Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Canim bende bir basimi kaldiramiyorumki.kizlar hasta gene onlarla ugrasiyorum.ramazandan kalma orucuyla kazalarim var onlari tutuyorum.sen benide listeden cikar.ama donucem mutlaka.bunlari atlatayim once.
Allah acil şifalar versin kızına
Tuttuğun oruçlarını da kabul etsin
Her zaman bekleriz :)

@Hazal
@BahaRaslan99
A aykumsal
Hannaz

Kızlar bir kaç gün daha bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize

Birbirimizi motive etmemiz lazım. Valla benim bile bazen içimden yapmak gelmiyor şöyle eski sayfaları okudukça hadi diyorum hadi. Bu basenlerden kurtulmak senin elinde deyip başlıyorum EgzersizlerE
Sizlerden de motive edici şeyler bekliyoruz bayanlar listede olmak yetmiyor

Kızlar sizin topik saklı bahçede gibi anacım :)) epey aktifsiniz Maşallah keşke baş sayfada olsaydınız, adresi bilmeyen sizi bulamaz :) sportmen kızlarsınız Maşallah :)
Teşekkür ederim canım.
Aktif olmak zorundayız çünkü birbirimizi iyi motive ediyoruz candır benim arkadaşlarım can
Ve basenlerden gerçekten bıktık.

Valla bizim gibi basen problemi olupta düzenli yapan herkeze kapımız açık

isteyen her şekilde bulur valla

Doğru arayan bulur haklısın şekerciğim :)

Kesinlikle süper canım , ben hareketleri ezberledim nerdeyse videoya bakmadan yapıyorum artık .
Aksam da fırsat bulursam basen hareketi yapıcam .

Ben ezberleyemeDim daha videoya bakarak yapıyorum. Benim minik de tepem de tabiki
Acaba bebekle yapılan basen egzersizleri var mıdır onu araştıracam bi
Benim kalça dan neden hiç incelme olmadı ben onu anlamadım köprüyü fazlalastirmak mi lazım acaba.

Yerim onu ben , oyun gibi geliyordur ona şimdi eğleniyordur , . Oysa bir bilse annesi ne çekiyor yaparken
20 gün olmuştur herhalde başlayalı , video biraz yavaş ilerliyor ya sürekli ileri almak zorunda kalıyor insan . Yakında farkında olmadan sen de ezberlersin . Sen hareketleri kaç tane yapıyorsun canım ben 10 ar yapıyorum , daha mı fazla yapmak lazım acaba ?

Bilmiyorum ki benim geçen ay kalça aynıydı , bu ay tavsiyenle bir süre köprü yaptım . Sonra ağrı falan derken yapamadım . Buna rağmen 2 cm fark var . Basende yerimde saymışım gerçi pantolonlarda fark göremiyordum zaten , özellikle yürürken aynadan bakınca el sallıyorlardı bana .
Vücüt dengesi çok enteresan , kendi bildigini okuyor .

Aynen oyun gibi geliyor ona ben köprü yaparken Karnima kafasını yaşıyor falan hele bacak hareketlerinde ayağıma sarılıyor çoğunlukla o uyurken yapmaya çalışıyorum.

Ben 20ser tane falan yapıyorum canım ileri falan almıyorum ben hatta mari abla arada konuşuyor ya geçtiğimiz hareketi diğer harekete geçene kadar yapmaya çalışıyorum canım

Bende cogaltayim bakım köprüyü

Hımm ben az yapıyormuşum demek ki , yahu 1 hafta bacaklarım tutuldu , sabah hareket ettiremiyordum 20 yapsam günü uzanarak geçirirdim demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…