- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.821
AAa evet eee kucakta bebekle anca bu kadar oluyor canım yaAyy bacağı yanlış mı ölçtüm acaba?? Evden ölçtüm çıktım. Basen ve kalçadanın 96lolduğuna eminim.
Canım 58 de olabilir yaa. Tabloya 57 diye girmişsin.
Neyse Allah söyletti inşallah 56 yada 57 yiı diyeyim.
Hoşbuldum.. Evet haftada en az 2 gün en fazla 3-4 gün düzenli yaptım ve devam ediyorum. spor salonuna gidiyorum yürüyüş bisiklet vs derken burdakı hareketlerin çoğunu burda görmeden önce de yapıyordum hala da yapıyorum.toparlanma oldu ama inceldiğimi zannetmiyorum.yine de mezurayla bu haftasonu yenıden bakmayı düşünüyorumHoş geldin.
Peki 2 aydır her gün düzenli yapıyor muydunuz.
Öptüm kuzuyu.AAa evet eee kucakta bebekle anca bu kadar oluyor canım ya
Düzelttim ama :))
Biz hergün düzenli yapmaya çalışıyoruz hareketleri ayda 1 yada 2 aksama oluyor en fazla.Hoşbuldum.. Evet haftada en az 2 gün en fazla 3-4 gün düzenli yaptım ve devam ediyorum. spor salonuna gidiyorum yürüyüş bisiklet vs derken burdakı hareketlerin çoğunu burda görmeden önce de yapıyordum hala da yapıyorum.toparlanma oldu ama inceldiğimi zannetmiyorum.yine de mezurayla bu haftasonu yenıden bakmayı düşünüyorumsanırım metabolizma bünye farkı.. belki uzun bır zaman sonra görürüm etkisini..
Öptüm kuzuyu.
Benim kuzu bayağı ayaklandı. Artık yürüme çalışmaları yapıyor. Hastayız ve iki gecedir uyumuyoruz pek.
Cenabı Hak, tüm ana kuzularını her türlü kötülük, hastalık ve belalardan korusun inşaAllah.
Özellikler kendimiz için ve sonra da yavrusu olanlar yavruları için daha güzel ve daha fit olsun.
Mutlu anne, mutlu bebek demek..
Günaydınlar..
Basen 96
Kalça 96
Bacak 56
Ama göbek olduğu gibi duruyor yaa..
Süpersiniz arkadaşlar.
İşlerimin yoğunluğundan 3-4 gündür maalesef yapamadım. Bu gün tekrar başlıyorum.
Evet haklısınız..Bırakmadan devam etmek en ıyısı.. bır de aynı hareketlerın sureklı yapıldıkca vucudun artık alıştığı için tepkı vermeyebılecegını okumuştum bi yerde.. onun da etkısı olabılır belkı..araya farklı hareketler koyup yapmayı dusunuyorum sonra yıne aynı duzenden devam etmeyı..bakalım bu sekılde ıse yarayacak mı ?Biz hergün düzenli yapmaya çalışıyoruz hareketleri ayda 1 yada 2 aksama oluyor en fazla.
Siz de baya yogun yapıyor muşsunuz incelme olmaması enteresan dediğiniz gibi bünye meselesi de olabilir.
Yine moral bozmayın devam edin yapma elbet bir faydası olur
Benim ki kum saatinden ziyade kaşık gibi hatta kepçeBel inceliği iyidir ya. Kum saati gibi durur hatun kişi.
Bende güya kür yapıyordum. Sekteye uğrayıp, hamur işi yedim. Ay bu kocam yok mu dayıyor hamur işini.(ismini vermeyeyim) Hem göbeğimden şikayetçi hem de "yee hatun, tombul hatun severim "dedi adam.
İnce bel bende istereeemmm.
Evet bunu ben de duymuştum. Hareketleri belli bir zaman sonra değiştirmek ya da sayı olarak arttırmak lazım. Farklı egzersiz programlarını denemeyi seviyorum ben. Hem böylelikle yaptıkça hangisinin senin için en iyisi olduğuna karar verebiliyorsun.Evet haklısınız..Bırakmadan devam etmek en ıyısı.. bır de aynı hareketlerın sureklı yapıldıkca vucudun artık alıştığı için tepkı vermeyebılecegını okumuştum bi yerde.. onun da etkısı olabılır belkı..araya farklı hareketler koyup yapmayı dusunuyorum sonra yıne aynı duzenden devam etmeyı..bakalım bu sekılde ıse yarayacak mı ?
Yagmurun_kizi 500 makas+ 300 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns &thigh + 20 köprü
TanGO
Ni5AN karışık program + tiffany rothe workout 15 dk + 100 ip atlama
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz
D deniz2035
sdktm
Senin bel ölçüm iyi bence incesin . Simit ve göbek fazlalığın var mı ?Benim ki kum saatinden ziyade kaşık gibi hatta kepçe
Kocalar öyle hem ye derler hem de şaka yollu aldığın kiloları söylerler.
Bel için tiffany rothe diye bi hatun var onun egzersizi çok iyi özellikle simit bölgesi için. Onu ekleyebilirsin yaptıklarına.
Evet bunu ben de duymuştum. Hareketleri belli bir zaman sonra değiştirmek ya da sayı olarak arttırmak lazım. Farklı egzersiz programlarını denemeyi seviyorum ben. Hem böylelikle yaptıkça hangisinin senin için en iyisi olduğuna karar verebiliyorsun.
tiffany rothe workout 15 nasıl bir video ben bukamadım
Belim iyi gibi aslında göbek yok ama simit var biraz maalesef.Senin bel ölçüm iyi bence incesin . Simit ve göbek fazlalığın var mı ?
İyi bari göbek yokmuş bende ikisinden de varBelim iyi gibi aslında göbek yok ama simit var biraz maalesef.
Ben şu an önceliği basenlere verdim. Basen gitsin de heleİyi bari göbek yokmuş bende ikisinden de varHangi birini eritecegimi sasırdım
Videolara bakıcam aksam daha geniş zamanda .Ben şu an önceliği basenlere verdim. Basen gitsin de heleeklediğim videoları incele istersen canım. İlk video simit için. Onu yapınca yanlarının yandığını çok iyi hissediyorsun. Düşük bel pantolon giymemek lazım hep ondan oluyor simitler. Bir de ben bel korsesi aldım. Onu takıcam belki şekil zamanla düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?