Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

AAa evet eee kucakta bebekle anca bu kadar oluyor canım ya
Düzelttim ama :))

Hoş geldin.

Peki 2 aydır her gün düzenli yapıyor muydunuz.
Hoşbuldum.. Evet haftada en az 2 gün en fazla 3-4 gün düzenli yaptım ve devam ediyorum. spor salonuna gidiyorum yürüyüş bisiklet vs derken burdakı hareketlerin çoğunu burda görmeden önce de yapıyordum hala da yapıyorum.toparlanma oldu ama inceldiğimi zannetmiyorum.yine de mezurayla bu haftasonu yenıden bakmayı düşünüyorum sanırım metabolizma bünye farkı.. belki uzun bır zaman sonra görürüm etkisini..

AAa evet eee kucakta bebekle anca bu kadar oluyor canım ya
Düzelttim ama :))
Öptüm kuzuyu.
Benim kuzu bayağı ayaklandı. Artık yürüme çalışmaları yapıyor. Hastayız ve iki gecedir uyumuyoruz pek.
Cenabı Hak, tüm ana kuzularını her türlü kötülük, hastalık ve belalardan korusun inşaAllah.
Özellikler kendimiz için ve sonra da yavrusu olanlar yavruları için daha güzel ve daha fit olsun.
Mutlu anne, mutlu bebek demek..

Biz hergün düzenli yapmaya çalışıyoruz hareketleri ayda 1 yada 2 aksama oluyor en fazla.

Siz de baya yogun yapıyor muşsunuz incelme olmaması enteresan dediğiniz gibi bünye meselesi de olabilir.

Yine moral bozmayın devam edin yapma elbet bir faydası olur

Benimkinde daha yürüme çabaları yok emekleyerek yapıyor. Yapacağını. Geçmiş olsun canım valla bizim ki de hasta dün gece öksüre öksüre uyandı uzun bir sürede uyumadi salgın var ortalarda tam hastalık havası dışarısı.

Güzel duaların için teşekkür canım
Amin.

Günaydınlar..

Basen 96
Kalça 96
Bacak 56

Ama göbek olduğu gibi duruyor yaa..
Süpersiniz arkadaşlar.
İşlerimin yoğunluğundan 3-4 gündür maalesef yapamadım. Bu gün tekrar başlıyorum.

Çok iyisin tebrik ederim , vücudun çözülmeye müsait demek ki . Biraz daha zorlasan daha çok incelme olabilir gibi gösteriyor .

Evet haklısınız..Bırakmadan devam etmek en ıyısı.. bır de aynı hareketlerın sureklı yapıldıkca vucudun artık alıştığı için tepkı vermeyebılecegını okumuştum bi yerde.. onun da etkısı olabılır belkı..araya farklı hareketler koyup yapmayı dusunuyorum sonra yıne aynı duzenden devam etmeyı..bakalım bu sekılde ıse yarayacak mı ?

Benim ki kum saatinden ziyade kaşık gibi hatta kepçe
Kocalar öyle hem ye derler hem de şaka yollu aldığın kiloları söylerler.
Bel için tiffany rothe diye bi hatun var onun egzersizi çok iyi özellikle simit bölgesi için. Onu ekleyebilirsin yaptıklarına.

Evet bunu ben de duymuştum. Hareketleri belli bir zaman sonra değiştirmek ya da sayı olarak arttırmak lazım. Farklı egzersiz programlarını denemeyi seviyorum ben. Hem böylelikle yaptıkça hangisinin senin için en iyisi olduğuna karar verebiliyorsun.

Senin bel ölçüm iyi bence incesin . Simit ve göbek fazlalığın var mı ?

İyi bari göbek yokmuş bende ikisinden de var Hangi birini eritecegimi sasırdım
Ben şu an önceliği basenlere verdim. Basen gitsin de hele eklediğim videoları incele istersen canım. İlk video simit için. Onu yapınca yanlarının yandığını çok iyi hissediyorsun. Düşük bel pantolon giymemek lazım hep ondan oluyor simitler. Bir de ben bel korsesi aldım. Onu takıcam belki şekil zamanla düzelir.

Videolara bakıcam aksam daha geniş zamanda .
Düşük bel pantolondan mı ? ilk kez duydum ama onlara alışınca yüksek bel hiç giyilesi gelmiyor hem daha güzel duruyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…