklar
canim jillianin bir programiymis en çok basenlerden inceltiyormus yeni ogrendim ben de ama ayni zamanda cok da zor sanırımCanım y
a bu ripped dediginiz nedir merak ettim
Anladım canim haklısın.Diyetle beraber yaparsan 1-1bucuk cm inceltir diye dusunuyorumaynen etki etmez Biliyorum canim en azindan nedir ne degildir onu ogrenirim yurttA olduğum icin malesef hic fırsatım yok(
planlarim tatli yememek
yürüyüş yapmak ve burdaki basen hareketini yapmak.
belki spor salonuna da yazilirim.
ama azimliyim ne olursa olsun elimden geleni yapcam incelecek bu bacaklar