Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kızlar hepiniz süpersiniz Emeklerimizin karşılığını almamıza çok sevindim. 1 saatlik programı yaptım. Sonra ölçtüm. Benim ölçüler de geçen ay 104-94-57 . Bugün 102-93-56. Ek olarak belimden 2 cm gitmiş. Basen çalışıyorum belden gidiyor anlamadım gitti Bir de benim kalça ile basen arasında fark çok yaa. Neden öyle ki çok şekilsizim Yediklerime dikkat etmeden 2 cm iyi aslında. Ah bir de şu boğazı tutabilsem

Gūnaydinlar herkese ikinci ay ölçülerim ....

Basen 96
Kalça 98
Üst bacak 56

Günaydın arkadaşlar
Basen 103
Kalça 102
Bacak 55

Yagmurun_kizi 15.02.2016 106 104 104 103 60 59

işte yeni ölçülerim

basen 101
kalça 103
iç bacak57

canlarimm benimm hepinizin adina o kadar cok sevindim kii cok Güzel degisimler yasamissiniz kendim incelmiş gibi sevindim bu azimle incecik olacaksiniz insallah :))

banaa gelincee kizlar hic incelme yok yaa sizce ben nerde hata yapiyorum eger toplu bakmak isterseniz diyet gunlugum var esas mesele incelme diye orda sporlarimi yazıyorum bir bakin yaa 1 cm bile incelmemis moral bozuyor (

acaba benimki genetik diye mi kendimi bildim bileli var basenlerim sizin de oyle mi

Süpersin arkadaşım 2 cm gitmiş basen tebrik ederim tatlim

Senin basenle kalça arasında nasıl o kadar fark var anlamadım ben

Şeker orucununda faydası olur canım boğazdan yana

Alla alla sende neden incelme olmadı ki. Sen mari yapıyor muydun canım onun baya bir faydası oldu gibi bana. YapmıyorSan bu ay mari yi denesene bi

Ben kendimi bildim bileli basenli yim canım. Bizde de genetik doğumdan sonra iyice büyüyünce yeter artık dedim bende.

canim hani ben coktandir yapiyorum diye makasi cesitlendirmistim mesela 300 basen diyosam 50 tanesi bacagi büküp 50 tane düz 50 tane marideki daire 50 tane maride son iki hareket o baya yakan hareketleri yapiyordum karisik yani.
sen makas derken başlangıçtan beri bizim hareketi mi yapiyosun? kaclik setler halinde yapiyorsun.
seninkinin de genetik oldugunu bilmem iyi oldu genetik de olsa eriyor demek hâlâ umudum var :)

Inşallah canim benim ben de cok sevindim sizler adina.

insallah hep beraber basaracagizzz moral bozmak yok :))

Süpersin arkadaşım 2 cm gitmiş basen tebrik ederim tatlim

Senin basenle kalça arasında nasıl o kadar fark var anlamadım ben

Şeker orucununda faydası olur canım boğazdan yana

Aslında evet tatlıyı kestiğim an fark edeceğini biliyorum. Şeker orucuna başlıyım ben de o zaman. Biraz katlanıcaz artık

Sendeki incelme de muhteşem çok güzel incelmişsin Sen de iyi ki varsın canım Sizler olmasaydınız sporu belki sıkılıp bırakmıştım bile.

Canım ben ilk baştan beri yaptığım hareketleri yapıyorum ama basenlerim yanıyor ya ben inatla zorlana zorlana devam ediyorum yapmaya

Setler halinde yapmıyorum canım ben 750 tANE yaptım en fazla onuda bir seferde yaptım iki bacağı da yaptıktan sonra 2 yaada 3 dk dinlenip diğer harekete geçiyorum hemen malum bebiş uyurken bitirmem lazım egzersizleri :))

Bi şey olmaz zaten vücud alışiyor hemen benim dediğim gibi dene bakım yarın
Yarın hafta sonu hareketleri yapabilirsem iyi . Bundan sonra 20 şer adet yapmaya çalışıcam . İnşallah diyeyim

Bu arada Survivor izlerken basen ve iç bacakta yaptım .

Son düzenleme:
Süper vermişsin tebrikler Belin ince mi senin keşke benim de belde de gitse ama yok aynı . İyice konsantre olup diyete de başlamalıyım daha hızlı çözülme olsun diye . Boğazı tutmayı bir başarabilsem

Enteresan gerçekten ama yılmadan devam edicez başka yolu yok , kendi kendine gitmiyor bu meret maalesef . Yemek durumun nasıl , aburcubur , karbonhidrat fazla tüketiyor musun ? Belki onunla alakalıdır . Bu ay düzenli mari yi yapmayı dene bence de . Cidden çok yoruyor .
Kilo alınca hemen basen , bacak kalınlaşıyor öncelikle ki zaten bacaklarım normalde kalın , o da ayrı dert .

Bunu duymuştum ise yarıyormuş .
Uzun zaman önce TV de bir doktor kemiklere zarar verebilirsiniz , sakıncalı demişti bu hareket icin .

Ne kadar zamanda , ne kadar değişim yasadın acaba ?
Canım öyle hızlı hızlı vurmuyorsun ya hafif hafif kemiğe zarar vermez. Zaten basenleri olan yaptığına göre kemikle duvar arasında epey et yağ vardır

Ben bi onbeş gün yapmıştım faydasını gördükten sonra bıraktıydım. Şimdi yine basen derdim var gebelikte aldıgım kilolar yuzunden.

Banyoda kese yapmak da etkili ama tek başına etkidş az yürüyüş şart

Canım moralini bozma sakın bendekiler de kendimi bildim bileli var.ara ara spor yaptım hep biraz inceldim sonra sıkılıp bıraktım bu ay programını değiştir bakalım. Mariyi yap mutlaka başından sonuna kadar. Şeker orucunu da bırakma

Sizler Olmasaydıniz ben de çoktan bırakmıştım aslında hepimiz aynıyiz yapmak içimIzden çok gelmiyor ama buraya bildirim yapma mecburiyeti olunca yapiyosun

Öyle yada böyle gidiyor işte yavaş yavaş bu basenler :)))

Yarın hafta sonu hareketleri yapabilirsem iyi . Bundan sonra 20 şer adet yapmaya çalışıcam . İnşallah diyeyim

Bu arada Survivor izlerken basen ve iç bacakta yaptım .
Survivoru izlerken nasıl yaptın ya.
Ben dualarımı okuyorum akşam tv izlerken anca o zaman fırsatım oluyor.

Survivor demişken semih ünlülere geçti beyin ameliyatı yapmak icin

Survivoru izlerken nasıl yaptın ya.
Ben dualarımı okuyorum akşam tv izlerken anca o zaman fırsatım oluyor.

Survivor demişken semih ünlülere geçti beyin ameliyatı yapmak icin
Programa kaptirinca daha zevkli oluyor tv karşısında dua nasıl okuyorsun

Anlaşır bence ünlülerle , gonullulerdekiler cinslerdi , en başından beri zaten semih in ünlülere karşı sempatisi vardı bence , tabii içine girince asıl durumlar belli olacak

Dua grubunda günlük ihlas falan okuyoruz onları okuyorum esmalarımı çekiyorum. Böyle nasıl okuduğumu anlamıyorum bile hemencecik bitiyor. :))

Nagi ilk bomba kucagimizda dedi sonradan ne diyor semihe iyiki bize geldin ne kadar iyi kıvırıyor masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…