Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

spor olarak sadece bu vaktim olduğunda sabah akşam yapıyordum yoksa günde 1 kez
diyet yapmadım ama çeşitli kürlerle destekledim
zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürü yeşilçay gibi

ilk yapisin mi canim 2 senedir yapip bırakıyorum imkanim olsa hep yaparım ancak ortam oldugunda yapabiliyorum bence müthiş etkili
Evet ilk kez başladım bu gece 3. Yapıcam callanetics i 15 gün yapiyim bakalim yanında da 5. Sayfada bi video var onu yapıcam birini sabah birini akşam arada da eserde yan makas yaparım planlarim bu bakalim

Evet ilk kez başladım bu gece 3. Yapıcam callanetics i 15 gün yapiyim bakalim yanında da 5. Sayfada bi video var onu yapıcam birini sabah birini akşam arada da eserde yan makas yaparım planlarim bu bakalim
olculerin neydi senin?

planlar süper uygulayabilirsen acayip inceleceksin insallah.

keske yer olsa hep yapabilsem callanetics

tam benlik bi topic aslında benim kilom yok. basenlerim de öyle aman aman büyük değil 97 cm. ama ben taktım işte rüyama falan giriyo ben günde 1000 tane makas hareketi yapıyorum. 500 sağ 500 sol olarak. ama bu hareketi yapınca basenim değil kalçalarım yanıyo o yüzden basenlerimin ericeğinden pek umudum yok. fakat cuma günü marankinin yağ tarifini uygulamaya başladım ondan bi fayda görürsem sizlere de bildiririm :)

Listeye ekleyeyim mi Seni beraber yapariz egzersizleri

Geldimm.tam olarak olculeri nerden alicaz.mezuram elimde bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…