• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Screenshot_2016-04-17-00-30-35.png

Safir Taht Safir Taht
C cranial

750 yaptım :))

Şoklardayim canım maşallah :KK9:ben mari nin videosunda ki gibi yapıyorum yine de 2 dk fark çok fazla . :KK43: Yavaş yapıyorum demek ki hızlanmam gerek :mad: Birgün de senin yaptığın tarzda yapıcam bir de öyle karşılaştırayım .
Mari de ki yavaş ben hızlı hızlı kaldırıp indiriyorum üstteki bacağımi bir de çok kaldiriyorum yukarıya 45 derecelik açı kadar kaldiriyorum sadece

Mari de ki yavaş ben hızlı hızlı kaldırıp indiriyorum üstteki bacağımi bir de çok kaldiriyorum yukarıya 45 derecelik açı kadar kaldiriyorum sadece
Ben mari de galiba 3. hareket onu yapiyorum . Bacagi kirmadan duz sekilde kaldirabilecegim kadar yukari kaldirip indiriyorum . Sen bayagi hizlisin canim :KK6::KK66:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 500 makas+ 300 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht
TanGO TanGO
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz Hannaz
D deniz2035
sdktm sdktm

biliyorum egzersizleri yapmaya üşeniyorsunuz ama sirkelenin ve başlayın yapmaya 1 ay sonra mezuradaki değişimi görmenin zevki harika.
Hem havalar da ısındı istediğimız gibi giyinmek Bizim elimizde haydi bayanlar..

1 ay sonra doğum günüm (hatta 29 gün kalmış ) kendime incelmeyi hediye edeceğim

Back