- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.841
evet daha iyi duruyor ama az bişey sıkı olursa pörtlüyor yanlardan. zamanla da simit oluşuyor işte. bende öyle olduğunu tahmin ediyorum. eskiden bu kadar değildi çünkü.Videolara bakıcam aksam daha geniş zamanda .
Düşük bel pantolondan mı ? ilk kez duydum ama onlara alışınca yüksek bel hiç giyilesi gelmiyor hem daha güzel duruyor .
Senin mesajından sonra nette biraz bakındım . Herkes öyle diyo , zamanla bel bölgesinde çöküntü , kalınlaşma ve simitlerin oluşumu gibi şikayetler yazmışlar .evet daha iyi duruyor ama az bişey sıkı olursa pörtlüyor yanlardan. zamanla da simit oluşuyor işte. bende öyle olduğunu tahmin ediyorum. eskiden bu kadar değildi çünkü.
Evet yaa maalesef. simitten de basenden de çok sıkıldımSenin mesajından sonra nette biraz bakındım . Herkes öyle diyo , zamanla bel bölgesinde çöküntü , kalınlaşma ve simitlerin oluşumu gibi şikayetler yazmışlar .
Herşey bizim aleyhimize bu nasıl iş ya , diyelim ki sporla hallettik ama kıyafetlerimizle bir yandan bozuyoruz . Hangi birini giymeyelimEvet yaa maalesef. simitten de basenden de çok sıkıldım
Kız sabahları Üşüyorum ben ısınmadi daha Bizim buralarHavalar ısındı ya artık hareketleri yapınca terliyorum .
Burda akşamları serin oluyor , gündüzler sıcak . Oralarda sıcaktır diye düşünüyordumKız sabahları Üşüyorum ben ısınmadi daha Bizim buralar
Azcık bu tarafa da gönder güneşten
150 sağ 150 sol 150 iç bacak yaptım 20 dakikam girti, matu de 20 dk sürüyor... Ben hergün yaklaşık 1 saati nasıl ayıracağımArA vermeden yapın kalça basen bir güzel yanıyor ki
Bir bacak hemen hemen 5 dkmı alıyor
Benim baldırlarım çok ağrıyor, 10 dk dır uzanıyorum hala sızlıyor... İç bacak hareketini bile yattığım yerden yastık koyup bacaklarımın arasına yaptım, mantık aynı işe yara umarım... Hem 500 tane 7 dakika ne demek ya, nasıl bi hız maşallahCanım ben 45 derece kaldırip hızlı hızlı yapıyorum. Kalça ve basenler yanıyor ama ben hala devam ediyorum yapmaya
300 tek bacak
yaptım bugün şükür, 1,5 saat oldu yapalı hala kendime gelemedim, 300 makas 150 iç bacak yapabildim ... Mary yapacak halim yok şimdilik
İlk günler bacak , kalça ağrısı çekmen çok normal , kasları çalıştırıp yoruyorsun . Hepimiz yaşadık bunları , zaman zaman hala yaşıyoruz . Böyle devam et bir sure sonra alışır vücut , alıştıkça ağrıların azalacak , kademe kademe arttırmanı öneririm . Mari nin de faydasına çok inanıyorum , bir hafta kendime gelememiştim ben .yaptım bugün şükür, 1,5 saat oldu yapalı hala kendime gelemedim, 300 makas 150 iç bacak yapabildim ... Mary yapacak halim yok şimdilik( iyi geceler
Kızlar iyi geceler sizi takip ediyorum malesef benim kalçalar çok kötü 42 44 beden pantolon gi yiyorum üst te ise hiç birşey yok esimin sürekli kalcani kapat demesinden uzun giy demesin den çok sıkıldım o yüzden hırka alıyorum sürekli ve kuveyt gibi çöl sıcak bir yerde ama uzun zamndir uğraşıyorum basenden sadece 4 cm incelebildim hala çok kötü duruyor 38 39 beden giymek istiyorum.20 nisan da tekrar yurt dışına cikicaz 1 hafta dönüşte sizinle olmak ve basen lerden kurtulmak istiyorum isterseniz şimdiden ölçülerimi vereyimİlk günler bacak , kalça ağrısı çekmen çok normal , kasları çalıştırıp yoruyorsun . Hepimiz yaşadık bunları , zaman zaman hala yaşıyoruz . Böyle devam et bir sure sonra alışır vücut , alıştıkça ağrıların azalacak , kademe kademe arttırmanı öneririm . Mari nin de faydasına çok inanıyorum , bir hafta kendime gelememiştim ben .
Bunca Zaman kendi kendi gitmediler mecbur acı çekerekte olsa sonuça ulasicaz . Yorulduğunda , bunaldiginda ölçüm günü alacağın güzel sonuçları düşün , zorla kendini . Ben öyle yapıyorum .
Kıyafetlerimizi , pörtleyen fazlalıklar olmadan giymek en güzel hediyemiz olacak inşallah .
Bu arada listeye tek bacak sayımızı yazıyoruz , senin 150 sanırım .
Dönünce gel konuya günlük yaptıklarını bizler gibi yaz istersen ,böylece daha motive fazla olursun . Zamanla , hırsla , azimle hep beraber kurtulacaz inşallah .Kızlar iyi geceler sizi takip ediyorum malesef benim kalçalar çok kötü 42 44 beden pantolon gi yiyorum üst te ise hiç birşey yok esimin sürekli kalcani kapat demesinden uzun giy demesin den çok sıkıldım o yüzden hırka alıyorum sürekli ve kuveyt gibi çöl sıcak bir yerde ama uzun zamndir uğraşıyorum basenden sadece 4 cm incelebildim hala çok kötü duruyor 38 39 beden giymek istiyorum.20 nisan da tekrar yurt dışına cikicaz 1 hafta dönüşte sizinle olmak ve basen lerden kurtulmak istiyorum isterseniz şimdiden ölçülerimi vereyim
70.9 kg 1.72 boy kalça =109 üst bacak =64 göbek =90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?