Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Belim en ince yeri 68 cm. Basenime göre baya bi ince kalıyor Ah o boğazı tutsak zaten basen falan kalmayacak da işte.

arkadaşlar yeni ölçüler nerde yazıyor
bırakmamaya karar verdim
kendimi zorlayacağım, yaz geliyor tommik tommik dolaşamam
ben de en son halimi yazayım birazdan

Hoş geldin

Kızlar cumartesi pazar yapamadım Yatılı misafirim vardı bu hafta sonu. Ev dopdolu olunca bırakın spor yapmayı oturamadım bile işlerden. Yarın güzel bi yakarım kalçayı artık.

Yagmurun_kizi 500 makas+ 300 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareketler
C cranial 50 squat + 30 lunge +40 jumping jack + 100 basen
Safir Taht
TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz
D deniz2035
sdktm 5dk ısınma amaçlı leslie+30 dk plates+tibet

biliyorum egzersizleri yapmaya üşeniyorsunuz ama sirkelenin ve başlayın yapmaya 1 ay sonra mezuradaki değişimi görmenin zevki harika.
Hem havalar da ısındı istediğimız gibi giyinmek Bizim elimizde haydi bayanlar..

Kızlar cumartesi pazar yapamadım Yatılı misafirim vardı bu hafta sonu. Ev dopdolu olunca bırakın spor yapmayı oturamadım bile işlerden. Yarın güzel bi yakarım kalçayı artık.

Yarın sıkı bir egzersiz yapman lazım 2 günü telafi etmek için :))

Belim en ince yeri 68 cm. Basenime göre baya bi ince kalıyor Ah o boğazı tutsak zaten basen falan kalmayacak da işte.
Hoş geldin
Bel inceliği iyidir ya. Kum saati gibi durur hatun kişi.
Bende güya kür yapıyordum. Sekteye uğrayıp, hamur işi yedim. Ay bu kocam yok mu dayıyor hamur işini.(ismini vermeyeyim) Hem göbeğimden şikayetçi hem de "yee hatun, tombul hatun severim "dedi adam.
İnce bel bende istereeemmm.

Günaydınlar..

Basen 96
Kalça 96
Bacak 56

Ama göbek olduğu gibi duruyor yaa..
Süpersiniz arkadaşlar.
İşlerimin yoğunluğundan 3-4 gündür maalesef yapamadım. Bu gün tekrar başlıyorum.
Harikasın canım
tebrik ederim seni

Basenle kalça da 1.5 cm incelme bacakta 2.5 cm incelme olmuş sonuçlar harika

Harikasın canım
tebrik ederim seni

Basenle kalça da 1.5 cm incelme bacakta 2.5 cm incelme olmuş sonuçlar harika
Ayy bacağı yanlış mı ölçtüm acaba?? Evden ölçtüm çıktım. Basen ve kalçadanın 96lolduğuna eminim.
Canım 58 de olabilir yaa. Tabloya 57 diye girmişsin.
Neyse Allah söyletti inşallah 56 yada 57 yiı diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…