- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.761
Dua grubunda günlük ihlas falan okuyoruz onları okuyorum esmalarımı çekiyorum. Böyle nasıl okuduğumu anlamıyorum bile hemencecik bitiyor. :))
Nagi ilk bomba kucagimizda dedi sonradan ne diyor semihe iyiki bize geldin ne kadar iyi kıvırıyor masallah
Kesinlikle acayip hırslı bır kadın ve hırsının kurbanı oluyor.Oyunlarda başarılı olmasa tek artısı yok en azından yansıdığı kadarıyla öyle . Herkese ayrı konuşuyor . Ben geçen sene de izledim ama onun gibi entrika dizi karakteri gibisini görmedim .
Yok daha yapmadım maalesef kahvaltı sonrası çay keyfi yapıyorum , kahvaltıya bayağı geç yaptık .Kesinlikle acayip hırslı bır kadın ve hırsının kurbanı oluyor.
Bu arada egzersizlerini yaptın mi :))
Bende geç yaptım bugün kahvaltıyi şimdi hanfendiyi uyutmaya çalışıyorum. Eşim bugün nöbetçi evde değil. Onun için no problem istediğim saatte yaparım.Yok daha yapmadım maalesef kahvaltı sonrası çay keyfi yapıyorum , kahvaltıya bayağı geç yaptık .
Mari yi ya antre de ya da salonda yapmam gerekiyor , başka uygun yer yok malum bacak çeviriyoruz falandışarı çıkmadan yapmaya calışıcam ama nasıl bilmiyorum . Eşim gormeden yapmam cok zor ...
Sen peki ?
normalde karbonhidrati cok tuketiyodum canim ama seker orucundayiz ya artik ona da dikkat ediyorum valla anlamadim gitti benim de bacaklar kalin kendimi bildim bileli.Enteresan gerçekten ama yılmadan devam edicez başka yolu yok , kendi kendine gitmiyor bu meret maalesef . Yemek durumun nasıl , aburcubur , karbonhidrat fazla tüketiyor musun ? Belki onunla alakalıdır . Bu ay düzenli mari yi yapmayı dene bence de . Cidden çok yoruyor .
Kilo alınca hemen basen , bacak kalınlaşıyor öncelikle ki zaten bacaklarım normalde kalın , o da ayrı dert .
aynen canim mariyi deniyim diyorum bi de siz makaslari ara vermeden mi yapiyosunuzCanım moralini bozma sakın bendekiler de kendimi bildim bileli var.ara ara spor yaptım hep biraz inceldim sonra sıkılıp bıraktım bu ay programını değiştir bakalım. Mariyi yap mutlaka başından sonuna kadar. Şeker orucunu da bırakma
Bende geç yaptım bugün kahvaltıyi şimdi hanfendiyi uyutmaya çalışıyorum. Eşim bugün nöbetçi evde değil. Onun için no problem istediğim saatte yaparım.
normalde karbonhidrati cok tuketiyodum canim ama seker orucundayiz ya artik ona da dikkat ediyorum valla anlamadim gitti benim de bacaklar kalin kendimi bildim bileli.
ama dedigin gibi kendi kendilerine gidecekleri yok inat edecegim ben bu basenleri 100un altina dusurecegim arkadas iste o kadar :))
aynen canim mariyi deniyim diyorum bi de siz makaslari ara vermeden mi yapiyosunuzYagmurun_kizi oyle yapiyomus acaba oyle mi yapmak lazim bilemedim??
moral bozmayacagim basaracagim insallah sizlerin destegiyle :))
ArA vermeden yapın kalça basen bir güzel yanıyor ki
Bir bacak hemen hemen 5 dkmı alıyor
1 bacak aşağı yukarı 5 6 dakika arası oluyor canım. Bu aksam bi dakika tutayım bakalım :)Canim nasıl 5 dakikanı almıyor ? Sen 500-750 arası yapıyorsun genelde şoklardayim su an. Çünkü ben tv izlerken sayıyı karıştırmadan yapabileyim diye saat tuttum 7 dk civari 300 yapıyorum .
Helal sanaMariyi yaptım , diğerini gece artık yapabilirsem .
Canım inan bana senin adına çok sevindimarkadaşlar yeni ölçüler nerde yazıyor
bırakmamaya karar verdim
kendimi zorlayacağım, yaz geliyor tommik tommik dolaşamam
ben de en son halimi yazayım birazdan
Hoş geldin tatlimkalça 97
basen 96
bacak 58
1 ay kadar yaptım tekrar dönüyorum arkadaşlar
Güzel haberarkadaşlar yeni ölçüler nerde yazıyor
bırakmamaya karar verdim
kendimi zorlayacağım, yaz geliyor tommik tommik dolaşamam
ben de en son halimi yazayım birazdan
Yaptın mı canım merak ettim . Bende tekrar zaman tutucam .1 bacak aşağı yukarı 5 6 dakika arası oluyor canım. Bu aksam bi dakika tutayım bakalım :)
Yok cnm nerde benim kız uyumadi daha uyusun yapacam hemen. Süreyi mutlaka bildirecegim sanaYaptın mı canım merak ettim . Bende tekrar zaman tutucam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?