- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.801
selamlar canlarim 50 squat 30 lunge 40 jumping jack 100 basenYagmurun_kizi 500 makas+ 300 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz
D deniz2035
sdktm
biliyorum egzersizleri yapmaya üşeniyorsunuz ama sirkelenin ve başlayın yapmaya 1 ay sonra mezuradaki değişimi görmenin zevki harika.
Hem havalar da ısındı istediğimız gibi giyinmek Bizim elimizde haydi bayanlar..
Belim en ince yeri 68 cm. Basenime göre baya bi ince kalıyorSüper vermişsin tebriklerBelin ince mi senin keşke benim de belde de gitse ama yok aynı . İyice konsantre olup diyete de başlamalıyım daha hızlı çözülme olsun diye . Boğazı tutmayı bir başarabilsem
arkadaşlar yeni ölçüler nerde yazıyor
bırakmamaya karar verdim
kendimi zorlayacağım, yaz geliyor tommik tommik dolaşamam
ben de en son halimi yazayım birazdan
1 ay sonra doğum günüm (hatta 29 gün kalmış ) kendime incelmeyi hediye edeceğim
Hemen hemen hepimiz aynı durumdayız canım. Yaza erir şu basenler de vücudumuz biraz şekile girer bariBelim en ince yeri 68 cm. Basenime göre baya bi ince kalıyorAh o boğazı tutsak zaten basen falan kalmayacak da işte.
Hoş geldin
Kızlar cumartesi pazar yapamadımYatılı misafirim vardı bu hafta sonu. Ev dopdolu olunca bırakın spor yapmayı oturamadım bile işlerden. Yarın güzel bi yakarım kalçayı artık.
Evet canım. Sayıları biraz artırırım yarın. Bir de ip atlamaya başlamayı düşünüyorum. Yağ yakımı için iyi olacağını düşünüyorum.Yarın sıkı bir egzersiz yapman lazım 2 günü telafi etmek için :))
Evet canım. Sayıları biraz artırırım yarın. Bir de ip atlamaya başlamayı düşünüyorum. Yağ yakımı için iyi olacağını düşünüyorum.
Hoş geldin.ben de geldim aranıza2 aydır spor ve egzersızler yapıyorum bı gıdım gıtmedı basenden
Maşaallah. Ben bu kadar sürede 100 tane yapıyorum.
Bana göre sende iyisin.300 tek bacak
Bel inceliği iyidir ya. Kum saati gibi durur hatun kişi.Belim en ince yeri 68 cm. Basenime göre baya bi ince kalıyorAh o boğazı tutsak zaten basen falan kalmayacak da işte.
Hoş geldin
Harikasın canımGünaydınlar..
Basen 96
Kalça 96
Bacak 56
Ama göbek olduğu gibi duruyor yaa..
Süpersiniz arkadaşlar.
İşlerimin yoğunluğundan 3-4 gündür maalesef yapamadım. Bu gün tekrar başlıyorum.
Maşaallah. Ben bu kadar sürede 100 tane yapıyorum.
Bana göre sende iyisin.
Anaaamm dimek ki ben kendime hiç zorlamıyom. Çok nazlıyım çookkk.
Ayy bacağı yanlış mı ölçtüm acaba?? Evden ölçtüm çıktım. Basen ve kalçadanın 96lolduğuna eminim.Harikasın canım
tebrik ederim seni
Basenle kalça da 1.5 cm incelme bacakta 2.5 cm incelme olmuş sonuçlar harika
Doğru diyosun.Hızlı yapın ki azıcık ise yarasın yoksa yavaş yavaş yapınca gider mi oradaki kalıp kalıp yağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?