- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Tamam Can'ım iki bacagımı ayrı ayrı mı ölçüm birleşip miBaSen ayrı canım üst bacak tan ölç en kalın yerden
Canim üst bacagimi ayri ayri degilde birlestirip olctum 92 çıktıBaSen ayrı canım üst bacak tan ölç en kalın yerden
Canımcım baseni ni ayrı ölç birde tek ayağının üst bacak bölgesini ölç orayı da inceltme ye çalışacağız yaCanim üst bacagimi ayri ayri degilde birlestirip olctum 92 çıktı
Birazdan gene olccem kesin bi yanlışlık yapmisimdir
Bakalim biraz bunu yapalım sonra onada gecerizAy hadi iniallah
Ben squat yapmıştım bak oda etkili Can'ım benim bacakları inceltti ama popo aynı kaldı sadce biraz daha sıkı oldu
bakin basenlerimiz bize kendini unutturuyor mu hep ordalaaarr :))) bekliyoruzz canimmmBen burayı tamamen unutmuşum ya şimdide misafirim var kızlar eğer ölebilirsem gece ölçeyim olmazsa yarın ölçeyim inşallah
İlk 2-3 gün normal atlama yaptım sonra nette videoyu görünce bu şekilde atlamaya çalıştım hep . Teknik baştan zor geliyor ama biraz öğrenince normal atlamanın yarısı kadar yoruluyor insan .Canım daha once incelip sikilastiginnda da bu sekilde mi atliyodun teknik biraz zor geldi öyle mi
Kız kaç kere etiketledim seni nasıl unutursun Yoksam memnun musun basenlerindenBen burayı tamamen unutmuşum ya şimdide misafirim var kızlar eğer ölebilirsem gece ölçeyim olmazsa yarın ölçeyim inşallah
Yok olasicalarbakin basenlerimiz bize kendini unutturuyor mu hep ordalaaarr :))) bekliyoruzz canimmm
Bende 75 yapabildim inşallah yarın 100 yapcam yaza kadar incelelim birazŞuan yan yatıp bacak kaldırma hareketini yapıyorum 100 bir bacak yaptım şimdi diğer tarafı yapıcam ilk gün için 100 yeter sanırım zorlaniyorum alistikca arttiricam
A slm canım. Evet nick değişikliği oldu.Selam kizlar . DeryaLi nicki deyismissin.kizlarim kreste evleri toladim.birazdan almaya gidicem.bu gun daha yapamadım.aksam yapicam in SA Allah
Canim üst bacak 59BaSen ayrı canım üst bacak tan ölç en kalın yerden
Allah seni emiCanim üst bacak 59ölçtüm
Ama sanki iki bacagim esit değil gibi yada bana mi öyle geldi
Oks canımcım ama daha fazla yapmak gerekBu arada bacak açıp kapatmayi 30 30 yaptım canim:)
:))))Allah seni eminasıl eşit olmaz ya
Ust bacak 59
Basen
Kalça
Kac
Kız senin fazlalıģin yok ki:))))
Kalça 95 şekerim
Basen 92