- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.781
Canım ara vermeden yaptim 100 tane oldu anca. bacagi 90 derece kirip tam indirip kaldiriyorsun degil miArA vermeden yapın kalça basen bir güzel yanıyor ki
Bir bacak hemen hemen 5 dkmı alıyor
Canım ben 45 derece kaldırip hızlı hızlı yapıyorum. Kalça ve basenler yanıyor ama ben hala devam ediyorum yapmayaCanım ara vermeden yaptim 100 tane oldu anca. bacagi 90 derece kirip tam indirip kaldiriyorsun degil mi
Şoklardayim canım maşallah
45 derece kirip mi kaldirip mi canim anlamadim.Canım ben 45 derece kaldırip hızlı hızlı yapıyorum. Kalça ve basenler yanıyor ama ben hala devam ediyorum yapmaya
masallah masallah :))
Mari de ki yavaş ben hızlı hızlı kaldırıp indiriyorum üstteki bacağımi bir de çok kaldiriyorum yukarıya 45 derecelik açı kadar kaldiriyorum sadeceŞoklardayim canım maşallahben mari nin videosunda ki gibi yapıyorum yine de 2 dk fark çok fazla . Yavaş yapıyorum demek ki hızlanmam gerek Birgün de senin yaptığın tarzda yapıcam bir de öyle karşılaştırayım .
Üstteki bacağimı 45 derecelik acıya göre kaldiriyorum canım yine bükük bacağım ama alttaki bacağıma da deydiriyorum45 derece kirip mi kaldirip mi canim anlamadim.
bi de acip kaparken ustteki bacagina degiyor mu degmiyor mu :)
Ben mari de galiba 3. hareket onu yapiyorum . Bacagi kirmadan duz sekilde kaldirabilecegim kadar yukari kaldirip indiriyorum . Sen bayagi hizlisin canimMari de ki yavaş ben hızlı hızlı kaldırıp indiriyorum üstteki bacağımi bir de çok kaldiriyorum yukarıya 45 derecelik açı kadar kaldiriyorum sadece
Yok ben onu değil 1. Sayfadaki makas hareketini yapıyorumBen mari de galiba 3. hareket onu yapiyorum . Bacagi kirmadan duz sekilde kaldirabilecegim kadar yukari kaldirip indiriyorum . Sen bayagi hizlisin canim
Biliyorum canim ben farkli yapiyorum . Simdi yaptim tine 7 dk .Yok ben onu değil 1. Sayfadaki makas hareketini yapıyorum
7 dk da kaç tane yapıyorsunBiliyorum canim ben farkli yapiyorum . Simdi yaptim tine 7 dk .
300 tek bacak7 dk da kaç tane yapıyorsun
Yagmurun_kizi 500 makas+ 300 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz
D deniz2035
sdktm
biliyorum egzersizleri yapmaya üşeniyorsunuz ama sirkelenin ve başlayın yapmaya 1 ay sonra mezuradaki değişimi görmenin zevki harika.
Hem havalar da ısındı istediğimız gibi giyinmek Bizim elimizde haydi bayanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?