Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Ben burayı tamamen unutmuşum ya şimdide misafirim var kızlar eğer ölebilirsem gece ölçeyim olmazsa yarın ölçeyim inşallah

Şuan yan yatıp bacak kaldırma hareketini yapıyorum 100 bir bacak yaptım şimdi diğer tarafı yapıcam ilk gün için 100 yeter sanırım zorlaniyorum alistikca arttiricam

Canım daha once incelip sikilastiginnda da bu sekilde mi atliyodun teknik biraz zor geldi öyle mi
İlk 2-3 gün normal atlama yaptım sonra nette videoyu görünce bu şekilde atlamaya çalıştım hep . Teknik baştan zor geliyor ama biraz öğrenince normal atlamanın yarısı kadar yoruluyor insan .
Yoruldukça 10 saniyelik molalar vererek 300 tamamlıyordum .
O zamanlar iple yapıyordum iki günden beri ip olmadan ve hiç zorlanmadan 100 atlıyorum . Tabii öncesinde 1 dakika ısınma hareketi yapmakta fayda var .

İp atlamak tüm vücudu aynı anda çalıştırmış . Aslında tam benim istediğim gibi bacak inceltmede de çok etkiliymiş ama ben bir sebepten dolayı cok atlıyamıyorum . Şimdi hazır bacak hareketi yapıyorken , bir de boyle denemek istedim belki yine de etkili olur diye .

Ben burayı tamamen unutmuşum ya şimdide misafirim var kızlar eğer ölebilirsem gece ölçeyim olmazsa yarın ölçeyim inşallah
Kız kaç kere etiketledim seni nasıl unutursun Yoksam memnun musun basenlerinden
bakin basenlerimiz bize kendini unutturuyor mu hep ordalaaarr :))) bekliyoruzz canimmm
Yok olasicalar

Selam kizlar . DeryaLi nicki deyismissin.kizlarim kreste evleri toladim.birazdan almaya gidicem.bu gun daha yapamadım.aksam yapicam in SA Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…